emil_25 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Imi puteti spune si mie unde pot face itp-ul la moto in targoviste? nu sunt de aici si nu cunosc...daca e poate si un nr de telefon pentru programare ar fi ok. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) de la 1 ianuarie 2010-singurul loc unde s e poate face itp la moto este RAR-pentru ca ei au stand de franare-faci programare telefonica in ziua si la ora ce te avantajeaza!-cand faci programrea si cand te duci la itp trebuie sa ai cartea motocicletei la tine. Editat Octombrie 20, 2010 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 teoretic asa e practic- merci in Pucioasa dupa ce treci podul prima statie pe dreapta . este 40 lei. eu l am facut in vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 teoretic asa e practic- merci in Pucioasa dupa ce treci podul prima statie pe dreapta . este 40 lei. eu l am facut in vara. Nu mai merge-l-a facut Laur acum o luna-doar la Rar se mai poate-atentie cei care aveti motociclete cu cbs-o sa va iasa "aproape de limita"ptr ac artistii de acolo nu inteleg sistemul cu franarea simultana a celor doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Parca ii si vad cum se mirau ca curca la piedica. le-a bagat standul ala smecher? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) informatie proaspata si verificata-se poate face itp si la Pucioasa-si-au luat stand.! Editat Mai 6, 2011 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mordant Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 informatie proaspata si verificata-se poate face itp si la Pucioasa-si-au luat stand.! O confirm si eu. Am facut in martie 2011 acolo, a costat 100lei. Daca mai dai ceva banuti suplimentari (daca ma intelegeti) nu mai va omoara deloc motorul si e ok. Acolo e mult mai ok dkt la rar. RAR-ul cam face mutre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 ITP-ul la RAR in Tgv, langa Sala polivalenta, 74 lei. Fara nici o problema. Recunoaste si CBS-ul fara probleme (ABS-ul nu stiu). M-am dus cu itp-ul expirat de anul trecut si am si urme de cadere pe motor. Nu am avut nici o problema. Am sunat pt programare, mi-au zis sa imi aleg cand sa vin, m-au programat a doua zi. In 1 ora aveam talonul cu verificarea facuta. Numarul pentru programari este : 0245 217 600. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Pte cei ce vorbesc din zvonuri>in Dambovita sunt 2 locuri autorizate de RAR.RAR si Statia ndin Pucioasa, la intrare, dupa pod pe dreapta.eu mi/am facut ITP ACUM O LUNA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psihologu Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Mai se face ITP-ul la Pucioasa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Da,se face.Am facut anul trecut la ij.In fiecare zi de la 8 la 16(parca)Taxa este de 100 lei,se face fara programare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psihologu Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Se mai face ITP-ul la Pucioasa??? Se mai face ITP la Pucioasa? Am facut ITP-ul la Pucioasa, a mers fff bine, in 15 minute am terminat, pret 100 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mooaaa Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Stie cineva daca in Targoviste se mai face pe undeva ITP? Cerd ca o sa imi raspund singur la intrebare, deoarece pe Rarom in Dambovita vad ca sunt doar trei unitati ITP care au si categoria I (motociclete), dintre care doua in Titu si una in Pucioasa, dar vreau sa ma comving, poate la RAR inca se poate face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy777 Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 se face si la rar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mooaaa Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Confirm, l-am facut la RAR, 108 lei taxa (alte costuri neincluse). Aproximativ o ora pana am primit actele, se face programare in prealabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 La Titu l-am facut,20 minute, 80 ron. Fara programare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Salut, de curand m-am mutat in zona centrala (intersectia mircea cel batran cu calea domneasca) si practic am nevoie de un loc unde sa imi tin motorul dar sa si fie in siguranta ( nu as vrea sa-l tin prin fata blocului ), un garaj, o curte orice dar sa stiu ca e in siguranta..desigur am sa platesc si o chirie modica. Daca stiti pe careva sau aveti alte informatii, va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 La Pucioasa am facut ITP-ul , fara programare , 100Lei, in 15min era gata. In sala de asteptare sint masute ,Tv , si aparat de cafea. Eu am servit un ceai si un capucino de la acel aparat din partea casei. Apoi am dat si o tura pe Valea Lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate