ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 asa cum imi propusesem o tura de toamna pe care nu am reusit s.o onorez cu gasca de o saptamana in urma iata ca vremea ne.a fost tovaras bun de drum mie si lui axol temperaturi de la -1 la 18 mancare si bautura bere la fitze de fetize apus metaxa recolta de masline recolta de bumbac dealuri si munti lumina si bezna 1250 km Mesaj completat .. Mesaj completat frapeee de la mama lui mancare pe hartie vin cu sprite ...mi.a lipsit f tare ciorba de burta Mesaj completat .. Mesaj completat HJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ce ma enervezi cu pozele tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Felicitari pt tura. Din fotografii nu se vede ca v-ar fi tremurat mainile de frig , sunt super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 GPS RUTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ianachime, tu stii cine e tipul ala din benzinarie de l-ai pozat? ai idee? uite aici, baga ochiul sa vezi de unde a venit tocmai, ca sa ii faci tu poza! http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=602168 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ianachime, tu stii cine e tipul ala din benzinarie de l-ai pozat? ai idee? uite aici, baga ochiul sa vezi de unde a venit tocmai, ca sa ii faci tu poza! http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=602168 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 foarte frumoase pozele probabil printre ultimele plimbari din an cand se mai pot surprinde culorile astea de toamna,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 ianachime, tu stii cine e tipul ala din benzinarie de l-ai pozat? ai idee? uite aici, baga ochiul sa vezi de unde a venit tocmai, ca sa ii faci tu poza! http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=602168 stiu man am schimbat cateva vorbe cu el avea ceva prob cu pompele de benzina prin grecia si prea grabit sa ajunga in italia ca sa.l luam la o cafea de dimineata Mesaj completat axol plecasse sa puna benzina si hop apare cu el noroc cu amicul meu grec care i.a luat bonul de benzina o pompa automata ii halise 20 de euro si i.a dat un bonulet ca sa vina maine sa.i recupereze sa vezi modificari pe un bmw 650 Mesaj completat stikerul e cu site lui tocmai venise din siberia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 foarte frumoase pozele ... vreme frumoasa , gasca , peisaje , cam tot ce vrei la mai multe din astea singuraticule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 tocmai ce terminasem zilele trecute de citit topicul respectiv, ajunsese in turcia cu povestea, mare plimbaret domnul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 foarte frumoase pozele ...vreme frumoasa , gasca , peisaje , cam tot ce vrei la mai multe din astea singuraticule LA FEL GRASULE ITI DAI SEAMA CA SAPT TRECUTA DACA VENEAM NU PUTEAM SA MA OPRESC LA PISCINA IN BULGARIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ... GRASULE ... zi si tu macar " grasutule " eu ma chinui sa slabesc , si ce-mi aud urechile ? jigniri profunde sa fii si iubit ( nu numai alergat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ianachime, tu stii cine e tipul ala din benzinarie de l-ai pozat? ai idee? uite aici, baga ochiul sa vezi de unde a venit tocmai, ca sa ii faci tu poza! http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=602168 tampesti uitandu-te la rusoaicele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Da,domne,asa te vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 tampesti uitandu-te la rusoaicele alea lasa rusoaicele, uita-te la noroaiele de dupa primele 20 de pagini sorry ianachim pentru topic take-over... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XRV Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 sa ma trazneasca daca am inteles ce cauta blidele cu mancare in topicurile de motociclism ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 sa ma trazneasca daca am inteles ce cauta blidele cu mancare in topicurile de motociclism ..... ai mare grija cum te joci cu....curentul mai ales manipulat de mama natura pai mosule pentru mancarea si bautura aia am batut drumul alexandropului Mesaj completat sa ma trazneasca daca am inteles ce cauta blidele cu mancare in topicurile de motociclism ..... ai mare grija cum te joci cu....curentul mai ales manipulat de mama natura pai mosule pentru mancarea si bautura aia am batut drumul alexandropului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XRV Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ai mare grija cum te joci cu....curentulmai ales manipulat de mama natura pai mosule pentru mancarea si bautura aia am batut drumul alexandropului Mesaj completat ai mare grija cum te joci cu....curentul mai ales manipulat de mama natura pai mosule pentru mancarea si bautura aia am batut drumul alexandropului multam e raspuns ! si dupa plante pentru ierbar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) tocmai ce terminasem zilele trecute de citit topicul respectiv, ajunsese in turcia cu povestea, mare plimbaret domnul! Offtopic: uite si o plimbare de cand era student, la prima aventura cu mobra in 94 http://www.tokyotolondon.com/ Editat Octombrie 26, 2010 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 e unul din primii de au trecut prin china pe mobrele lui, avea numarul 00002 si 00003 tovarasul de drum, tipul de la vama de le-a dat drumul a pastrat numarul 00001, nu cred ca au mai reusit multi sa treaca prin china fara aramata drept ghid si pe mobrele lor. Mare aventurier domnul asta. Dar cred ca am putea sa facem topic diferit, ca uita lumea de ce intra pe topicul lui ianachim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Vai, cum e casuta!... Si apusul!... Si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 uite asa incepe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) Unele poze...de mare exceptie!!!! Cele in care nu esti tu! Editat Noiembrie 30, 2010 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2011 uite ma ca omul si.a adus aminte de ALEXANDROPOLI 24.10.10 The next morning I woke and went to refuel … only the machine chewed my 20 EUR … told me there was a problem, and told me to come back on Monday to get a refund from the service station (It was an automatic service station). Monday was no good to me. I needed to be on the move. Help came in the form of a Romanian biker who pulled into the station on a Varadero. He was on tour visiting some Greek friends. The greek bought my reciept off me for 20 EUR and led me to another station to refuel. http://www.sibirskyextreme.com TOT SA AJUTI OAMENI DIN ASTIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate