LAURIAN Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Sa traiesti chif!Felicitari pentru fotografiile facute si i-ti multumesc pentru "publicitatea"care mi-ai facut.Data viitoare cind mai treci pe la Venezia suna-ma sa mergem la o bere.Nu stiam ca perechea care erau cu tine erau in luna de miere,trasmitele "CASA DE PIATRA"din parte mea.Un salut la toata lumea! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Ohohooo, Laurian... Salve! Cu siguranta o sa mai trec prin Venezia, mi-a placut prea mult si din pacate nu am vazut poate ce era mai important (daca exista asa ceva, daca nu cumva toate-s la fel de importante...). La anul sigur. Si vin si pt o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Felicitari pentru calatoria de vis. Tine-o tot asa. Nu ai facut decat sa-mi aduci aminte ca merita sa strang banutzii pentru BMW. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 fff frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 exelent si eu sunt in italia de citeva luni am vazut o parte din ce ati vazut si voi excelent imi pare rau ca nu stiam de voi ca mi-ar fi facut chiar placere sa va cunosc nu ca cei romani de care s-a spus mai sus.... la mai multe concedii din astea !!! respect nota 10 vb lui the cleaner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) Doua motoare, trei persoane. Doni si Amanda, proaspat casatoriti, in voiajul de nunta, pe un VStrom 1000 si subsemnatul pe Aprilia RSV Mille, pe langa ei. Cazarea in Elvetia, Venezia nu se pune (150-300), dar in rest intre 50-75 euro/camera/3 pers. Bungallow in Venezia 15 eur/pers. Asta da luna de miere!!! Super calatoria!!! Casa de piatra!!! Editat Septembrie 14, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Foarte frumoasa calatoria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Am vazut ca ati fost si in Venezia. Unde se parcheaza motocicletele? tot in parcarea pt aia masini cu multe etaje ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gargbird Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 (editat) Nu, noi le-am parcat in p-ta Roma, lg statia de autobuze, unde e special pt motoare si e gratuit. Oricum e nebunie cu parcarile (Chif - de pe nick-ul unui amic...) Editat Septembrie 18, 2006 de gargbird Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 foarte fain ! la mai multe !... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate