alyalm1 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Salut, ma poate ajuta cineva cu un site unde pot gasii un ambielaj de mito 125 sh sau nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Salut ! Imi spune si mie cineva ce consum scoate o Cagiva Mito - model cu 7 trepte ? ( model mai vechi >2000 ) In conditii : mers sportiv : mixt : mers normal : Multumesc foarte mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 n conditii : mers sportiv : 7-8-9 mixt : 6,5-7 mers normal : 6,5 An 93, 7 trepte, 28cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Wow ! Ma asteptam la un ~5% mixt ! Multumesc mult de raspuns ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Imi poate spune si mie cineva unde se poate pune cablu de RPM la cagiva am tot cautat si nu gasesc ! Merge si unul de KM ? Ce ulei trebuie sa i pun la cutie ? Cum imi dau seama daca mai functioneaza pompa de ulei sau s-a defectat ? Ponrnesc motoru scot furtunul de ulei din carburator si ar trebui sa scoata nu ? Ar fi mai ok sa i fac amestecul eu ? Daca da cat sapun la 1L ? Daca mai am intrebari revin ! Are cineva toba ? revin cu mai multe probleme de ordin electric ! 2 fire de la biudonasul cu ulei ( cele care ies din bidonul de ulei nu imi pot da seama unde se leaga ! 2 fire unul roz siunul albastru care vin pe aceasi camasa neagra si au papuci roz si albastu nu stiu unde se leaga ! scanteia mi se pare slaba abea am reusit sa fac rost de cateva fire de lumina la bujie ! Nu stiu ce sa i fac ce sa i verific ! Si se invarte electromotorul chiar daca butonul rosu este conectat sau deconectat ! Se vinde de pe un mito urmatoarele piese compatibile cu toate motoarele cagiva de 125 : ambielaj , poer valve complet , set motor fara piston , pompa de ulei ! Cam atat am observat ca nu imi mai trebuie mie momentan ! Daca mai gasesc ceva revin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 (editat) Sa mai intamplat sau mai e vre-un ghinionist care dupa multa munca si truda sa monteze set-ul motor si garniturile corespunzator si cand toarna apa sa curga pe la garnitura pe undeva ? I dau foc pur si simplu ! Si care este stutul prin care iese benzina din rezervor ca nu imi dau seama cel la care sunt atasate cele doua cabluri electrice sau celalalt ? si daca e asa cel care e pur si simplu acolo ce face ? Editat Iunie 12, 2014 de shoby13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Doar pentru posesorii/pasionatii de cagiva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Sa mai intamplat sau mai e vre-un ghinionist care dupa multa munca si truda sa monteze set-ul motor si garniturile corespunzator si cand toarna apa sa curga pe la garnitura pe undeva ? I dau foc pur si simplu ! Si care este stutul prin care iese benzina din rezervor ca nu imi dau seama cel la care sunt atasate cele doua cabluri electrice sau celalalt ? si daca e asa cel care e pur si simplu acolo ce face ? se intampla cand montezi corespunzator, da prost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Grigore Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Unde gasesc si eu o bobina de inductie pentru o Cagiva Raptor 125 din 2004?(Are power valve, daca conteaza)Alta intrebare...Sunteti multumiti de ele?E prima mea motocicleta si imi place foarte mult, dar am citit pe net ca nu sunt prea fiabile. Ce parere aveti?Ce ulei sa folosesc si cat sa pun? (cel pentru amestec)...sau mai bine zis...cat de mult ulei consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 poate intereseaza : CDI Cagiva elefant 125 /index.php?/topic/745507-cdi-cagiva-elefant-125cmc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Ciprian Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Salut! Sp525 are power valve? Care e top speedul la el...ma intereseaza sa il folosesc pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Poate interesează pe cineva... Finala sport carbon, noua! 350 lei 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate