kriminal Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 După o iarnă (prea) îndelungată, iată și primul număr al revistei Motociclismo din 2011. Am stat de vorbă cu Mani Gyenes, românul care a câștigat Dakar-ul 2011 la clasa Maraton (locul 18 la general). Avem vești și despre alți piloți autohtoni care vor participa în competiții internaționale anul acesta (Robi Mureșan, Cătălin Cazacu, Mircea și Bogdan Vrăjitoru, Sorina Sandu, Ionuț Mistode). Plus teste, interviuri, povestiri din călătorii și multe altele. Din 16 februarie în punctele de difuzare a presei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Am cumparat deja revista!!! E ok! Citesc putin cate putin ca sa nu se termine prea repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Foarte tare! Mani Gyenes pe coperta - asa cum este si normal. Test cu Zx 10 R in nocturna - minunat. Mie imi place foarte mult declaratia lui Yoshihiro Masuda referitor la abs-ul celor de la BMW. Sper sa ia italienii Aprilia Tuono V4 R la test si micul Duke de 125. Sunt curios ce au de spus despre aceste noi modele de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mancusobogdan Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Frumos exemplar. Era anormal sa nu fie Mani pe coperta! Pacat ca are prea putine pagini. Idee : cate semnaturi ne trebuiesc pt a inainta un proiect de lege legat de posibilitatea conducatorilor cu "B" sa conduca moto/scutere de 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Si eu am gasit-o la benzinarie Petrom,felicitari pentru rezistenta si continuati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 la OMV electropaparataj era un teanc foarte tare numarul :0 bv baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Mulțumim mult pentru aprecieri! Acum avem și cont pe facebook: Revista Motociclismo Intrați, dați like și faceți alte chestii facebookerești mișto pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Cumparat noul numar, de la Inmedio. Bun continutul, placut la mine. Pacat ca l-am terminat/devorat, incepe din nou asteptarea (sper, scurta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanbaubau Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 E numarul 41 de fapt. Lunga asteptarea .S-a meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Fascinant acest exemplar al revistei,mai ales dupa o lunga perioada de asteptare. Eu va sustin in continuare si doresc sa va MULTUMESC pe aceasta cale ptr publicarea anuntului meu la rubrica "VANZARI",deoarece s-a vandut motocicleta in baza lui. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate