bamsee_tgv Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Totusi, nu aveti adrese de YM sa discutati astea? Avem, dar e mai haios sa te conversezi in public ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Foarte dragutz! Geo, stii ca am promis ca vin si eu dar a dracu mobra tocmai atunci am ramas fara numere, am inmatriculat-o si mi-au dat numerele chiar in lunea aia! Dar am trimis reprezentant! La anu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 bah, iar ne inchid astia(no offence) topicul(k anul trecut, tineti minte???) mai bagati poze, vorbiti si voi despre intrunire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jderu_tgv Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Asa este, mai vrem poze. ca si eu si Pedro am lipsit si anul asta. Dar luni seara ajung acasa. Si marti plec in plimbare cu motoreta si am sa pun si eu poze de la intrunirea mea cu romania. PS: Pedro, am sa fac si in cinstea ta cateva ture. Si apropo, luni seara o iesire mica cu motoretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 pozele s-au epuizat, asha ca acest topic o sa-shi urmeze cursul normal sshi o sa fie inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Si apropo, luni seara o iesire mica cu motoretele? Dupa cum e vremea pe aici, greu de zis man... drum bun la intoarcerea acasa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Care mai are poze de bagat de la intrunire sau comentarii despre aceasta, dati PM si se redeschide Cutia Pandorei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 La rugamintea lui @bykerkess topicul este deschis. Sper sa discutati in continuare strict pe subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 poze am decat cu motoare, caci distractia am pierdut-o, ca am venit din ct, am mancat si am plecat in buc, intorcandu-ma pe la ora 23.cand am venit eu, se faceau liniute cu comunistele zundapp-ul unui amic asta era fraierul care f..tea motoreta la 1 noaptea,printre corturi aici ne intorceam spre Ploiesti cu o parte din Silver Pistons buni baieti. mai sunt poze cu motoare, dar nu va plictisesc cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 sa stiti ca io nu sunt kesu!!!! el m-a pus sa zic asa!!!! dar iata cateva poze de la targoviste,nu am mai postat de la defilare, pt ca toata lumea a pus! eu am o intrebare: recunoaste cineva personajul sumar imbracat????? restul is buzoieni d-ai mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 bykerkess - pozele cu Ina sunt cand s-a dezbracat sa mearga pe motor atunci? Abia astept anu asta intalnirea de la Targoviste. Una din cele mai faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 bykerkess - pozele cu Ina sunt cand s-a dezbracat sa mearga pe motor atunci? Da pozele cu ina sunt exact din acele moment "fierbinte", dar, dupa cum apare si in descrierea postului ,meritul pozeleor nu este al meu, ci al lui Doru, un bun prieten din Buzau, mai exact asta Sa speram ca reusim sa ne vedem la anul! Pana atunci SA VINA PRIMAVARA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Salutare VALAH M.C anul trecut nu am putut sa particip pt ca in acelasi timp cu intrunirea eu m-a insurat ! Da da m-am insurat in acel wekend si cu greu am tinut 10 bickeri cu mine sa facem alai la nunta. Totusi cativa au fost prezenti totusi : Marian(fretele),Conu si inca cativa. Anul asta nu va ratez !!! P.S.Sa vedem daca o sa reusim si noi ceva ! P.S2 Pt eventuale plimbari : tel 0788277308, id messanger : georgemt10 Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 sa stiti ca io nu sunt kesu!!!! el m-a pus sa zic asa!!!! dar iata cateva poze de la targoviste,nu am mai postat de la defilare, pt ca toata lumea a pus! eu am o intrebare: recunoaste cineva personajul sumar imbracat????? restul is buzoieni d-ai mei Bai, personajul sumar imbracat e Ina. Si sa stitzi ca nu a fost frumos. Puteatzi sa o intrebatzi mai intai. Pentru ca au vazut parintzii ei pozele, si i-au facut scandal. M-a rugat sa vorbesc cu administratorii sa stearga cele 2 poze. Asa ca daca e un admin pe faza... sa le stearga... ca sa se linisteasca spiritele la ea acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Bai, personajul sumar imbracat e Ina. Si sa stitzi ca nu a fost frumos. Puteatzi sa o intrebatzi mai intai. Pentru ca au vazut parintzii ei pozele, si i-au facut scandal. M-a rugat sa vorbesc cu administratorii sa stearga cele 2 poze. Asa ca daca e un admin pe faza... sa le stearga... ca sa se linisteasca spiritele la ea acasa. Cata inocenta! ma mir ca pana acum nu au vazut parintii ei topicul asta, ca nu e prima aparitie. Ptr pastrarea bunului simt, rog adminii sa stearga cele doua poze,desi este matura vaccinata si total responsabila de actiunile ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Ca sa vezi cata compasiune din partea ta boiere si aproppo merci pt ajutor vineri, si in continuare ramane valabila invitatia la bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 vazut placut, la anu vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 din nou salutare tuturor... ce mai faceti?? dorule (din buzau, care ai fost la targoviste de zilele orasului) te rog frumos sa nu ma uiti, stii ca am o rugaminte la tine... multumesc frumos si iti raman datoare de cinste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Cata inocenta! ma mir ca pana acum nu au vazut parintii ei topicul asta, ca nu e prima aparitie. Ptr pastrarea bunului simt, rog adminii sa stearga cele doua poze,desi este matura vaccinata si total responsabila de actiunile ei. cata situatiaaaa sa o fi vazut parintii ei la festival Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionell Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 poze: \uite-l si pe doru.E de la mine din buzau,insa acum m-am mutat in bucuresti si motorul este la el. \cum pot gasi numarul lui de telefon,ca am motorul la el de 2 ani . spor la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate