Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2010 Misto misto Multumesc. Si hornetul este un motor super ok. S-o stapanesti sanatoasa, la cat mai multi km ... p-o roata Hahaha, neee, nu e de mine mersul pe o roata . Merci!!! Colantul de pe carenele laterale difera (nu are stelute ) ...in mare parte arata la fel. Asa e, e la fel, doar ca la mine au fost schimbate niste stickere. Tu ai cumva capac de monopost la ea? Imi arati te rog mult. daca ai cum, cum arata ea sub codita? Undertail-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Multumesc. Si hornetul este un motor super ok. Hahaha, neee, nu e de mine mersul pe o roata . Merci!!! Asa e, e la fel, doar ca la mine au fost schimbate niste stickere. Tu ai cumva capac de monopost la ea? Imi arati te rog mult. daca ai cum, cum arata ea sub codita? Undertail-ul? Nu am capac de monopost la ea desi mi-ar fi placut. Uite o poza cu undertail-ul. (faceti abstractie de namol ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2010 Nu am capac de monopost la ea desi mi-ar fi placut. Uite o poza cu undertail-ul. (faceti abstractie de namol ). Tre sa ne luam capace de monopost Ms de poza, eu am altfel, e putin modificata treaba pe la codita mea si vroiam sa vad unde vine butucul pt cheia de la sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Tre sa ne luam capace de monopost Ms de poza, eu am altfel, e putin modificata treaba pe la codita mea si vroiam sa vad unde vine butucul pt cheia de la sa. Nici un deranj, al meu cred ca nu a suferit modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Inima mi-a furat-o inca de vreo 2 ani de cand stiu motocicleta Este o ea! Am cedat Amantul (Hornetul) pentru Stelutza Wow nu credeam ca place asa tare, ma bucur si mie mi-a furat inima tot de 2 ani, este prima motocicleta care mi-a placut la nebunie si singura pe care mi-o doresc take care ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Minunata mobra!!! exact ca a mea doar ca difera culoarea( a mea fiind galbena ). Sa o stapanesti sanatoasa si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2010 Minunata mobra!!! exact ca a mea doar ca difera culoarea( a mea fiind galbena ). Sa o stapanesti sanatoasa si asfalt uscat!!! Multumesc, drumuri bune si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Prietena cu gume de lemn nu prea e prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2010 Cateva poze de azi, de la o scurta plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) Eu as da jos sticker'ul cu motogp. Sau daca se poate l-as pune mai jos sa intre in triunghi... Oricum, misto arata motorul... Editat Noiembrie 17, 2010 de _|ManiA|_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Eu as da jos sticker'ul cu motogp. Sau daca se poate l-as pune mai jos sa intre in triunghi... Oricum, misto arata motorul... O sa dau jos mai multe stickere, dar la iarna, sa am activitate Danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Frumoasa motocicleta si reusite pozele....O pun in valoare foarte bine, compozitie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Frumoasa motocicleta si reusite pozele....O pun in valoare foarte bine, compozitie ok Multam Cristian! Asa cum ti-am scris si pe topicul tau: sa stii ca sunt fana motocicletei tale... imi place la nebunie cum arata Z-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Excelente pozele, mai ales ultima, zici ca e din "The Shining" Merci de aprecieri si mie imi place la nebunie. Daca ar fi avut o sa pentru pasager mai omenoasa si locuri de prins side-case-uri era perfecta. Dar, ce sa-i faci, suntem sclavii design-ului, iar cu "Pita unsa si slana in pod", nu se poate.... PS. Daca-mi permiti o parere, un set de gume ar avea nevoie cadou de Craciun prietena ta. Se poate si de Valentines, dar s-ar putea sa fie mai scump atunci Editat Noiembrie 18, 2010 de Norian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Excelente pozele, mai ales ultima, zici ca e din "The Shining" Merci de aprecieri si mie imi place la nebunie. Daca ar fi avut o sa pentru pasager mai omenoasa si locuri de prins side-case-uri era perfecta. Dar, ce sa-i faci, suntem sclavii design-ului, iar cu "Pita unsa si slana in pod", nu se poate.... Ma bucur ca iti plac. Well da, asa e... mereu lipseste ceva la motor... Mesaj completat PS. Daca-mi permiti o parere, un set de gume ar avea nevoie cadou de Craciun prietena ta. Se poate si de Valentines, dar s-ar putea sa fie mai scump atunci Yep, stiu. Dar abia am luat motocicleta, in primavara o sa schimb aproape toate consumabilele, inclusiv cauciucurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 oaileooo ce mobra ti-ai tras sa o stapanesti sanatoasa fata, arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 oaileooo ce mobra ti-ai tras sa o stapanesti sanatoasa fata, arata bine multumesc Florin Tu ce faci, iti mai iei alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 sa ne vedem cu bine la intruniri ps. frumos utilaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 sa ne vedem cu bine la intruniri ps. frumos utilaju Ne vedem, ne vedem la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Te-ai scos, incepi sezonul 2011 cu mobra noua , eu o sa mai raman o perioada cu fznica mea si vedem ce imi rezerva viitorul... ne vedem la anul pe 2 roti sanatosi si cu chef de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Te-ai scos, incepi sezonul 2011 cu mobra noua , eu o sa mai raman o perioada cu fznica mea si vedem ce imi rezerva viitorul... ne vedem la anul pe 2 roti sanatosi si cu chef de plimbare Yep, a fost o decizie brusca sa vand Hornetul si sa imi iau CBR-ul... ma tot batea gandul din vara. Yep, sper sa fie o iarna scurta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Unde e drumul ala asa frumos? Si cu o motocicleta si mai frumoasa pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Unde e drumul ala asa frumos? Si cu o motocicleta si mai frumoasa pe el? Intre Balotesti - Snagov...nu stiu sa zic exact, ar trebui sa caut pe harta si imi e lene. Am sa iti explic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Superb exemplar! Sa o stapanesti sanatoasa si sa va bucurati una de cealalta! PS - thumbs up pentru poze - compozitie si postprocesare intr-un mare fel, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 frumoasa bicicleta! schimba toba si undertail-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate