dexxter Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Radiator spart. 233eur ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Radiator spart. 233eur ( Cum ai reusit? Ai fost la enduro cu Deauville? Am fost in seara asta si am luat un cauciuc nou. 6 saptamani/6000km a tinut cauciucul vechi. Am luat acum un Pirelli Angel ST. Sper sa fie ok pt spate cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 astea cu coama ascutita nu m-au tinut la touring nici un model. am z8 de o luna, 7500km, cred ca tin minim 10,000. altenativa e michelin pr3, alta nu exista. nu stiu ce sa comand, tot z8 sau pr3. http://alpinebiker.com/blog/?p=1563 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Nici un enduro, s'a spart spre interior, spre motor, nu la exterior! Se putea schimba pe garantie, numai ca dura 5 zile si eu nu le am...pe 11 tre' sa fiu la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Nici un enduro, s'a spart spre interior, spre motor, nu la exterior! Se putea schimba pe garantie, numai ca dura 5 zile si eu nu le am...pe 11 tre' sa fiu la munca! moldovene moldovene cum am plecat de langa tine cum faci boacane imi pare rau in viena te a prins spartura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 4, 2011 Autor Share Postat Iulie 4, 2011 Tocmai am venit si eu de la politie unde am fost sa-mi declar topcase-ul gasit spart azi dimineata; a fost spart in zona butucului si butonul pe care se apasa este foarte zgariat; din fericire nu l-au si deschis ca a inceput alarma sa sune, era cam 4:30 dimineata. Noroc cu alarma ca altfel n-as fi stiut/vazut prea curand si probabil ca il si deschideau sau luau cu totul. Sper sa-mi recuperez paguba de la casco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Exact in seara asta am lasat motorul afara, ma duc sa'l bag in casa, sunt inca in Viena @Ianachim: Scurgerea a fost depistata cu putin timp inainte sa ne intalnim in pt ultima data in benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Chiar... mi-am luat acum bilet pt weekend. Ne vedem vineri seara? S-a redeschis la Biker's? Eu as putea ajunge pe la 20:15. Aveti chef, puteti? Am fost ieri seara sa ma interesez de Bikers. Este inchis se afla in proces de revovare si mai dureaza inca 3 - 4 saptamani => va trebui sa alegem alta locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 BINE ATI REVENIT IN ROMANIA UNDE TOATE TERASELE SE RENOVEAZA VARA PENTRU A FI INAUGURATE IN NOIEMBRIE Tocmai am venit si eu de la politie unde am fost sa-mi declar topcase-ul gasit spart azi dimineata; a fost spart in zona butucului si butonul pe care se apasa este foarte zgariat; din fericire nu l-au si deschis ca a inceput alarma sa sune, era cam 4:30 dimineata. Noroc cu alarma ca altfel n-as fi stiut/vazut prea curand si probabil ca il si deschideau sau luau cu totul. Sper sa-mi recuperez paguba de la casco. nici macar VIENA nu mai e ce a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 @Duracell: asa mi'au spus si mie in Decembrie 2010 cand m'am dus pe'acolo sa mananc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Cum ai reusit? Ai fost la enduro cu Deauville? Am fost in seara asta si am luat un cauciuc nou. 6 saptamani/6000km a tinut cauciucul vechi. Am luat acum un Pirelli Angel ST. Sper sa fie ok pt spate cel putin. stelvio bata-l vina...........prieteniii stiu de ce....!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 6, 2011 Admin Share Postat Iulie 6, 2011 (editat) Colegul cu radiatorul, vezi ca se poate lipi, chiar daca este de aluminiu, depinde de spartura. Daca nu reusesti la Romradiatoare Brasov le fac noi, de cupru, dupa modelul tau. Cauta pe google, sunt mai mlte firme care fac asa ceva. Succes Editat Iulie 6, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 in buftea e o terasa ok cu pizza f buna si paste extra pizza romana eu trec sa.l iau pe vlad de la aerop si dupa mergem acolo la masa va bagati careva undeva la 20.45 ajungem la pizzerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 In seara asta, bai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 stelvio bata-l vina...........prieteniii stiu de ce....!!!!!!!!!!!!! Stelvio + virajele alea de langa Bolzano(asfaltul ala rugos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Stelvio + virajele alea de langa Bolzano(asfaltul ala rugos) PASSO DEL TONALE SI MENDOLA .........super drum , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 vezi ca postashi aiurea, maica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Am ajuns si eu astazi, dupa ~ 7000km. Mi-am permis la final aroganta sa fac Transfagarasanul si Cole de L'Siriu, evident. Super tura, ma gandesc ce naiba fac eu acum? Pe unde sa ma duc, dupa ce am turtit fundul 17 zile pe motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_leu Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Cine ma poate ajuta si pe mine cu acea Brosura Louis din decembrie? Incerc sa planuiesc o tura in Dolomiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate