lantz Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 nu nu ...cred ca mai prin vara, miezu' verii, nu de alta dar sa se topeasca si zapada!...de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 am facut sondajul cu locatia, sper ca nu am ratat nicio locatie despre care s-a amintit. /index.php?showtopic=641291 Mesaj completat votati, nu va uitati, cine se uita pierde dreptul la vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 (editat) am facut sondajul cu locatia, sper ca nu am ratat nicio locatie despre care s-a amintit./index.php?showtopic=641291 Mesaj completat votati, nu va uitati, cine se uita pierde dreptul la vot Excelent! Mi-as fi dorit sa nu fie votul anonim. Hai sa facem si un sondaj pe fatza, cum am facut cu stabilirea perioadei. Ce zici? Editat Martie 20, 2011 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 am facut sondajul cu locatia, sper ca nu am ratat nicio locatie despre care s-a amintit./index.php?showtopic=641291 Mesaj completat votati, nu va uitati, cine se uita pierde dreptul la vot Salve!Tu esti un baiat destept si ai un suflet mare,dar votul anonim mi se pare o greseala.Asa cred eu.Numai bine! Mesaj completat Salve!Tu esti un baiat destept si ai un suflet mare,dar votul anonim mi se pare o greseala.Asa cred eu.Numai bine! Poate ca cel mai bine ar fi un vot cenzimal.In functie de vechimea de pe forum sa ai un numar de puncte.Asa nu vin intr-un loc ales de unii care vor veni cu bicicleta sau cu masina.Intrunirile pot avea loc si fara mine,e sigur.Dar eu zic ca putem gasi cea mai buna solutie ca votul de acum sa ne oblige sa fim la locul stabilit cu motocicletele noastre,nu sa vorbim prematur.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 (editat) facem unul si pe fata, sa vedem diferenta. Da' o sa fie alte discutii si o sa iasa un talmes-balmes... pe mine ce ma intriga mai mult e ca cei din Cluj sunt asa de tacuti, nimic - nimic Link pentru vot la vedere, nu sunteti limitati la 1 optiune, daca aveti 2 optiuni in care puteti veni in mod egal, puteti bifa 2. http://www.doodle.com/3gk6tw635kskpbkw Mesaj completat Link pentru vot la vedere, nu sunteti limitati la 1 optiune, daca aveti 2 optiuni in care puteti veni in mod egal, puteti bifa 2. http://www.doodle.com/3gk6tw635kskpbkw hai ca inchid celalalt vot, da, asa era consemnul sa nu voteze altii pt noi. Mesaj completat rog adminul sa stearga atat votul de pe motociclism, ca nu reusesc. TNX! Editat Martie 20, 2011 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 (editat) Din nefericire, dupa postul meu de la "coltul comunistelor" recenziile primite telefonic au fost foarte negative.Adeca colegii din capitala se simt ofensati de faptul ca am luat initiativa si se trag pe c.u.r. sa vina pana la Cluj. Si isi pun problema sa faca alta intrunire paralela, neorganizata de Clujeni. Ba mai mult ma acuza de atitudini dictatoriale si "interese" asunse ! Fain ! Mi-o zis mie Radu Batranu sa nu-mi fac de lucru cu ei ca iese rau si n-o sa vina nimeni pana la Cluj dar nu l-am ascultat. Si iete ca o avut perfecta dreptate! Drept urmare, retractez tot ! Nu ma implic in nici un fel in organizarea intrunirii !!! N-au decat s-o faca altii cum vor. Mie nu mi-e lipsa de samanta de scandal pe tema asta... Daaaa Silviule, si tot pt. initiative ardelenesti, care ar fi dus tarisoara mai in randul tarisoarelor normale, initiative suflate de "baietzii cu CUAE ", care cuae-osi tot asa ne acuzau, ca am vrea sa "furam Ardealu".Sunt de acord cu Radu.Si parerea mea e ca trebuie organizat ceva care sa se adreseze celor de dincoace de Carpati .... , si punct. N-au decat sa se CUAE-ze intre ei , astialalti de dincolo de Carpati. Succes ambelor tabere.... Posturi care nu fac cinste, nu vreau sa introduc zazanie aiurea, dar asa ceva umple inima miticului cu telefonul de la Bucuresti de amaraciune. Cat despre intrunire, votez deschis pt Racatau, restul propunerilor mele sunt desuete si rog sa nu mai fie bagate in seama. Pentru iubitorii de clasice, ne vedem la SMAEB, pana atunci, la buna vedere. Mesaj completat Si ca sa nu mai existe comentarii pe aceasta tema, se expun urmatoarele> comunistii de la Cluj au fost sunati in calitate de prieten de o persoana cu experienta de viata si participant la restul intrunirilor de comuniste, care doar le-a spus rezumatul convorbirilor telefonice/pe mess cu alte persoane din tara, si anume ca o intrunire in Apuseni va face dificila participarea unor comunisti, o locatie mai centrala fiind de ajutor in ceea ce priveste prezenta. Nu este nici un bucurestean deranjat ca cei din Cluj sa organizeze intalnirea de comuniste, din contra, s-a dorit si cred ca inca se mai doreste acest lucru. NU S-A PUS NICIODATA PROBLEMA ORGANIZARII UNEI INTALNIRI PARALELE. STOP. Si cu asta am terminat. Editat Martie 20, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 You have already voted in this poll am votat o ****. merge netul asta ca un cu*. p.s. faceti ce vreti cu locatia, parca organizati alegerea unui guvern mondial. sper ca o stiti p'aia cu alergatul dupa cinspe iepuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 mie mi se pare in regula sa se voteze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 You have already voted in this poll am votat o ****. merge netul asta ca un cu*. p.s. faceti ce vreti cu locatia, parca organizati alegerea unui guvern mondial. sper ca o stiti p'aia cu alergatul dupa cinspe iepuri! @valicaddy incearca aici http://www.doodle.com/3gk6tw635kskpbkw Mesaj completat AMR 4 zile si jumatate pana la inchiderea votului cu perioada intalnirii(27 MARTIE ora 23:59:59). Tinand cont ca pentru locatie sunt 39 de voturi, si pentru perioada doar 28 de voturi, rezulta ca se mai poate vota. In prezent se prefigureaza 3 weekend-uri cu participare mai mare, va rog sa va concentrati pe ele, cei care ati votat deja puteti sa va reconsiderati votul. 15-17IUL, 29-31JUL, 19-21AUG. Link-ul votului pt perioada este: http://www.doodle.com/2fv6p4wdxfumqtum Link-ul votului de locatie: http://doodle.com/3gk6tw635kskpbkw (expira in principiu la 31 MARTIE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2008crisan Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 S-ar parea ca de sambata asta intru in posesia IJ-ului meu (cu sprijinul lui Pedro si al celor de la Nemo Curier) asa ca astept sa vad ce hotaraste majoritatea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 S-ar parea ca de sambata asta intru in posesia IJ-ului meu (cu sprijinul lui Pedro si al celor de la Nemo Curier) asa ca astept sa vad ce hotaraste majoritatea... trebuie sa dai o bere sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2008crisan Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 trebuie sa dai o bere sa-l stapanesti sanatos Dau, dau, numa' sa se stabileasca unde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 @ 2008crisan sa il folosesti cu drag si sa ai grija de ea...Asfalt uscat....sunt nerabdator sa aflu cand va fi si unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Si eu sunt nerabdator, cred ca este surpriza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Care este perioada ? Din cate vad mai sus, acum cateva minute s-a stabilit week-end-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 (editat) Locul 1: 15-16-17 Iulie, 16 voturi din 32 voturi liber exprimate. Sper ca acum nu incepe paruiala celor care nu au votat dar vor altfel :-) La locatie votul se inchide pe 31 decembrie, dar momentan conduce detasat locatia Maguri-Racatau(CJ) Editat Martie 27, 2011 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 31 Decembrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 31 martie bineinteles(dormeam pe mine la ora aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Asa imi place pe muteste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Asa imi place pe muteste. Petrica balciu ,balamucu .......s-a mutatla vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Nu-s deacord cu votul, a iesit o harababura. Au votat oameni care nu au fost niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Nu-s deacord cu votul, a iesit o harababura. Au votat oameni care nu au fost niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Nu-s deacord cu votul, a iesit o harababura.Au votat oameni care nu au fost niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Si la intalnirea trecuta a fost o harababura. Au venit oameni care nu au mai fost niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Nu-s deacord cu votul, a iesit o harababura.Au votat oameni care nu au fost niciodata. adica eu daca nu am mai fost si am votat !!!! ce nu pot veni acum prima data sau cum sau altii care nu au mai participat pana acu la intrunirea de comuniste ..poate acu au comuniste .. eu am votat pt ca am sa vin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate