nightmare_cristy Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 pe mine m-a oprit o data ca nu vazuse vesta si a doua oara (aseara) m-a oprit sa ma intrebe de unde mi-am luat scuteru' si m-a si verificat un pic. A zis ca "vad ca esti in regula ca ai casca, vesta, dar stii ca iti trebuie un curs de legislatie, nu?" si i-am zis ca il am, spre uimire lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Ma baieti, ce ziceti, suntem destul de seriosi incat sa putem sa organizam intalnirea zilnica (mai putin duminica) de la ora 19:00, tot in parcare la Circ? Ce ziceti o comitem? ... sau nu Acum daca intervine ceva si nu putem ajunge nu-i nici o problema, da sa anuntam pe cineva ca sa se stie ca nu venim. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 ia sa-mi ziceti sigur.... Trebuie sa purtam vesta d-aia verde pe scuter ? scrie in lege asta? vesta aia reflectorizanta trebuie purtata pe scuter doar dupa ce s-a inserat... in ziua mare nu trebe. asa mi-a spus instructorul de la scoala de soferi, cu care fac legislatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 observai ca membri fondatori aveti, dar statutul si actul constitutiv le-ati facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 ia ziceti,daca pun becuri de 55W in loc de cele de 35W ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 daca imi ziceti unde scrie in lege ca suntem obigati sa purtam vesta aia ar fi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) observai ca membri fondatori aveti, dar statutul si actul constitutiv le-ati facut? ... aaaaaaa ... da eu n-am dacie Salut. Omu n-are bani de Paste, ce sa se mai gandeasca la act constitutiv si statut ... Viata este cruda, dar impreuna le-om rezolva te toate, incet... incet... Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - DMW, poate ne sfatuiesti odata pe partea legala, ce si cum sa facem. Poate ai ceva experienta in sensul asta, poate sti mai bine ce si cum trebuie facut. Intentionez sa achizitionam un domeniu .ro pe viitor, daca ne punem de acord si sa creem CSR.ro. Momentan lucrez la site si curand o sa-i dau drumul asa de proba sa vedem ce iese, daca prinde... mergem inainte! Editat Aprilie 4, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 imi pare rau dar eu nu pot sa mai ajung vineri... maine plec din bucuresti, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 scuze k sunt off topi da am o nelamurire ... toba de la vitorul scuter ... ii sport rasucita (goala)etc. nu scrie nimik pe ea dar se aude prea tare , sau nu sunt eu invatzat , intrebare : asa sunt toate tobele sport ? ( inafara de cele gianelli silencer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 imi pare rau dar eu nu pot sa mai ajung vineri... maine plec din bucuresti, sorry ... mama si ce sigur 101% erai ca vi pentru ca nu te duceai la scoala... Ata ete, iar o comitem fara tine! Asfalt uscat si salutari cu farul, distractie placuta si Paste Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 In sfarsit o idee geniala....adica vineri la ora aia este perfect pentru mine....deci....ne vedem la circ...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 ia ziceti,daca pun becuri de 55W in loc de cele de 35W ce se intampla? o sa ai lumina mai puternica, dar s-ar putea sa se topeasca faru' daca imi ziceti unde scrie in lege ca suntem obigati sa purtam vesta aia ar fi perfect. nu stiu... mie mi-a spus instructorul de la sc de soferi. dar cand o sa gasesc in carte iti zic (inca nu am terminat de o citit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 ce anume sa se topeasca(care parte)?ca nu prea are ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 ce anume sa se topeasca(care parte)?ca nu prea are ce... Ma ptr tine ca esti mai batut in cap sa topeasca Geamul farului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 In sfarsit o idee geniala....adica vineri la ora aia este perfect pentru mine....deci....ne vedem la circ...! Belea, hai ca ne strangem Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Salut. 70% vin si eu, daca nu intervine ceva daca se modifica ora sa ma sune cineva ca nu mai am internet Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) ia ziceti,daca pun becuri de 55W in loc de cele de 35W ce se intampla? Stai linistit k nu se topeste nimic:D,are un prieten pe Aerox xenon de vreo 95w si nu a patit nimic dar aluia i-a pus cineva nsh ce cacao ca sa mearga...Eu am pus de 55w fara sa am baterie pe scuter si nu se aprinde deloc...imi tre si mie de 35w dar nu gasesc pe nicaieri...dak stie cineva sa ma anunte si pe mine pls...dau o Editat Aprilie 5, 2007 de yOCorni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Care stiti,cand are loc S.M.A.E.B ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 ce anume sa se topeasca(care parte)?ca nu prea are ce... poi partea pe care ii oglinda... ii plastic. Stai linistit k nu se topeste nimic:D,are un prieten pe Aerox xenon de vreo 95w si nu a patit nimic dar aluia i-a pus cineva nsh ce cacao ca sa mearga...Eu am pus de 55w fara sa am baterie pe scuter si nu se aprinde deloc...imi tre si mie de 35w dar nu gasesc pe nicaieri...dak stie cineva sa ma anunte si pe mine pls...dau o ce naiba sa ii puna ? alt alternator ca daca nu se aprinde becu de 55w inseamna ca nu face atata curent... si daca ii puneai baterie, se descarca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 28-1mai Smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Dublu post....scz probleme cu netu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Ma ptr tine ca esti mai batut in cap sa topeasca Geamul farului. sa-nebunesti?Geamu se topeste a? stii tu cum am eu faru' de vorbesti ,ma, puta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 sa-nebunesti?Geamu se topeste a? stii tu cum am eu faru' de vorbesti ,ma, puta? Amice esti idiot!! Stiu ce far ai tu si ai sanse sa se topeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Amice esti idiot!! Stiu ce far ai tu si ai sanse sa se topeasca. lasa-l ma sa-si puna proiectoare de tir , ovidik nu mai ai mult si il faci SORCOVA de tot !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 lasa-l ma sa-si puna proiectoare de tir , ovidik nu mai ai mult si il faci SORCOVA de tot !!! [/q SORCOVA E PUTIN SPUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate