WHITE RAVEN Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Am intrat in modificari!! ce pareri avetzi??? Mai in detaliu' ce spunetzi de aripa de pe spate\????? pentru inceput!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 (editat) Super tare ideea cu aripa de pe spate, poate ca mergea un pic mai sus dar e OK si asa...daca tii linia asta de design sau de modificari pai... asta va fi un Simson tare dom'ne! Numai bine! Editat August 28, 2006 de sangre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 gata, te pui pe treaba?? acu ceva timp erai cam dezamagit shi ziceai ca scapi de el??? pai atunci, spor la treaba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Parerea mea personala e sa faci ceva cu rezercorul ala.Ori il vopsesti frumos ori ii dai cateva ciocane ori ce vrei tu da fa-l sa arate bine. Aripa spate se aseaza chiar bine, dar chestia aia din capat care seamana cu suport pt bere trebuie sa dispara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 la prima pana la roata din spate sa ne chemi ca sa o ridicam de spate ca sa poti sa scoti roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) ..taie-l , lungeste-l,lateste-l, pune-i o fata de japoneza , un spate de peugeot, un rezervor de ceva orice numa sa fie lat mare gros si lung cu o multime de becuri si ceasuri pe el, flacari, foarte multe flacari, si o sa iasa un simson foarte frumos.Poate chiar mai frumos decit au reusit sa-l faca stupizii aia de jermani... A , sa nu uit , te mai poti uita si la teutul si sa-i tragi si ceva panze da paianjen metalice pe el si ceva rachete pe post de tevi de esapament, si daca gasesti pe undeva , ceva masiv si cromat sau cel putin niste tabla de aluminiu striata pe post de ceva cutie/aparatoare ca si cum ar acoperii ceva foarte important... spor la lucru.... Editat August 29, 2006 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheGun Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 din punctul meu de vedere pentru o clasică dacă vrei să arate bine trebuie doar să-i fluidizezi linile fără exagerări Âşi să încerci să pară totul făcut din cât mai puține bucăți. Mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 Da eram dezamagit de el.... acu ceva vreme, dar m-am gandit mai bine si m-am atasat de de motorasul asta chiar dc el fuge ca un mos in baston dar asta e, incerc sa-i bag strereoizi... DROBULE... nu fi putzin respect , nu de alta dar doua zile am stat cu ochi umflati ( ma prins flama de la sudura)... o sa incerc sa-i sau o linie frumoasa la rezervor... am ceva idei.. sa vedem ..... merci mult pt urari can termin bem o bere!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 merci mult pt urari can termin bem o bere!!!!!!! unde? ca te ascunzi bine de mai mult de juma de an??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 Iesind din albastrul cerului si coborand pe soseaua iadului, fumegandu-i cauciucurile si pufaindu-i motorul o sa apara White Raven pe Simson dupa o perioada indelungata de expulzare in Siberia!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 si mie imi place simsonul. original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Da! Samsonul este o motocicleta frumoasa asa cum au facut-o nemtzi dar mie unu nu-mi place aspectul lui original... vreau sa fie mai interesant... si nu am sa umblu mult la el! O personalizez un pic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 ...toate simsoanele au sfarsit asa! este faza finala inainte de a fi colectate de 'magneti'.... Dupa asta se achizitioneaza o jafoneza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 te rog, te rog, io am achizitionat japoneza, a ramas si Samsonul, si va ramane, nemodificat. Bestiala poza aia, esti si tu in ea? nu ma luati si pe mine o data la o iesire intre oldtimere nemodificate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 Cam asa evolueza lucrarile la SAMSON!!! Ceva sfaturi??? exista??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Esti pe drumul cel bun. Johnnie Walker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 tare !!! mai ales aripa fata ! BETON o sa iasa frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 La aripa pe fata merge o sa cu arcuri , de la un ij mai vechi sau de la alt motor cu sei de genul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Octombrie 15, 2006 Autor Share Postat Octombrie 15, 2006 Ar fi super daca as gasi o sea cu arcuri. Voi stitzi pe undeva una de vanzare?? Iata si un stop care a fost resurcitat dintr-o gramada de fiare vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Ar fi super daca as gasi o sea cu arcuri. Voi stitzi pe undeva una de vanzare?? Iata si un stop care a fost resurcitat dintr-o gramada de fiare vechi Ce criminala e lampa de frana...Mai ai cumva una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 Ce criminala e lampa de frana...Mai ai cumva una? mai am una bucata lampa dar este terminata.... este prinsa toata de rugina!!! si nmi se pare ca este si stramba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Tot respectul pentru munca ta, insa era fain daca-l lasai Simson. Din poze am vazut ca incerci sa faci un Indian Chieef, interpretare pe care a facut-o si Cipri din Cluj pe un DNEPR. Diferenta e ca Nipre gasesti pe toate gardurile (dupa unele surse inca se mai fabrica), dar moto. S I mson sunt din ce in ce mai rare. Ar fi fost foarte fain daca iti consumai talentul de care dispui pe o restaurare si nu-l iroseai pe lucrarea de fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Cel mai misto in cazul de fata ar fi sa se pastreze piesele originale pt. o viitoare restaurare. Ar mai merge si niste tobe de IJ 49' , care stie , cunoaste. Au o forma absolut beton , Fishtail curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Inafara de aripa de pe spate am tot original la el, o sa vad de unde fac rost de inca o aripa de spate, pentru a avea samsonul intreg.. modificari in cadru nu am facut.. .. seile le am pe cele originale, ghidon, furca de pe fata.. usor, usor vor prinde si alea forma.. poate mai imi cumpar un simson sa ma apuc sa-l restaurez.. ca piese am ... . Apropo daca stitzi pe undeva o aripa de spate sa ma anuntzatzi si pe mine... SALVE!!! PS: Tobele sunt de pe Jupiteru' 3 care l-am avut acu ceva vreme .. imi plac pentru ca sunt in stare buna. Editat Octombrie 16, 2006 de WHITE RAVEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Eu sunt nerabdator sa vad ce iese. Am avut ocazia sa il vad live si arata mai bine ca in poze. Sunt de parere ca daca vrei sa faci ceva super sa ii schimbi si motorul. Pui ceva Virago de 250 ca e ieftin. Cam 10 mil in tara si mult mai ieftin pe afara. Si atunci chiar iese ceva frumos. Motorul de Simson e varza la performante si fiabilitate in conditiile actuale. Mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate