Jump to content

Itp Targoviste?

emil_25
 Share

Recommended Posts

de la 1 ianuarie 2010-singurul loc unde s e poate face itp la moto este RAR-pentru ca ei au stand de franare-faci programare telefonica in ziua si la ora ce te avantajeaza!-cand faci programrea si cand te duci la itp trebuie sa ai cartea motocicletei la tine.

Edited by bykerkess

teoretic asa e practic- merci in Pucioasa dupa ce treci podul prima statie pe dreapta . este 40 lei. eu l am facut in vara.

Nu mai merge-l-a facut Laur acum o luna-doar la Rar se mai poate-atentie cei care aveti motociclete cu cbs-o sa va iasa "aproape de limita"ptr ac artistii de acolo nu inteleg sistemul cu franarea simultana a celor doua roti :laugh:

• 6 months later...

informatie proaspata si verificata-se poate face itp si la Pucioasa-si-au luat stand.!

Edited by bykerkess

• 2 weeks later...

informatie proaspata si verificata-se poate face itp si la Pucioasa-si-au luat stand.!

O confirm si eu. Am facut in martie 2011 acolo, a costat 100lei. Daca mai dai ceva banuti suplimentari (daca ma intelegeti) nu mai va omoara deloc motorul si e ok. Acolo e mult mai ok dkt la rar. RAR-ul cam face mutre.

ITP-ul la RAR in Tgv, langa Sala polivalenta, 74 lei. Fara nici o problema. Recunoaste si CBS-ul fara probleme

(ABS-ul nu stiu). M-am dus cu itp-ul expirat de anul trecut si am si urme de cadere pe motor. Nu am avut nici o problema. Am sunat pt programare, mi-au zis sa imi aleg cand sa vin, m-au programat a doua zi. In 1 ora aveam talonul cu verificarea facuta. Numarul pentru programari este : 0245 217 600.

Numai bine!

• 9 months later...
  • 3 months later...
  • 2 years later...

Stie cineva daca in Targoviste se mai face pe undeva ITP?

Cerd ca o sa imi raspund singur la intrebare, deoarece pe Rarom in Dambovita vad ca sunt doar trei unitati ITP care au si categoria I (motociclete), dintre care doua in Titu si una in Pucioasa, dar vreau sa ma comving, poate la RAR inca se poate face.

• 5 months later...

Salut, de curand m-am mutat in zona centrala (intersectia mircea cel batran cu calea domneasca) si practic am nevoie de un loc unde sa imi tin motorul dar sa si fie in siguranta ( nu as vrea sa-l tin prin fata blocului ), un garaj, o curte orice dar sa stiu ca e in siguranta..desigur am sa platesc si o chirie modica. Daca stiti pe careva sau aveti alte informatii, va multumesc anticipat!

• 2 months later...

La Pucioasa am facut ITP-ul , fara programare , 100Lei, in 15min era gata.

In sala de asteptare sint masute ,Tv , si aparat de cafea. Eu am servit un ceai si un capucino de la acel aparat din partea casei.

Apoi am dat si o tura pe Valea Lunga.