boco Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Ps:boco ,ai zis ca tu nu ai fost ironic ,dar de ce ai spus "gunoaiele de ducati"(citat 100% dupa ce ai spus TU) ...nu ti se pare o ironie???....mie da si ti-am raspuns cu aceiasi moneda ,dar se pare ca vrei sa ai numai TU dreptate...uite ca nu e chiar asa Mai bolovanule, tu nu faci diferenta dintre o ironie generala si una la adresa cuiva? Am avut eu treaba cu tine? Ti-am adresat macar un cuvant tie? Nici macar n-am zis nimic de mult iubitele tale japoneze. Faptul ca te-ai simtit tu, de buna voie, nu iti da dreptul sa-mi vorbesti ironic. Si mai termina cu citatele, ca nu esti tu in masura sa judeci ce spune unul sau altul. Cine iti da acest drept? Ai inteles, bolovanel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Daca nu stiai ,asta e un FORUM unde se discuta discutii ,atata timp cat eu nu te-am jignit ,tu vad ca persisti in nesimtire.Tu nu ai adresat nici o jignire japonezelor ,perfect adevarat ,dar camaradul tau Roli a avut cateva replici acide la adresa lor dar nu l-am jignit ca ultimul om de pe strada si pana la urma nu inteleg de ce s-au umflat muschii pe tine ,doar pt ca te-am intrebat daca ai un 999 asta te face sa crezi ca mergi pe motorul lui Baylis???...doar pt asta sa jignesti ca un birjar??!??...imi pare rau ca esti ardelean ,ii cam faci de rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) Daca nu stiai ,asta e un FORUM unde se discuta discutii ,atata timp cat eu nu te-am jignit ,tu vad ca persisti in nesimtire.Tu nu ai adresat nici o jignire japonezelor ,perfect adevarat ,dar camaradul tau Roli a avut cateva replici acide la adresa lor dar nu l-am jignit ca ultimul om de pe strada si pana la urma nu inteleg de ce s-au umflat muschii pe tine ,doar pt ca te-am intrebat daca ai un 999 asta te face sa crezi ca mergi pe motorul lui Baylis???...doar pt asta sa jignesti ca un birjar??!??...imi pare rau ca esti ardelean ,ii cam faci de rusine Prima data judeca-ti comportamentul tau de tzatza de mahala (cu studii, care vorbeste frumos, dar tot tzatza ramane) si dupa aia uita-te in ograda altuia. Sau uita-te in oglinda mai pe scurt. Totdeauna te vezi jignit de unu sau de altul. Cine crezi ca are treaba cu tine, un zero barat (sau taiat in patru, cum vrei)? Si n-am stiut ca judeci oamenii dupa apartenenta la o regiune a tarii. M-am legat eu de moldoveni? Iar te mananca? Poti sa fii si academician ca tot iti iesi din pepeni la un moment dat si folosesti altfel de cuvinte decat cele de zi cu zi, mai ales daca ai de-a face cu indivizi de teapa ta. Si aici am teminat. Vezi-ti te rog de treburile tale. Fa-te ca nu exist. Eu asa o sa procedez cu tine. Editat Noiembrie 2, 2006 de boco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Prima data judeca-ti comportamentul tau de tzatza de mahala (cu studii, care vorbeste frumos, dar tot tzatza ramane) si dupa aia uita-te in ograda altuia. Sau uita-te in oglinda mai pe scurt. Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Si n-am stiut ca judeci oamenii dupa apartenenta la o regiune a tarii. M-am legat eu de moldoveni?Iar te mananca? Tu o tot tineai sus si tare ca esti ardelean si ca sunteti foarte calmi(tu ai zis-o cu gura ta,vrei citate? bla bla etc etc...am cunoscut si eu destui ardeleni si pot spune ca esti o uscatura intre ei ,pacat Ps:pune mana pe un atlas geografic ...daca buzaul e in moldova ,inseamna ca tu stai in kongo ...de fapt nu m-ar mira la ce comportament ai Prima data judeca-ti comportamentul tau de tzatza de mahala (cu studii, care vorbeste frumos, dar tot tzatza ramane) si dupa aia uita-te in ograda altuia.Daca am spus de un ducati ca transpira ulei ,ceea ce am vazut cu ochii mei la o motocicleta NOU-NOUTA ,gata incepi cu injuraturi si zici ca sunt contra!??!...esti dus frate. Poate ai si tu exemple de suzuki sau orice alta motocicleta japoneza care i s-a dus motorul ,cutia de viteza sau mai stiu eu ce ...zi-le frate si NU o sa te jigneasca nimeni ,cum ai facut-o tuSi aici am teminat.Vezi-ti te rog de treburile tale. Fa-te ca nu exist. Eu asa o sa procedez cu tine. E o idee @bracio- Subscriu! Tu nu subscrii ,doar "dansezi" cu unul si cu altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Mrrr...cata agresivitate la unii dintre voi.....si pana la urma pentru ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vitezist Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 daca as avea circuit in spatele blocului as renunta si eu, m-as multumi cu ktm-ul pt traficul asta spurcat.. parca am fi in Japan in unele zile-nopti dar cum nu am circuit in spatele blocului .. asta este:D e ca un drog.. ce sa fac daca nu am unde sa mi-l iau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Mrrr...cata agresivitate la unii dintre voi.....si pana la urma pentru ce? Lipsa de ocupatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Baga mare Bracio ,doar in weekend pleci la orezari ,trebuie sa te pregatesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Baga mare Bracio ,doar in weekend pleci la orezari ,trebuie sa te pregatesti Ce cadou vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Asa ,ca prieten??....un schimb de ulei d'ala ca intre prieteni(cunascotorii stiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Te dor flocii,ce discutii se duc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Fara se tragi te dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Te dor flocii,ce discutii se duc aici. Domnisoara, ce vocabular suburban ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Zise elevatul din tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Zise elevatul din tine gata? multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Cam rarut pe aici Cox...sa fie din cauza ca nu te-a pus moderator sau din cauza sarmanului caine? Ps:gata?...multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Tanc Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Eu ma plimb si acum pe frigul asta si-mi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Macar ceata si polei sa nu mai fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Eu ma plimb si acum pe frigul asta si-mi place! Da-i inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Eu ma plimb si acum pe frigul asta si-mi place! Baga mare ca e bine... Da-i inainte! Sa speram ca nu-i vedem la alt topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 e frig frate.....da zice ca iarna asta nu va fiii asa dilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 De frig chiar nu imi e ...ceata si mazga de pe jos ma face sa stau potolit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 De frig chiar nu imi e ...ceata si mazga de pe jos ma face sa stau potolit Vezi ca sunt viziere pentru ceata si cauciucuri de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Ma gandeam sa ii pun niste lanturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate