The Mentalist Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Salutare Vrem sa mai facem o plimbare (cine stie daca nu ultima pe anul asta) pana in Poiana si inapoi, duminca - din tot felul de considerente. Pana acum 3, eu si releone cu prietena, viteza in jur de 110, vrem sa mergem pe cheia sau poate sa mergem pe DN si sa ne intoarcem pe cheia ca o sa fie full la intoarcere pe DN. Eu zic plecare pe la 10 pt ca a inceput sa stranga un pic dimineata si cica o sa fie in jur de 18 grade la pranz. Vremea s-ar prezenta acceptabila dupa unele site-uri. Drumul in sine este actorul principal asa ca poate mergem la Coliba Haiducilor si mancam ceva cand ajungem si mai pierdem vremea pe acolo si inapoi. Anyone? Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Spune-i lu' Releone sa imi dea si mie un telefon duminica de pe drum, poate ne vedem in paiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Eu, alaturi de alte 2 motoare voi pleca duminica spe Brasov, prin Cheia. Ritm ceva mai rapid, dar nu forja. Daca vrei sa mergem impreuna anunta-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Ne putem misca si noi mai repejor nu-i problema, iar traseul este destul de virajat ca sa nu conteze prea mult viteza, pana in Ploiesti nu prea ai unde sa-i dai, deci viteza nu mi se pare o problema. Stabilim o ora la OMV baneasa?10.30? Eu mai intru si maine pe net deci problema ramane deschisa, da cel tarziu maine dupa masa tre sa hotaram ffindca sambata nu sunt pe net! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 Pana la urma se mai baga cineva duminica sau am uitat ca sunt pe forumul de caterinca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 se anunta vreme rea ... http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...st?query=brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Problema este vremea. Daca o sa merg, atunci 10.30 la OMV Baneasa sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Eu ajung in 15 min 0744204588 stau pana pe la 10.50. daca mai vine careva ma gaseste acolo, dc nu ma car acasa si bag somn si azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 Vremea ne-a jucat festa, poate weekendu urmator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Vad ca drumul s-a uscat... vremea e cat de cat ok... sunt 20grade in Bucuresti, si in Ploiesti la fel (pe yahoo weather)...eu si carbone ne gandeam sa ne strangem pe la 2 si s-o taiem pe Cheia Daca incepe sa ploua facem stanga-mprejur...dar macar am incercat Mai exista temerari?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 hai repede... pana nu se ascunde soarele eu zic sa ne intalnim la 2 la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Cum nu am avut net nu am mai vazut posturile legate de ora 2 ca ma bagam...am fost pana la 11 la OMV am plecat, ar fi mers plecarea de la ora aia ca se sparsesera norii spre Ploiesti....asta e , data viitoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 Io am iesit doar pe la 15.00, am dat o tura de oras,pipera,centura si la 16.30 m-am potolit ca a inceput ploaia din nou, poate saptamana asta, stam cu ochii pe meteo! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Ramane duminica asta la ora 9.30 plecare de la OMV Baneasa? Vremea se anunta buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 Da, io zic ca-i bine asa,sa vedem daca se mai inscrie cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 M-as baga si eu la plimbarica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 M-as baga si eu la plimbarica. mda ,sambata ratez plimbarica asa ca duminica ar fi interesanta o iesire.de unde si la ce ora ramane plecarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 9.30 OMV Baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Me want me want. Ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 Maine la 9,30 la OMV Baneasa, bem un suc si la 10,00 plecarea. Noi plecam din Tei pe la 9,15 si ajungem la 9,30. Hai ca nu e tarziu 10, m-am plimbat eu azi toata ziua si dimineata si seara e frig totusi. Toti doritorii sper sa ne vedem intre 9.30-10. O sa mai vina si un grup de speederi de-ai mei dar pleca mai tarziu, o sa ne reintegim pe drum. Pe maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Nu mi-am facut rost de viziera cum speram nici de casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 E si frate,prieteni etc n-au ei o casca?Vrei sa dau niste telefoane sa vad daca gasesc una?Iti dai seama ca n-o sa fie cine stie ce potrivita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 nu se termina formula 1 pana la 10.30!! daca faceam rost de bani veneam shi eu!!! va ajungeam pe deneu dupa ce ma uitam la formula 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Din -pacate eu port xs E f nasol sa merg cu una care imi cade pe ochi in continuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 Pacat, eu nu pot sa gasesc decat ceva in jur de 60!Poate alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate