Taz Asg Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Pai ce sa pariem? si pana cand ne tine asa...in suspans....? de unde suspans .... Normal ar trebui pe bani !!D Poate o fi calarit un M sau un C si ne face o surpriza placuta! ia sa vezi surpriza , asa incat de o saptamana sunt in posesia unui motor enduro-touring de la BMW. pentru urmatorii ani, HD-ul iese din discutie a la votre! asa deci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) da, eu sunt posesoarea! in cele din urma prioritatile sunt undeva departe de casa in momentul asta. iar chopperul nu e o optiune acum. mai tarziu, cand vremurile vor fi favorabile, am sa caut pentru sufletul meu un old-school chopper, ala va fi facut asa cum imi place mie. sper ca cineva din Romania sa il faca atunci, eu doar il aduc, bucati P.S. trebuia sa pui tot citatul, tiranspider, daca tot te-ai aflat in treaba ...sa nu mai fie nevoie sa completez eu. Editat Mai 4, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) da, eu sunt posesoarea! in cele din urma prioritatile sunt undeva departe de casa in momentul asta. iar chopperul nu e o optiune acum. mai tarziu, cand vremurile vor fi favorabile, am sa caut pentru sufletul meu un old-school chopper, ala va fi facut asa cum imi place mie. sper ca cineva din Romania sa il faca atunci, eu doar il aduc, bucati P.S. trebuia sa pui tot citatul, tiranspider, daca tot te-ai aflat in treaba ...sa nu mai fie nevoie sa completez eu. ne ne ne.... daca puneam tot citatul..nu mai veneai sa faci marturisiri complete, aici, in fata adunarii nationale Editat Mai 4, 2010 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 *ba da! ba da! parol, moncher! eh, HD-ul nu e o optiune, ...stock! un motor de HD va echipa cu siguranta motocicleta mea de "promenada", custom cum ziceam cel mai probabil un Ironhead sau Softail. cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 are cineva de vandut cumva, tobe de suzuki intruder si comenzi avansate, la un pret acceptabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 are cineva de vandut cumva, tobe de suzuki intruder si comenzi avansate, la un pret acceptabil? pentru comenzi avansate(la un pret acceptabil)am eu p cineva...contacteaza.ma pe PM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 ma poate ajuta cineva cu un sfat/link , de unde as putea afla codul culorilor pentru vopseaua de la motocicleta? mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 vand Suzuki Intruder VL1500LC, an 2000 /index.php?...p;#entry2430905 acolo sunt poze..... si detalii pe bikeshop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Salutare! Cine are un motor de intruder de 800, sau ma poate indruma spre un site cu dezmembrari moto. Sunt curios la ce preturi se gasesc motoarele second si pe unde, si in caz ca s-a confruntat cineva dintre voi cu o asemenea problema, vreau sa stiu daca se potrivesc prinderile motorului de intruder pe cadru de vx. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Salut tuturor. In curand o sa schimb tabara. O sa scot la vanzare dragstarul meu. Caut sa cumpar un intruder M1800 sau C1800. Stie cineva un intruder convenabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gollum Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 vand Suzuki Intruder VL1500LC, an 2000 /index.php?...p;#entry2430905 acolo sunt poze..... si detalii pe bikeshop.ro de ce vinzi nene bizonu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 de ce vinzi nene bizonu ? dehh.. criza... nu pot sa tin 2 mobre... Mesaj completat Salut tuturor. In curand o sa schimb tabara. O sa scot la vanzare dragstarul meu. Caut sa cumpar un intruder M1800 sau C1800. Stie cineva un intruder convenabil? tre sa stii ce sa alegi intre M si C ca sunt diferiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gollum Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 dehh.. criza... nu pot sa tin 2 mobre...Mesaj completat tre sa stii ce sa alegi intre M si C ca sunt diferiti am inteles......pacat de bizon, mi-ar fi placut si mie sa pot sa tin un 1500, poate cand ma fac mare , bafta la vanzare Olivia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Se vinde Intruder de 800 ..detalii si poze aici http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-292891.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 tre sa stii ce sa alegi intre M si C ca sunt diferiti imi plac amandoua in aceasi masura. as inclina ca design spre c si ca motor spre m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 imi plac amandoua in aceasi masura. as inclina ca design spre c si ca motor spre m hmmm.. esti sigur? ai condus cu M si cu C? parerea mea e ca C-ul e mai altfel decat M la motor (dar atentie.... sunt identice) la cadru nu. vino la academie azi ca vin cu C-ul dupa ora 6 (sunt motoare f rare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 (editat) Din pacate am citit de-abia acum mesajul de la tine. Chiar eram curios sa ma uit atent la un C. poate ne intalnim alta data. Editat Mai 18, 2010 de Salmonelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 are cineva de vandut cumva, tobe de suzuki intruder si comenzi avansate, la un pret acceptabil?am eu tobe de vazare de suzuki intruder m 800 sunt tobele standard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 are cineva de vandut cumva, tobe de suzuki intruder si comenzi avansate, la un pret acceptabil? Pt ce model de Intruder te intereseaza? Eu am o pereche de la Highway Hawk, pt Intruder-u de 1500 , te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 hmmm.. esti sigur? ai condus cu M si cu C? parerea mea e ca C-ul e mai altfel decat M la motor (dar atentie.... sunt identice) la cadru nu. vino la academie azi ca vin cu C-ul dupa ora 6 (sunt motoare f rare) Salutare ! Am si eu o intrebare .Un Idiot a ajuns sa se joace cu o lama pe saua mea la Intruder .O Idee unde gasesc o sa noua ?Sau macar sa o repar pe asta ?Am un Intruder VR51B de 750 . Merci mult !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 cel mai usor lucru de facut:maria-sa DARIAN :0722 564409. si daca vrei broderie....se rezolva:) bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 cel mai usor lucru de facut:maria-sa DARIAN :0722 564409. si daca vrei broderie....se rezolva:) bafta maxima Salutare .Am vb Cu Maria sa .Ideea este f simpla .Vrea dca atot fac si niste ceva modele Dar stii cum este omul vrea sa si vada cam cum ar iesi acea broderie .Daca Poti si nu este prea mare deranjul sa trimiti si tu niste poze te rog mult .Si inca 0 intrebare stupida ,brodezi si in piele ?Eu am un intruder cel din poza de profil .Sa trimiti si cam ce modele crezi tu ca ar da bine .Merci frumos .Adresa mea este rosca.ioan@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 /index.php?showtopic=512627 aici ai cateva sei din cele facute in colaborare cu darian. ce modele pot face?ce model vrei tu.cel mai bine ar sa ma suni:0745 072 750.momentan sant in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) pentru comenzi avansate(la un pret acceptabil)am eu p cineva...contacteaza.ma pe PM.. lasa-mi te rog si mie ceva date de contact. merci. Mesaj completat am eu tobe de vazare de suzuki intruder m 800 sunt tobele standard lasa si tu ceva date de contact, pls. merci Editat Mai 31, 2010 de chopper_awo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 ma poate ajuta cineva cu un sfat/link , de unde as putea afla codul culorilor pentru vopseaua de la motocicleta?mersi anticipat! http://www.colorrite.com/matrix-step1.cfm?type=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate