Alexgsx Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 misto rau motoreta pun pariu ca cei care au zis ca e uratica nu ar zice nu sa o aiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Cu ce e mai deosebit kitschul asta de merita un topic fata de restul ce pot fi gasite cu sutele la un singur google image search? google: custom hayabusa Inlocuiti hayabusa cu orice alt model si obtineti alte zeci si sute de rezulate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Cu ce e mai deosebit kitschul asta de merita un topic fata de restul ce pot fi gasite cu sutele la un singur google image search? google: custom hayabusa Inlocuiti hayabusa cu orice alt model si obtineti alte zeci si sute de rezulate. AI DREPTATE MANE................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Sunteti prea ocupati sa va gratulati unii pe altii pentru a observa "detaliile". Cum ar fi butelia de NOS. Sa ne gandim putin...la ce putere ofera NOS-ul...daca vrei sa folosesti motorul asta la liniute....nu e nevoie de o ciclistica ceva in genul celei pe care o are? De ce aveti senzatia ca o accelerare de genul acela se controleaza usor? Am condus MASINA cu NOS....va rog sa ma credeti ca nu e un joc...si cu masina simti ca ...face ce vrea...nu imi imaginez pe motor care e feeling-ul. Cat despre vopsea...e problema omului ce culori ii plac.A investit ceva bani acolo si face mai mult decat fiarele noastre...asa ca ...silentio stampa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 E frumoasa de vazut... Mie imi place din punct de vedere al aspectului... [unii nu are ce face cu banii] Daca e motor proprietate privata ma intreb cu ce a circulat pana a facut-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 mai mult se poate? e faina....arata bine....doar k un kawa portocaliu e cam ca un ktm verde.....ciudat....dar de ce nu....si eu sunt ciudat si nimeni nu ma scoate din circulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 mai mult se poate? Pai daca ar mai avea si niste litza colorata pe spitze ar fi totala Acuma fara gluma, cu cadrul ala albastru te mai poti obisnui, dar bascula aia lunga pt un motor de strada.. e perfectibila ca sa zic asa. Oricum, la cit de vinata e toba, s-ar putea ca si bascula aia sa nu fie lunga degeaba, si atunci nu prea mai conteaza cit e de portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Este frumoasa si asta garantat suta la mie,este o motocicleta de show,si garantat intoarce multe captete pe strada Putea omul sa gaseasca alt model de albastru...ma refer la flacari...putea sa puna altceva Cand ma uit la motorul acela ma gandesc la tuning extrem,un om care ii place sa fie privit,sa atraga atentia,un pasionat al tuningului Cine garanteaza ca e frumoasa??Chiar mai sus vezi comentarii care nu'ti garanteaza ca e frumoasa.Si cand spui suta la mie banuiesc ca te gandesi la mie'n suta, nu? On topic : arata al dracu' de bine!Parerea mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 motocicleta e modificata special pt drag... acu' fiecare intelege altceva prin Drag: Drag Queen, Dragster ... mai stiu eu ca idee bascula este lungita pt liniute ... american shit. la ei (si ma refer aici doar la o anumita patura majoritara in USA) asta inseamna sport Eu cred ca e foarte frumoasa.Fiecare are pareri si gusturi diferite.Mie imi place ,nu e stilul meu dar e frumoasa.Si e facut special ptr show off.Asta este un trend in USA de a face o motocicleta de show, din una sport.iti spun eu sigu ca nu face prea des liniute cu ea.Cat despre curbe, le iei, dar mult mai incet. Iar ca sa stii tu,patura majoritara de sport bike riders in USA isi iau motociclete sport ca sa le indoaie pe curbe.Cei care isi iau sport bike si ii fac extensie(care nu sunt foarte multi) nu le plac curbele,adica le e frica,dar totusi le place sport bike.Ca sa se scoata ,dupa aia zic ca vor extensie ca o fac de drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Eu zic ca ar merge de o tura prin centru cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 cati bani a bagat negrul in ea si i-a pastrat tot swingarm ul ala de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 arata chiar rau...un motoar de genu" asta iar sta bine cat mai compact. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 nu va mai ciondaniti.....gusturile nu se discuta....e draguta... insa ........se putea si mai bine... Apropo de si mai bine de asta ce ziceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_wild Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 mai mult se poate? Sal. Unde ti-ai cromat rotile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Nu este motocicleta lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Sal. Unde ti-ai cromat rotile? bwaaahahahahhhaaahahahah tare asta ps. mie imi place pisicutza aia sclipitoare din semnatura panterei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Sal. Unde ti-ai cromat rotile? Nu este a mea este 35000$ dar legat de cromat eu sunt in state si am o gramada de optiuni aici Nu este motocicleta lui Nici nu am zis ca este a mea eu lucrez la un ZX9R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_wild Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 mai mult se poate? Da se poate...depinde de costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Nici nu am zis ca este a mea eu lucrez la un ZX9R Nici nu am zis ca ai zis tu ca este a ta i-am raspuns omului la intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Nici nu am zis ca ai zis tu ca este a ta i-am raspuns omului la intrebare Nici nu am zis ca ai zis tu ca este a ta i-am raspuns omului la intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate