danny_nt Postat Decembrie 3, 2010 Autor Share Postat Decembrie 3, 2010 Sa mai iau si omor ca imi fur propria motocicleta. Am niste vecini destul de ciudati, m-ar bate si fara cagula. Sunt curios ce inseamna hardened steel, ca am mai taiat niste lacate cu bomfaier si n-aveau nici un stress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 poti incerca cu o dalta, iar daca imprumuti o foarfeca de aia pt otel-beton, intreaba-l pe ala cate ti-o imprumuta ce scula are si spune-i ce vrei sa tai cu ea. Eu unul ti-as recomanda sa imprumuti un flex , la ala nu ai ce stirbi dar trebuie sa fi atent la protectia muncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Sa mai iau si omor ca imi fur propria motocicleta.Am niste vecini destul de ciudati, m-ar bate si fara cagula. Sunt curios ce inseamna hardened steel, ca am mai taiat niste lacate cu bomfaier si n-aveau nici un stress. Otel calit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 3, 2010 Autor Share Postat Decembrie 3, 2010 Rezultatul este cam dezamagitor pentru mine: Finalitatea: http://img39.imageshack.us/i/dscn14990.jpg si vinovatul http://img602.imageshack.us/i/dscn1500.jpg Nu vreau sa dau mai multe detalii aici, poate doar pe privat. Dar concluzia e fix pix. Am taiat otel mai dur ca asta. Nu degeaba in Viena lanturile astea erau recomandate pentru biciclete Asa ca cine are unul din asta mai bine mai luati-va inca unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Pai la cum arata lantul ala e clar pt bicicleta, nu pentru motocicleta, nici macar de scuter..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Nu e lant de bicicleta, e lant Moto cu un lacat compact. Eu am la fel numai ca e cu lacat mare de inox...tot de 8mm, pare super lant, dar nu e chiar asa! Altele mai sucmpe sunt cele de 10 mm care costa de 4 ori mai mult !!!!!! Insa nu rezista decat 2-3 minute in plus maxim! Concluzia: lantul e doar ca sa sperie un pic pe hotii nepregatiti...ca si alarma! Eu unul folosesc alarma ziua + lantul seara + Casco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate