balazsfi Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Pentru inceput suntem doi + pasagere Destinatia o stabilim aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Pentru inceput suntem doi + pasagereDestinatia o stabilim aici... Sambata e deschidere de sezon la Veliko Tarnovo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) Cam cati km sa fie prima ieseala? Am un prietem inceparetz care zice ca vrea sa mearga intr-o excursie de 200-250km dus-intors! Inceparetz pe ZX6R...! Mentionez ca nu vom iesi din tara.....tura asta! Editat Martie 23, 2011 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Cam cati km sa fie prima ieseala? Am un prietem inceparetz care zice ca vrea sa mearga intr-o excursie de 200-250km dus-intors! Inceparetz pe ZX6R...! Mentionez ca nu vom iesi din tara.....tura asta! Cred ca va insotesc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) Bine...bine...insa incotro ne insotesti?! Editat Martie 23, 2011 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 Bine...bine...insa incotro ne insotesti?! Corect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Lipsesc ideile?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 Lipsesc ideile?!? Hai vlaadi ... ca noi am mai iesit anu trecut prin martie baga niste idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Poiana Brasov,PRIN RISNOV, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Hai vlaadi ... ca noi am mai iesit anu trecut prin martie baga niste idei Aha... chiar asa, a fost o iesire spre Cheia! Pai, vin cu o propunere pentru sambata... Buc-Lehliu-Dragalina-Fetesti (pe drumul vechi de mare, este ff liber si cu asfalt chiar ok), apoi dreapta pe malul dunarii spre Borcea-Calarasi-Oltenita-Bucuresti (ori din Oltenita in continuare spre Giurgiu si apoi spre Buc) De mancat (sa pastram traditia ) ne putem opri in Calarasi la un ciolan cu afumatura de nota 10+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Sunt pentru o excursie la campie......e prea devreme pentru munte(mai exact...e prea frig la munte)! Dupa ce se va incalzi o tara...numai la munte voi merge.. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 Aha... chiar asa, a fost o iesire spre Cheia! Pai, vin cu o propunere pentru sambata... Buc-Lehliu-Dragalina-Fetesti (pe drumul vechi de mare, este ff liber si cu asfalt chiar ok), apoi dreapta pe malul dunarii spre Borcea-Calarasi-Oltenita-Bucuresti (ori din Oltenita in continuare spre Giurgiu si apoi spre Buc) De mancat (sa pastram traditia ) ne putem opri in Calarasi la un ciolan cu afumatura de nota 10+ Suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Chiar vroiam sa dau o tura spre Fetesti,asa ca daca va hotarati stabiliti un loc si o ora de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 24, 2011 Autor Share Postat Martie 24, 2011 Deci mergem in sud da ? o data...de doua ori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 ....de trei ori As propune ca dupa masa copioasa de la Calarasi, drumul de intoarcere sa fie pe ruta Ostrov-Silistra-Turtucaia-Ruse-Giurgiu-Bucuresti. Un fleac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Cum ramane pana laurma,traseu, locul de intalnire,ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 25, 2011 Autor Share Postat Martie 25, 2011 De salina de la slanic prahova ce ziceti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Zic s-o lasam pe data viitoare! Stabilesc/sugerez.... locul de intalnire si ora: Petrom la intersectia Pantelimon cu Sos Garii Catelu....ora 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 enisala - in dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Cati km sunt dus-intors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 enisala - in dobrogea Cam prea lunga plimbarea pentru o zi de primavara. Parerea mea. Ma intereseaza si pe mine ture de-o zi in jurul Bucurestiului, dar nu mai mult de 400 km dus-intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Inclin sa cred ca un drum precum cel sugerat de vlaadi e ok pentru inceput de sezon! Apoi...pe masura ce se va incalzi.....si ne vom "incalzi"...ne bagam la ture de 5-600km/zi!;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Sau puteti face traseul pe care l-am facut eu acum doua saptamani: Bucuresti-Predeal-Rasnov-Poiana Brasov-Brasov-Cheia-Bucuresti. 360 de km, dar cu grija intre Babarunca si Cheia, ca s-au strans dare de nisip pe mijlocul benzii si au ramas din perioada cu zapada ceva gramajoare de nisip pe margine. Io chiar nu stiu pe unde o tai maine. Pe drumul vechi de mare am fost acum trei saptamani, dar pana la Lehliu Gara, dupa care am cotit-o spre sud, si n-as mai merge maine tot pe DN3. Alte idei mai sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Alte idei mai sunt? Daaaaaaa! Nu va surade o tura pan' la Vama Veche? Stiu ca e destul de lung drumul si intoarcerea o sa fie pe inserate, dar poate mai sunt doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VTwin Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 enisala - in dobrogea In afara de a sta sa ne bata vantu' triumfatori pe dealu' de la vechea cetate, cam ce-ar mai fi de facut pe acolo ?... Altfel, destinatia ideala de dus sambata (vant V-SV) si de venit duminica (vant E-NE) ! .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate