rockhchris Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 În loc să zici mersi că ți-am făcut rost de un week-end în familie ... MARE OM!cum se gandeste el la armonia in cuplu...Parinte,fi binecuvantat!eventual cu un Drifter,dar acum cat suntem inca tineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 baaaaa............unde zici ca ploua.........poate la voi ca la BR E ASA DE FRUMOS.......CRED CA SUNT 15 GRADE AFARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 ...Si la noi in Focsani e frumos acum, poate tot v'o 15 grade, dar poti sa stii ce "pile" are Parintele..? Poate totusi nu-i da cu ploaie, sa se bucure si "comunistii" care au motoare in stare de functionare... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) Parinte,fi binecuvantat!eventual cu un Drifter,dar acum cat suntem inca tineri Domnul a dat .. Domnul a luat .. Numele Domnului fie lăudat . Împreună cu Bajbuzuku cerem scuze publice posesorilor de motoare astrale sau super chromate şi strălucitoare. Vulcanurile noastre sunt super-murdare, super anoste şi plictisitoare ... Dar FUNCŢIONEAZĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ .. azi am ieşit şi noi cu ele .. cât pe aci să luăm batae... baaaaa............unde zici ca ploua.........poate la voi ca la BR E ASA DE FRUMOS.......CRED CA SUNT 15 GRADE AFARA Ploaia e pentru mâine ... sâmbătă ... Editat Februarie 9, 2007 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 ceva poze cu noi la prima iesire din 2007.Maicutza din imagine este sf. noastra protectoare ..asa ca inchinati-va la ea si cand este imbracata in civil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 ceva poze cu noi la prima iesire din 2007.Maicutza din imagine este sf. noastra protectoare ..asa ca inchinati-va la ea si cand este imbracata in civil frate,parca mai simti si tu ca traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 17-18 martie...aiurea prin vrancea!!! daca ignorati scroafa aia visinie,o sa observati in spate cativa membri marcanti ai Ansamblului Road Eagles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 frate da' stiu ca ai niste faruri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 ...in curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 ...in curand... Va invidiez fratilor , da o sa vina si rindul meu !!!!! Ce sa va doresc decit sa aveti cit mai multe iesiri de astea si fara evenimente !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 o,fratilor...tre sa vedeti asta asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Care e viteza voastra de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Care e viteza voastra de croaziera? 80-100 - 120...depinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 80-100 - 120...depinde cred că bro nostru a uitat să pecizeze .. 80-100 miles/hour. Nu faceți ca ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 cred că bro nostru a uitat să pecizeze .. 80-100 miles/hour. Parinte,copiii au nev de sfaturi bune!!!daca vrei sa-i faci kamikaze,recruteaza-i de undeva din Asia eventual!da-ti seama la bautura bre!copii,daca aveti pana in 20 de ani si va prind ca rulati cu viteza peste limita legala si mai faceti circ pe bulevard ca sa dea bine la pupeze,va bat cu tzeava incinsa la c-r dupa care va rup urechile cu cherpedinul. ..maturizati-va mai intai,aveti tot timpul sa le incercati pe toate,dar dupa ce capatati experienta! va spune asta un vesnic incepator...batran.cu putin NOROC,acu imi trimite-ati RIP-uri,Cata si Lau stiu de ce...pt ca n-am fost o clipa atent.am vz ca s-au inmultit sportivele in Vrancea,MARE GRIJA!!!pace si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Parinte,copiii au nev de sfaturi bune!!!daca vrei sa-i faci kamikaze,recruteaza-i de undeva din Asia eventual!da-ti seama la bautura bre!copii,daca aveti pana in 20 de ani si va prind ca rulati cu viteza peste limita legala si mai faceti circ pe bulevard ca sa dea bine la pupeze,va bat cu tzeava incinsa la c-r dupa care va rup urechile cu cherpedinul. ..maturizati-va mai intai,aveti tot timpul sa le incercati pe toate,dar dupa ce capatati experienta! va spune asta un vesnic incepator...batran.cu putin NOROC,acu imi trimite-ati RIP-uri,Cata si Lau stiu de ce...pt ca n-am fost o clipa atent.am vz ca s-au inmultit sportivele in Vrancea,MARE GRIJA!!!pace si Nu nenea Subaru... Eu merg corect, regulamentar fara sa ma dau mare la "pupeze". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 .cu putin NOROC,acu imi trimite-ati RIP-uri,Cata si Lau stiu de ce...pt ca n-am fost o clipa atent.a Asta pățeÂşti când nu merg cu tine. Vezi de ce port eu cu mine cădelnița, tămâia Âşi cărbunele dupe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Vezi de ce port eu cu mine cădelnița, tămâia Âşi cărbunele dupe mine? da,ca sa fi in asentimentul lui Ozzy,dupa ce-ti face cate ceva la motor...asta se cheama mita!Cpt.Spectral,so pe el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Cpt.Spectral,so pe el!!! Nu stiu care-i treaba da l-au cam ajuns afuriseniile si blestemele preacuviosului Parinte pe acest cetatean Spectral Eu propun sa-l trimitem o perioada la reciclare intr-un locas din asta de cult unde sa se spovedeasca si sa se mai curete de pacatele lumesti. Ca sa fuga Michiduta de pe linga el. . Aleluia !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 va amintit de pishatoare lui k'buska? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Si uite asa, Road Eagles se pregatea de plecare spre capitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 (editat) Si cand unii se plimba .. altii alearga .. prin tari straine gonind prin pusta maghiara P.S. Fiind 1 Mai .. ca tot romanul plimbaret am fost la mare ... distanta Editat Mai 7, 2007 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Si cand unii se plimba .. altii alearga .. prin tari straine Pai sa va fie de bine plimbarea si sper si utila in acelasi timp! Sanatosi sa fim, ca nu chiar toti sau bucurat de frumoasele zile de vacanta oferite cu darnicie de statul roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 cateva poze cu voi cand va intorceati de la Bucuresti /index.php?showtopic=97212 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Asa cum ne sta mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate