emylyo Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 TUNNING EXTERIOR SI MOTOR,2003,YOSHIMURA CAP-COADA,PCOMANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 n-are oglinzi!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Un monopost este ideal,o sa schimbe aspectu ft. mult PS:cam tras de par titlul topicului,am vazut motoare mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) Nu are oglinzi si mi se pare cam naspa in oras.Afara nu prea ai nevoie de ele!In locul oglinzilor sunt niste suporti tunning nichelati pe care scrie Hayabusa! Un monopost este ideal,o sa schimbe aspectu ft. mult PS:cam tras de par titlul topicului,am vazut motoare mai misto Si eu am vazut ,dar in poze!Are si momopost pt ca este facuta pt curse.Acu are saua pt a fi testata cu pasager! :eek:Poate ai vazut afara,dar in tara...!Apropos,ce motor ai?Ideea titlului mi-a venit de la o liniuta recenta cu un Ferrari ENZO! Editat Septembrie 28, 2006 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Putin conteaza ce motocicleta am eu... tu ai cerut parerea noastra despre motorul tau,si eu ti-am zis parerea mea O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 La fel!Pacat ca ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) Din pacate noi nu avem nici un Enzo in tara!Sunt doar 16 Ferrari inmatriculate in tara momentan si niciunul Enzo!Eu am incercat sa o dau pe autostrada cu unul,dar nu s-a bagat!Mergea insa constant cu 220!Sper ca ai vazut filmul in care un SLR AMG da verde rau de tot unui Enzo! Editat Septembrie 28, 2006 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Motocicleta arata intr-un mare stil sa te bucuri de ea dar am si eu o intrebare: care e faza cu ghidonul? mi se pare mic si parca nu ii e locu` acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Nenea, cat baga la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 n-are oglinzi!? Pai cine draqu' sa-l depaseasca Felicitari si la multe cauciucuri tocite impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 TUNNING EXTERIOR SI MOTOR,2003,YOSHIMURA CAP-COADA,PCOMANDER 3,NOS. Arata intr-un mare fel si cred ca si fuge la fel. Asta ar sta bine numai pe o autostrada lungaaa P.S: Sigur e a ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Pai cine draqu' sa-l depaseasca Felicitari si la multe cauciucuri tocite impreuna! eu il depasesc..oriunde..oricand te bagi emi? hai sa o stapanesti cu placere si sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Ai folosit vreodata NOS-ul? Cum reactioneaza la franare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Ai folosit vreodata NOS-ul? Cum reactioneaza la franare ? pantero..termina cu nos-ul asta:) vrei ceva cu adevarat tare...pune turbo pe motor...lasa dreaku nos-ul ca e doar de fitze...nu e bun de nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 pantero..termina cu nos-ul asta:) vrei ceva cu adevarat tare...pune turbo pe motor...lasa dreaku nos-ul ca e doar de fitze...nu e bun de nimic Lasa-ma omule ca-s si eu mica si curioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) sa-ti traiasca .....da parca tot mai misto e xx-ul (fara nos) parerea mea da spune-ne si noua cum e cu nosu', ca n-am vazut decat in filme. fara sa fac cate ( de la caterinca), am obs. ceva... s-a schimbat trendu'; vax r1, busa...e comune...daca are nos e alta smecherie. Intelegeti voi ala e adevarat! ( da ma!; ma oftic ca n-am si eu un nos mic) Editat Septembrie 28, 2006 de bogdan kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Crek de filmul asta zici: bravo mercedes..asta pana la prima curba evident unde enzo l ar rupe in doua pe slk-slr sau ce dracu e @emylio felicitari pentru achizitie.. si este mai degraba o shelby cobra a motocicletelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Man,eu cred ca omul doar ne-a arat-o ca sa ne dam cu parerea,nu a zis ca e a lui,ca in profil nu apare Busa.Sau daca e a ta,s-o porti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 7, 2006 Autor Share Postat Octombrie 7, 2006 eu il depasesc..oriunde..oricand te bagi emi?: Ma bag?Renunti asa usor la bani sau ai prea multi de dat!In tara nos-ul este mai mult o provocare,afara este ceva normal printre maniaci cand sunt in joc mii de coroclei.Nos-ul s-a dat de pe motor ca era prea mult!A ramas doar instalatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 emi...pici in plasa, n-am zis nimic de ce motoreta folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 recunoaste ca esti prea inalt ptr ea si iti urez ce vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Recunosc ca sunt prea inalt si poate mi-ar sta mai bine pe un choper,dar cred ca i-ar sari pistoanele peste 3 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 asa...sa te bucuri de ea....si acum recunoaste ca stateai mai bine pe zx12 si iti mai urez :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Poate vii pe la sala sporturilor prin cta sa ne-o prezinti... bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 bravo mercedes..asta pana la prima curba evident unde enzo l ar rupe in doua pe slk-slr sau ce dracu e @emylio felicitari pentru achizitie.. si este mai degraba o shelby cobra a motocicletelor Deci cotetu ala de Mertan e un SLK. SLK care e jumate cat SLR si mult mai usor (total alta mancare de peste, 2 conserve total diferite). SLKul din clip are motor de SLR de 612 cai (vs 660 ai lui Enzo). Tind sa card ca Ferrari-ul e stock si Benzica e modificat si e chiar mai puternic de 612 cai. Un Enzo i-o da la caca unui SLR in stil barbar (vezi chiar si parerea lui Jeremy Clarkson de la Top Gear). Si asta din toate punctele de vedere. Cobra is povesti. Orice fraier cu bani cacalau poate pune un motor cu extrem de multi cai pe orice conserva si gata. Ca si imagine de marca, prestigiu, mit etc. nu e nimic mai presus de Ferrari in lumea conservelor. @ emylyo: faina Busica. A ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate