SilviuCBR Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Două persoane aflate pe o motocicletă au murit luni seară într-un accident produs pe DN 1, la intrarea în Lancrăm, dinspre Alba Iulia, după ce au intrat în coliziune cu un autoturism. sursa : http://www.libertatea.ro/cache/detalii/art...1-327311-1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan100 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Nu! Deci refuz sa cred ca or murit ! Il stiam pe cel care conducea de 7 ani...refuz sa cred ca nu mai ii printre noi! refuz sa cred asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Nu! Deci refuz sa cred ca or murit ! Il stiam pe cel care conducea de 7 ani...refuz sa cred ca nu mai ii printre noi! refuz sa cred asta! refuzi adevarul! nici eu nu pot sa cred Dragos si Alex cei mai bun prieteni de-ai mei!... mai ales dragos cu care azi dimineata m-am intalnit si am ras impreuna R.I.P!!!!! nu va voi uita!. Dragos - cel cu cagula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 (editat) adineauri m-am intors de la locul accidentului.. nu sunt cuvinte sa pot explica asa ceva. pacat ca erau 2 copii tineri aveau toata viata inainte. dar uite cum totul se poate schimba intr-o fractiune de secunda. Dumnezeu sa-i odihneasca Editat Martie 21, 2011 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan100 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Dumnezeu sa ii odihneasca ...vreau sa fie un vis urat asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 refuzi adevarul! nici eu nu pot sa cred Dragos si Alex cei mai bun prieteni de-ai mei!... mai ales dragos cu care azi dimineata m-am intalnit si am ras impreuna R.I.P!!!!! nu va voi uita!. Dragos - cel cu cagula! Imi pare rau prieteni ca aud asemenea vesti. Nu cred ca am avut ocazia sa-l cunosc pe respectivul. Prea repede pleaca unii dintre noi si e trist ca lasa un gol printre cei dragi. Mobilizati-va si faceti ceea ce trebuie vizavi de inmormantarea lui. Eu stiu cum e, am fost la 3, de nedescris durerea pe chipurile parintilor, nemurilor, prietenilor. Dumnezeu sa-l odihneasca. Pasagerul cine era? Prieten, prietena? Of...of.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Nu ii cunosteam, dar e urat sa citesti despre asa ceva. Sa fie primiti acolo sus Dumnezeu sa ii ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Parca ieri spunea ca a scos motoru si ca a facut o tura...ca acum sa nu mai fie printre noi.Trist, si stau si ma gandesc daca mersu pe motor chiar merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Daca nu ma insel,primul accident mortal pe anul in curs? Dumnezeu sa-i ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 RIP Nasol... e linie dreapta lunga la intrare in Lancram, ii dai gaz si uite ce se intampla... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Din sumarul stirilor care urmeaza la 23:30 la ProTV nu am inteles exact cine a fost vinovat de producerea accidentului si ce s-a intamplat mai exact. Detalii stie cineva ? Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 RIP.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 ma pish pe stirile lor cu zborul lor cu 100Km/h. is disperati astia dupa o stire in care sa manance ca,cat. dumnezeu sa ii ierte pe cei doi tineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan100 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Din sumarul stirilor care urmeaza la 23:30 la ProTV nu am inteles exact cine a fost vinovat de producerea accidentului si ce s-a intamplat mai exact. Detalii stie cineva ? PolițiÂştii au stabilit ca Âşi cauză a accidentului depăÂşirea neregulamentară, dar nu Âştiu deocamdată cine este vinovat, Âşoferul decedat al motocicletei sau Âşoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 50 de ani. - http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/A..._448155788.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 PolițiÂştii au stabilit ca Âşi cauză a accidentului depăÂşirea neregulamentară, dar nu Âştiu deocamdată cine este vinovat, Âşoferul decedat al motocicletei sau Âşoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 50 de ani. - http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/A..._448155788.html Atentie: incorect ,, soferul motocicletei" . Naiba ste ce scoala de jurnalism au si ziaristii aia. Motocicleta se piloteaza, nu se sofeaza. Deci corect : pilotul motocicletei. Despre viteza : nu comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 (editat) o mafieeee.... ii urasc.. vb tot aiureaa... sa nu le dai doua... vaii e greu... eu cu dragoss si cu fratele meu baluba am fost cei mai apropiati eu lam ajutat de sia dat kawa si eu iam adus si suzuki asta.... mie tare greu.. si knd ma gandescc.... RIP astazi la ora 9 mam intalnit cu dragos si mi-a cerut motoru meu sa il dau( e un maxiscooter de 125) sa isi rezolve nist ekesti.. dupaceea a venit la mine la atelier si el si-a vazut de treaba ... de atuncea nici nu l-am mai vaz pana seara aceasta:( regret.... tottt ... iar alex... Dumnezeu stie cel mai bine dece s-a intamplat asta... Editat Martie 21, 2011 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Pai daca e vorba de o depasire neregulamentara, trebuie sa existe si un vehicul depasit = martor, care sa elucideze cazul. Nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Pana la urma cine a intrat pe contrasens?? RIP copiilor si condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Odihneasca-se in pace! Din ce zice aici: http://www.citynews.ro/alba/eveniment-29/u...lancram-112922/ se pare ca soferul autoturismului a fost de vina. Dar acum ce rost mai are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Pacat de ei ca erau tineri. Am vazut dimineata la "stiri"... s-a insistat ca de obicei pe viteza mare a motocicletei si intoxicare cu baliverne insinuante si macabre. Apoi filmulete de pe net in care motociclisti mai mult sau mai putin neatenti erau accidentati de masini. Mesajul pe care il transmite catre noi presaa este: "Ne doare la basca de voi... ne place cind sinteti facuti una cu pamintul pentru ca de pe urma voastra halim salam mai scump de la Angro..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Am inceput ziua aiurea, cind am deschis televizorul era chiar stirea asta. No Coment RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate