oldbiker_johan Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Bine ai venit printre ENKAWATORISTI , arata excelent " batranica " . La cati km ai luato ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 56 000 dar Dumnezeu ştie care o fi kilometrajul real! Eu i-am pus parbriz ,topcase ,cauciuc faţă şi am luat-o la lustruit, E varianta de 25Kw dar nu cred să mai aibă limitarea pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puchi Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Cu ce Pret ai luat-o?.Eu am dat 1000€ la 66000 km.Sa o folosești sănătos! » Post actualizat in 18 Sep 2016 05:13 Cu ce Pret ai luat-o?.Eu am dat 1000€ la 66000 km.Sa o folosești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Ca în reclamă "puţin, foarte puţin" ,dar arăta într-un mare fel, se vedea că a fost o motocicletă neglijată şi parcată în faţa blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puchi Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Deci?Cat a fost halatu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 56 000 dar Dumnezeu ştie care o fi kilometrajul real! Eu i-am pus parbriz ,topcase ,cauciuc faţă şi am luat-o la lustruit, E varianta de 25Kw dar nu cred să mai aibă limitarea pe ea. De ce crezi ca are 25 KW ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 De ce crezi ca are 25 KW ? Pentru că aşa scrie în cartea de identitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 sara buna ... oare are careva comenzile electrice de semnalizare partea care vine de la ghidon partea cu ..clancsonul semnalizare si faza lunga faza scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 sara buna ... oare are careva comenzile electrice de semnalizare partea care vine de la ghidon partea cu ..clancsonul semnalizare si faza lunga faza scurta Ceai patit ? daca nu-ti merge electrica , ia un sprai-contacte electrice si ai rezolvato . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 ,,,sau il desfaci, repari, cureti si ai scapat de o cheltuiala(in plus). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 asta am facurt dar din prosita mea am rupt butonul de semnalizare ...am facut o tiganie l=am lipit dar nu stiu cit tine... 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Salutare. A facut cineva modificare de aprindere completa(cdi, stator-rotor, senzor) de la modelul A la C? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 28, 2016 Share Postat Decembrie 28, 2016 Salutare tuturor ... sunt in dilema .. ceva sfaturi pentru ce ulei sa ii dau sa bea lupoaicei mele ??? mentionez ca e o en500 a din 91 si daca e sa ma iau dupa km aratati in bord are 65000 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 28, 2016 Share Postat Decembrie 28, 2016 15 w 50 pentru primavara-vara. 20w50 vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 28, 2016 Share Postat Decembrie 28, 2016 (editat) 15 w 50 pentru primavara-vara. 20w50 vara Oare aia la tropice ce pun in el, 75w90 de cutie de viteze? Editat Decembrie 28, 2016 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 15 w 50 pentru primavara-vara. 20w50 vara Si la 2-3 luni , schimbi uleiul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Uleiul se schimba la sfarsitul sezonului, cand bagan moto la iernat si cand punem 15w50 sau 10w40, dupa caz. In luna mai ar trebui sa avem deja cateva mii de km, numai bine pentru schimbul de vara. in felul asta putem folosi ulei ieftin, semisintetic sau mineral si acem tot timpul un ulei corespunzator sezonului in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 Uleiul se schimba la sfarsitul sezonului, cand bagan moto la iernat si cand punem 15w50 sau 10w40, dupa caz. In luna mai ar trebui sa avem deja cateva mii de km, numai bine pentru schimbul de vara. in felul asta putem folosi ulei ieftin, semisintetic sau mineral si acem tot timpul un ulei corespunzator sezonului in motor. Cred ca respectand specificatiile constructorului , vei iesi mai ieftin , atat la ulei , cat si la piese schimb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 Specificatiile sunt aceleasi cam pe toate motoarele : 10w40 sau 20w50, in functie de clima din zona respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Si in specificatii , scrie ca tre sa schimbi uleiul de doua ori pe an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Clima in tara asta se schimba, de la -20 la + 40 grade, de mai mult de doua ori pe an. Io parca asa am observat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 ...de cite ori ai mers la -20 se grade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Stai sa inteleg Alex_en , tu vorbesti de Romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Stai sa inteleg Alex_en , tu vorbesti de Romania ? Omul e special, nu il baga in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Stai sa inteleg Alex_en , tu vorbesti de Romania ? Dap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate