Sari la conținut

Care sunt cele mai bune manuale de reparatie si intretinere  

181 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

In curand si altele :cheers: dar eu voi face un website unde voi pune toate manualele .... :D va voi anunta si voi face rost de mai multe :P poate ma ajuta si cu cele 50GB de manuale bine inteles daca doreste sa le faca public :angry:

(gispitalol@yahoo.com)

Bineinteles.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bineinteles.

Putem sa ne intalnim pana Joi la ora 13:00 sa imi dai manualele care le voi pune pe website ? , eu plec in Anglia joi la ora 17:30 si website-ul il voi face de acolo imi iau laptop-ul cu mine .... :D si daca nu le iau pana joi va trebui sa le trimiti pe internet si va dura foarte mult timp :P :cheers: , si nici nu vin curand inapoi abea peste 2 3 luni ;-)

Website il termin in maxim 7 zile de facut frumos , il fac la mine pe calculator iar dupaia iau domeniu si il mut acolo , domeniu si spatiu am vb deja cu un amic si ma costa foarte putin ( 142.80 $ / 2 Ani Spatiu 750 GB ) :angry: aia nu e problema fac eu cinste :moto: , Daca vreti mai puteti sa spunei nume de website :splat: dar cu terminatie .com .net .org si sa nu fie folosit ;-)

Editat de gispita
Link spre comentariu

Putem sa ne intalnim pana Joi la ora 13:00 sa imi dai manualele care le voi pune pe website ? , eu plec in Anglia joi la ora 17:30 si website-ul il voi face de acolo imi iau laptop-ul cu mine .... :D si daca nu le iau pana joi va trebui sa le trimiti pe internet si va dura foarte mult timp :P :cheers: , si nici nu vin curand inapoi abea peste 2 3 luni ;-)

Website il termin in maxim 7 zile de facut frumos , il fac la mine pe calculator iar dupaia iau domeniu si il mut acolo , domeniu si spatiu am vb deja cu un amic si ma costa foarte putin ( 142.80 $ / 2 Ani Spatiu 750 GB ) :angry: aia nu e problema fac eu cinste :moto: , Daca vreti mai puteti sa spunei nume de website :splat: dar cu terminatie .com .net .org si sa nu fie folosit ;-)

Manualele sunt pe compul meu de acasa, nu pe laptop.Si am un stick de 2 GB.Nu cred ca e suficient.:)Ai vreun hard portabil?

Link spre comentariu

yamaha yzf600r din 97 ? dau o cafa :cheers:

Am eu ce-ti trebuie, are 16M, cum facem? Eu am birou in complex, daca ai drum pe acolo contacteaza-ma si pot sa ti-l dau pe un stik. Nr meu de tel este 0724031717.

Link spre comentariu

Am eu ce-ti trebuie, are 16M, cum facem? Eu am birou in complex, daca ai drum pe acolo contacteaza-ma si pot sa ti-l dau pe un stik. Nr meu de tel este 0724031717.

rapidshare.de sau yousendit.com (trebuie facut cont, dar se pot trimite 100MB per mail). Sunt mai simplu de utilizat decat alergatura cu stick-uri, pentru fisiere de dimensiuni reduse (precum cele in cauza)..

:cheers:

Link spre comentariu

Manualele sunt pe compul meu de acasa, nu pe laptop.Si am un stick de 2 GB.Nu cred ca e suficient.:)Ai vreun hard portabil?

nu , nu am hard portabil ca nu am calculator mare doar laptop si nu am cum sa imi scot HDD-ul dar pot sa cumpar 20 de DVD-uri :cheers: daca ai timp sa le scrii ar fi super ....

Link spre comentariu

Salutare.

Ofer 50 GB+ pt publicarea manualelor.

Eu zic ca e o idee buna.

Si apropos - am cartea in original, in vreo 5 limbi, mai putin romana, in format de hartie, nu electronic pentru Suzuki V-Strom 650. Nu cred ca intereseaza pe cineva..dar..ca fapt divers :crack:

Have Fun!

Link spre comentariu