RazvanLNI Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Apropo de tancuri, dar d'alea noi: http://aw.my.com/gb e free! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 (editat) Jocuri bune : Papers please Lula sex empire Editat Octombrie 16, 2015 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 ark survival evolved - suuper tare. o singura harta dar maricica, se lucreaza si la altele multe servere (unele cu oameni naspa, unele cu oameni OK) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Jocuri bune : Lula sex empire OMG... era nostim... plateai bikerii sa intimideze concurenta. Da greu era sa produci un film care sa ajunga in top 10...pana cosmetizeazi toti actorii le mareai salaru, cumparai echipamnet high end! Si muzica... era destul de greu de atasat muzica la film atata timp cat tu aveai versiunea crackuita fara sunet )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Salut ! Bai , m-a luat nostalgia si mi-am adus aminte de vremurile de pe cracky.ro , si mi-am luat iar cs Acum , nu stiu care pe unde se joaca , dar eu am jucat pe Play.ErazerHost.ro , si daca e ceva si mai e vre-un demodat pe aici ( cs 1.6 ) , hai la joaca din cand in cand . Hai mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Era plin netul de reclame, mai mult sau mai putin ascunse, la Fallout 4. Nu se joaca nimeni ? Pare a fi jocul anului ... nu iesise de 24 de ore si deja se gaseste crack ul pe torente. Pe mine nu ma inebuneste grafica, dar povestea pare a fi interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Pentru Cs 1.6 servere sunt cu duiumul. Respectiv domeniul laleagane.ro (constanta.laleagane.ro ca exemplu), domeniul freakz.ro (respawn.freakz.ro), etc. Cauta pe game tracker la server rank si vei gasi cele mai accesate servere. Oricum, va veti enerva grav din cauza copiilor prosti cu cod sau cu Admin luat pe bani care cred ca sunt God pe server. Cel putin cele doua domenii de mai sus stiu sigur ca au oameni de calitate pe servere. Daca vreti sa jucati rapid, respawn e baza. Nici timp sa fumezi n-ai. Spor la fraguri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 eu astept sa iasa fallout4 la reducere pe steam, cu tot cu DLC-uri. nu-i graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) eu astept sa iasa fallout4 la reducere pe steam, cu tot cu DLC-uri. nu-i graba L-am jucat 2 ore la o sala de jocuri - este interesant » Post actualizat in 18 Nov 2015 17:34 Un joc bun de gandire este Portal 2 Editat Noiembrie 18, 2015 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Un joc bun de gandire este Portal 2 Portal 2 a mai primit un update... e un expansion facut de fanii jocului : Stories of Mel . Actiunea se intampla inainte de Portal 2 si gameplayu e la fel de greu daca nu chiar un pic mai greu cateodata decat P2. Au si modificat recent unele planse ca lumea se plangea Gen Portal mai ai si : The Talos Principel... nu de mult era la oferta pe Steam... dar sigur mai revine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Mo pus dracu sa iau expansionul la diablo3 Nu mai ies din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Mo pus dracu sa iau expansionul la diablo3 Nu mai ies din casa CIca se anunta o iarna lunga si grea,deci nu e stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Mo pus dracu sa iau expansionul la diablo3 Nu mai ies din casa Eu imi fac cate un caracter pe sezon, de obicei Demon Hunter. Un sezon tine cam 3 luni, in care incerc sa ajung cat mai sus in greater rifts. Am intrat in top 1000 de mai multe ori tot cu demon hunter ul. Ultimul patch a adus (din nou) o gramada de imbunatatiri jocului, iar cel care e pe vine pare si mai interesant. http://eu.battle.net/d3/en/blog/19941042/patch-240-ptr-patch-notes-12-11-2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Îți place sa joci cu fineturi:) Eu cu barbarule. Power train . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicaovi Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Careva pasionat de „vechiul” counter-strike 1.6 ? Sper ca de craciun sa bage iar oferte , ar merge un cs:go la 5 euro ca oricum la fallout 4 nu ma gandesc ) mai jos de 20-30 euro nu cred ca il lasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 salut, caut si eu sa downloadez ( daca se poate ) 3 jocuri pt ps2: tony hawk skateboard, mortal kombat si fifa11 ( sau ceva asemanator). ma poate ajuta cineva cu un link ceva? Ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=akr91mLUFWc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 joaca vreunul din voi Heroes of the Storm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 Eu jucam la un momendat, dar in ultima perioada nu prea am mai apucat. Tre sa imi pun iar clientul de la blizz pe unitate si sa pun si jocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 Jucam si eu . Da nu mo impresionat . Battletagu meu e Mortiis#1358 Daca are careva chef sa dam ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 Eu mai joc lol, si am niste amici care ma tot streseaza sa joc dota. Poate facem o echipa de jucat asa lite moba`uri de astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 gogo#2711 sunt eu. alt moba nu joc, mi se par prea complicate si prea lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Eu de ceva vreme ma joc Wasteland 2, e un RPG post apocaliptic. E foarte interesant daca va place genul, probabil unicul adevarat succesor al jocurilor originale Fallout 1 si 2. http://www.gamespot.com/reviews/wasteland-2-review/1900-6415881/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Am terminat call of duty black ops 3. Sf rau de tot,fata de cele dinainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 In sfarsit am ce ma juca pe tel si tableta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate