TOR Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 http://www.220.ro/auto/Cum-Ies-Rusii-Din-Iarna/TwUKi4zM5k/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 http://www.220.ro/auto/Cum-Ies-Rusii-Din-Iarna/TwUKi4zM5k/ tancuri !! inventivi rusii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) tancuri !! inventivi rusii astia am remarcat si eu ca toate solutiile rusesti se rezuma la a face un tanc ne traduce cineva filmuletul? Editat Noiembrie 28, 2010 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Dupa ww2 rusii au conceput si fabricat bunurile de consum pentru populatie in asa fel incat sa poata fi folosite de catre armata in caz de razboi, asa ca nu ma mira faptul ca poti schimba in cateva minute un autoturism intr-o senilata care poate fi folosita pe orice fel de teren, bravo lor,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Mi se pare cam ciudat ca motorul de pa aceea Lada Niva sa fie in stare sa miste senilele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2010 Mi se pare cam ciudat ca motorul de pa aceea Lada Niva sa fie in stare sa miste senilele alea. cred ca erau doar in prima treapta ... motorul de niva e f bun ..vei gasi pe you tube film cu o niva care trage un tractor din ..noroi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) Ce ar zice RAR-ul nostru daca am echipa astfel masinile pentru iarna?!.... Editat Noiembrie 28, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Mi se pare cam ciudat ca motorul de pa aceea Lada Niva sa fie in stare sa miste senilele alea. Sa nu te mire, totul depinde de raportul de transmisie. Tractorul brasov facea senilate si cu motor de 45 de cai, adica cam cat are Dacia lui bunicu`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) sa puna pe platforma aia senilata un aro si dupa el un plug ar face tractor senilat si ........ un simulator pentru raliul dakar se vede cam rau Editat Noiembrie 28, 2010 de alex_dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) Lada rulz! Lada e cea mai tare, am avut si am fost foarte multumit de ea. Din pacate nu mai gasesc niciuna intr-o stare acceptabila, parca as mai hingheri iar una. Editat Noiembrie 28, 2010 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Am avut si eu Lada 1500,an fab 1980,super masina,din pacate trecerea timpului si-a spus cuvantul peste caroseriile lor+piese originale nu mai gasesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Salut. Eu am Lada 1200 din '79 am cumparat-o acum 4 ani in urma cu 47000 km la bord. Acum am in jur de 110000 km cu ea. Cu 1000 $ o faci noua la basarabeni inclusiv vopsit. Piese? Gasesti tot ce ai nevoie fara mare efort. Preturi? Mai "dulci" decit cele de Dacia. Cine a avut, are s-au a condus mai mult o Lada stie ce inseamna. Asa ca... toata stima si respectul ptr. Lada. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SgcTm Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zBjlSJf4274&NR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Sa-mi spuneti cat vreti sa mai continuati topicul asta off-forum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 pana se transforma in nipru... cu senile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Exista MT16 cu motor de BMW pentru astfel de momente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) Sau o motocicleta aproape zburatoare.... Na si cu senile. Acuma, topicul trebuie sa fie on-forum..... NU? Editat Noiembrie 29, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate