CostinALN Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Mi-a trimis un prieten pozele. Motociclistu OK, dar nu stie ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Huh... Bine ca e ok baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Ce kawasaki era ala si cine il conducea sau pe unde sta stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Seamana a ZZR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Dupa cum arata in poze ceva de 900...zx-9r posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 (editat) Stati linistiti ca nu e nimic grav. S-a intamplat ieri pe langa kenvelo de la unirii pe la ora 16.30,carene nu avea nici inainte de accident. Nu a fost implicata nici o conserva. Motociclistul este ok,nu are nimic rupt,doar o mica julitura la un genunchi.A plecat pe piciorele lui si chiar zambea. Mai multe detalii il las pe el sa scrie,eu doar am vrut sa va zic ca nu e nimic grav. Mobra zicea ca pana luni o face. Spor! Editat Septembrie 30, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Wheelie nereusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Normal ca nu avea carene, era facut street fighter. Nasol totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 (editat) Normal ca nu avea carene, era facut street fighter. Nasol totusi. Carenele erau la reparat. Editat Septembrie 30, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 deci pana la urma ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 deci pana la urma ce s-a intamplat? cica accident????ne lasa-n ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Stati linistiti ca nu e nimic grav. S-a intamplat ieri pe langa kenvelo de la unirii pe la ora 16.30,carene nu avea nici inainte de accident. Nu a fost implicata nici o conserva. Motociclistul este ok,nu are nimic rupt,doar o mica julitura la un genunchi.A plecat pe piciorele lui si chiar zambea. Mai multe detalii il las pe el sa scrie,eu doar am vrut sa va zic ca nu e nimic grav. Mobra zicea ca pana luni o face. Spor! Halal explicatie! Daca tot te-ai apucat sa spui ceva, macar trebuia sa spui ce s-a intamplat.Prietenul tau putea apoi infirma sau confirma ce-ai spus tu. Esti varza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) Halal explicatie! Daca tot te-ai apucat sa spui ceva, macar trebuia sa spui ce s-a intamplat.Prietenul tau putea apoi infirma sau confirma ce-ai spus tu. Esti varza! Prietene,mai usor cu insultele.Credeam ca la varsta pe care o ai,gandesti inainte sa scrii. Ca pur si simplu daca am postat ca sa va spun ca incidentul este fara victime,ca sa nu incepeti cu alte prostii si rip-uri inutille lungind aiurea un topic,nu-ti da nimeni dreptul sa ma faci varza. Editat Octombrie 1, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate