Inger`Albastru Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Felicitari pentru plimbare, super fotografiile. Mersul pe autostrada are farmecul si avantajele lui, dar daca e timp se merita alese rutele pe drumurile nationale in zonele de coasta sau in cele de munte - peisaje superbe si drumuri de o calitate f buna chiar si la 2000 de metri altitudine. Si ca sa inchei si cu ceva util mesajul - cum banuiesc ca multi din cei care au sa aleaga o ruta prin Spania o sa citeasca acest topic - ofer tuturor calatorilor motociclisti : " un ziar" pt unsul lantului si un atelier unde isi pot face mici operatiuni de intretinere - si ca un motociclist adevarat ofer si-o bere rece rece atat de necesara calatorului la drum lung. Toate acestea in Valencia, Spania. Inca o data felicitari si la multi km, Stefan aka Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 felicitari pentru poze si bineinteles pentru plimbare si cat mai multi kilometri facuti cu Soare pe cer ................................ - ofer tuturor calatorilor motociclisti : " un ziar" pt unsul lantului si un atelier unde isi pot face mici operatiuni de intretinere - si ca un motociclist adevarat ofer si-o bere rece rece atat de necesara calatorului la drum lung. Toate acestea in Valencia, Spania. Inca o data felicitari si la multi km, Stefan aka Inger`Albastru anu asta aveam si eu in plan o excursie internationala cu "broscutza", dar.......am inceput anul facand recuperare dupa un accident destul de nasol cu atv-ul......sper ca anu viitor sa nu ma mai prinda prin spitale....... spre sa ajung ori in Anglia ori in Spania(deci...pune berea la rece ) cu broscutza bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Foarte frumoase pozele, foarte bine pregatite informatiile prezentate. Un adevarat ghid turistic. Ar trebui sa iti dea comision spaniolii si portughezii din banii cheltuiti de turistii care se vor duce acolo dupa ce vad acest topic, pe mine m-ai convins, la anul iti calc pe urme. Editat Noiembrie 23, 2010 de RvsS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 acum am vazut postul tau, este exact ce voi face la anul mai putin intoarcerea, la mine mai prin nord prin paris si praga. m-am uitat cu ce aparat ai facut, maxxum din ala imi luasem pe film inainte de a aparea digitalul. batea nikon-ul echivalent, canon inca nu luase viteza. foarte bun aparat. pozele tare arata mai bine decat cele facute cu aparate actuale, iar minolta ala cred ca e de vreo 5 ani modelul. iarna ma deprima la noi, ziua e mica si parca iti scurteaza viata. vreau sa ma mut mai la sud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doring Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Frumoasa calatorie, frumoase poze. M-ai imbolnavit! Felicitari pentru tura, sper sa ajung si eu pe acolo odata, cu motoreta bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Superba tura, superbe locuri ! in iulie vreau sa fac Mediterana in Croatia,Italia cu intoarcere prin Alpi . dar m-ai omorat cu Spania si Portugalia . candva(cat mai curand sper) o sa ajung si pe acolo ! La cat mai multe ture de genul asta iti doresc ! Motociclism adevarat dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 daca ajungeti in portugalia nu ratati o vizita la obidos (oras medieval) sau la peniche si bineinteles intrarea pe lacul obidos = foz do arelho. atentie- bautura locala e visinata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 mi-am planificat si eu tura asta pentru 22 august - 8 septembrie 2011. noi suntem doi (eu cu nevasta), daca mai este vreun doritor am putea merge in doua motoare (maxim doua). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sora13 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 mi-am planificat si eu tura asta pentru 22 august - 8 septembrie 2011. noi suntem doi (eu cu nevasta), daca mai este vreun doritor am putea merge in doua motoare (maxim doua). si mie mi-a venit prin minte un gand la o astfel de tura pt. anul prin iarna, asta mai ales dupa ce anul trecut in drum spre Maroc am mers o bucata buna prin Spania si mi-a placut suficient de mult incat sa ma faca sa ma gandesc la o a 2-a visita. Daca timpul imi va permite e una din variantele castigatoare......putem povesti....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 si mie mi-a venit prin minte un gand la o astfel de tura pt. anul prin iarna, asta mai ales dupa ce anul trecut in drum spre Maroc am mers o bucata buna prin Spania si mi-a placut suficient de mult incat sa ma faca sa ma gandesc la o a 2-a visita. Daca timpul imi va permite e una din variantele castigatoare......putem povesti....... in ce soft e harta de la inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 daca ajungeti in portugalia nu ratati o vizita la obidos (oras medieval) sau la peniche si bineinteles intrarea pe lacul obidos = foz do arelho. atentie- bautura locala e visinata visinata in mici paharele de ciocolata rece o nebunie un euro degetarul" superb locul era sa uit e un drum superb prin padure de eucalipt spre capo da roca eram in autocar langa sofer si ma inclinam pe curbe ca si cum m as fi dat cu moto visam sa fiu pe moto pe drumul ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 visinata in mici paharele de ciocolata rece o nebunie un euro degetarul" superb locul era sa uit e un drum superb prin padure de eucalipt spre capo da roca eram in autocar langa sofer si ma inclinam pe curbe ca si cum m as fi dat cu moto visam sa fiu pe moto pe drumul ala.... si eu tot cu masina am fost acolo in 2007. ianachime, ne organizam, sau ce mama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 si eu tot cu masina am fost acolo in 2007. ianachime, ne organizam, sau ce mama... 1. acum te dai mare ca ai cu ce sa mergi,,,,,,,,bmw istule 2. ma gandesc dar cu o singura conditie.....sa tii maimuta sa nu se mai urce si sa abuzeze de mine in halul ala 3. sa apucam vara in viata si sa mai avem job restul...e poveste pana atunciiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 1. acum te dai mare ca ai cu ce sa mergi,,,,,,,,bmw istule 2. ma gandesc dar cu o singura conditie.....sa tii maimuta sa nu se mai urce si sa abuzeze de mine in halul ala 3. sa apucam vara in viata si sa mai avem job restul...e poveste pana atunciiiiiii 1. am mers si cu Hornet si cu Deauville oriunde! 2. maimuta a zis s-o pupi... 3. true! o gramada de treaba avem anu' asta! 4. la multi ani, fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salut! Ne-am intalnit la Lacul Rosu... Vad ca nu ai mai raspuns aici de ceva vreme. Sper ca ati ajuns cu bine in bucuresti. (Poate pui niste poze si din iesirea de 1 mai). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Frumoasa calatoria ta! Sa traiesti, sa mai faci! Frumoasa povestea scrisa! Multumim frumos pentru ea. Apreciez in mod deosebit pozele. As zice ca am vazut tehnica de fotograf, in mai multe dintre ele. Cu bine, Nelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate