Magic4Ce Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 are careva idee ce pot sa pun in loc de k65 pe nipra fara sa-i modific chiulasa la prezoane? nu de alta dar mi-am montat carb. noi si dupa 3 saptamani amandoua au inceput sa dea chix si sa ia benzina in plutitor. NOI fiind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 De ce schimbi carburatoarele, cind poti schimba doar plutitoarele, daca asta e problema?!? Daca nu gasesti plutitoare, in cel mai rau caz lipeste-le cu un adeziv gen 'epoxy'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 si e pacat ca ai luat K65 noi, trebuia sa iei K68. Sincer pana acum din 7 carburatoare K68 (2 Urale, 1 Nipru, un Ij) nici unul nu a luat apa in plutitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 eu am patit-o cu un k68 nou...... a luat benzina, l-am lipit, iar a luat, si am comandat set de reparatie de k 68 dar din pacate nu s-a potrivit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 rasina epoxidica tine la benzina? parca stiam ca nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 tine bine chiar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 am lipit cu poxipol si nu prea a tinut..... decat vreo3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Daca e gaura mica, lipiti cu ciocan sau pistol de lipit. Tine garantat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 as lipio eu cu ce spui tu dar nu stiu unde este... ca nu o gasesc... efectiv ia benzina dar nu stiu pe unde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Scufunda plutitorul intr-un vas cu apa fierbinte, daca a avut benzina in el ar trebui sa iasa vapori si ai sa vezi pe unde a intrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 buna idee! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 incearca bizon dar lasa-l sa se usuce bine si amesteca-l bine! ei zic 24h, eu zic 48 la o temperatura cat se poate de constanta! eu mi-am micsorat admisia si evacuarea la fiecare chiulasa la oltcit acum 2 ani cu asa ceva si inca tine! in plus merge mai tare, viteza admisiei s-a marit considerabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate