xt600 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 asa ceva vreau sa vad acuma in Moto GP nu plimbarea care se face acuma, vreau sa vad spectacol. sa vad depasiri in acele de par, sa vad derapajele alea controlate. mam uitat duminica la SBK, ma e demential cum fug aia pe pista. nu stii pana la urma cine ia podiumul. se depasesc in ultimu tur pe ultima curba Inca si in WSBK s-au mai "linistit" lucrurile. Sa fi vazut curse acu' cativa ani, cand Haga se batea la titlu cu Baylis, sau cand in competitie, alaturi de astia, mai era si un Fogarty, un Chili, etc.. Vedeai curse de infarct. Amu' a patruns mult electronica si acolo.. plus ca este o infuzie puternica de piloti britanici. Sunt buni, dar nu au spectacolul in sange.. sunt prea cerebrali. Nu vezi ca tot "batraneii" fac spectacolul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billylazio Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 (editat) o cursa incredibila pe care nu o sa o uit niciodata! <iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/wpgrIBaOQUI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> ps: pare incredibil la inceput insa waldman o sa castige.. si inca una memorabila: <iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/258yN8KWJQk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Editat Martie 28, 2011 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 WSBK este sinonim cu spectacolul. Moto Gp are perioade si perioade...Noroc cu Moto2 si "cardul' de acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 o cursa incredibila pe care nu o sa o uit niciodata! <iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/wpgrIBaOQUI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> ps: pare incredibil la inceput insa waldman o sa castige.. si inca una memorabila: <iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/258yN8KWJQk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Cursa aia pe ploaie a fost, intr-adevar, incredibila. Deci se poate spectacol si pe ploaie... Cat despre depasirea aceea a lui Haga, o stiu.. este monumentala!!!!! Trebuia sa faca parte din "colectia" de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 (editat) Va ca a cam murit topicul asta, asa ca am sa mai postez cate ceva, poate revine la viata. O mostra de cum se mergea la Laguna Seca, prin anii 80: http://www.youtube.com/watch?v=J7_WAeCe8oE&feature=related Si aici Randy Mamola in.. rodeo... Editat Mai 16, 2011 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) OFF topic : Omul se dueleaza doar cu timpul, am vazut mai multe filmari cu el si mie se pare foarte bun. De ce nu a ajuns intr-o competitie superioara? ON Topic : Duelul finalului de sezon 2011, din MotoGP http://www.youtube.com/watch?v=xM3gcWlDC5Y&feature=related Editat Ianuarie 24, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 OFF topic : Omul se dueleaza doar cu timpul, am vazut mai multe filmari cu el si mie se pare foarte bun. De ce nu a ajuns intr-o competitie superioara? ON Topic : Duelul finalului de sezon 2011, din MotoGP http://www.youtube.com/watch?v=xM3gcWlDC5Y&feature=related Daca iti mai aduci aminte cate discutii a generat finish-ul asta, pe topicul dedicat acestei curse. Am spus atunci ca victoria Hondei s-a datorat aceleratiei formidabile pe care o avea. Ei bine, comentatorul de limba franceza a punctat si accentuat aceiasi idee. Oricum, un final de cursa de uitat pentru Ben Spies si Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Daca iti mai aduci aminte cate discutii a generat finish-ul asta, pe topicul dedicat acestei curse. Am spus atunci ca victoria Hondei s-a datorat aceleratiei formidabile pe care o avea. Ei bine, comentatorul de limba franceza a punctat si accentuat aceiasi idee. Oricum, un final de cursa de uitat pentru Ben Spies si Yamaha. Da, stiu ca am fost printre cei care au sustinut acelasi lucru. Privirile lui Spies "peste cocoasa" de dinaintea finish-ului intaresc aceasta ipoteza, mai ales ca se vede cum la inceputul inregistraii ca si Dovi se apropia de el pe linie dreapta. Un alt duel interesant la clasa 250cc, Final Lap Phillip Island 2002 : Melandri vs. Nieto Acelasi final de an si in BSB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Da, stiu ca am fost printre cei care au sustinut acelasi lucru. Privirile lui Spies "peste cocoasa" de dinaintea finish-ului intaresc aceasta ipoteza, mai ales ca se vede cum la inceputul inregistraii ca si Dovi se apropia de el pe linie dreapta. Un alt duel interesant la clasa 250cc, Final Lap Phillip Island 2002 : Melandri vs. Nieto Acelasi final de an si in BSB Daaa.. imi aduc aminte finalul ala de sezon al lui Melandri. O sa cam ducem dorul unor asemenea curse... cat despre BSB, no comment.. baietii "e nebuni", merg cu garda jos, la limita, iar spectacolul este total. Am vazut anul asta mai multe curse si te tin cu inima in dinti...Deh.. electronica putina si lupi tineri care vor sa se bata, nu "strategi". Daca Moto Gp va fi asa cum banuiesc eu, parca vad ca ne mutam cu arme si bagaje pe transmisiile de BSB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Daaa.. imi aduc aminte finalul ala de sezon al lui Melandri. O sa cam ducem dorul unor asemenea curse... Foarte tari acele curse, pentru ele traia Sic si din cauza lor a fost intodeauna judecat. cat despre BSB, no comment.. baietii "e nebuni", merg cu garda jos, la limita, iar spectacolul este total. Am vazut anul asta mai multe curse si te tin cu inima in dinti...Deh.. electronica putina si lupi tineri care vor sa se bata, nu "strategi". Intr-adevar, in Anglia motoretismul nu mai este pasiune, este viata. De aceea totul este la limita, din cand in cand mai intru pe http://www.britishsuperbike.com/ sa ma uit peste stiri si pistele lor . Sunt pline de dealuri si curbe, de aici vine si spectacolul. Favorita mea Daca Moto Gp va fi asa cum banuiesc eu, parca vad ca ne mutam cu arme si bagaje pe transmisiile de BSB. Inca sunt pe ganduri cu abonamentul la motogp.com , la cum se anunta sezonul si ce schimbari de regulament au facut, nici Rossi nu cred ca se va mai uita de la anul Un alt ultim tur cu o depasire senzationala!! WTF!!! Daca iti mai aduci aminte cate discutii a generat finish-ul asta, pe topicul dedicat acestei curse. Am spus atunci ca victoria Hondei s-a datorat aceleratiei formidabile pe care o avea. Ei bine, comentatorul de limba franceza a punctat si accentuat aceiasi idee. Oricum, un final de cursa de uitat pentru Ben Spies si Yamaha. P.S: Celelate pareri au aparut din cauza comentatorilor digi, acesta fiind principala motivatie a mea, pentru un abonament la motogp.com Editat Ianuarie 24, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Foarte tari acele curse, pentru ele traia Sic si din cauza lor a fost intodeauna judecat. Intr-adevar, in Anglia motoretismul nu mai este pasiune, este viata. De aceea totul este la limita, din cand in cand mai intru pe http://www.britishsuperbike.com/ sa ma uit peste stiri si pistele lor . Sunt pline de dealuri si curbe, de aici vine si spectacolul. Favorita mea Inca sunt pe ganduri cu abonamentul la motogp.com , la cum se anunta sezonul si ce schimbari de regulament au facut, nici Rossi nu cred ca se va mai uita de la anul Un alt ultim tur cu o depasire senzationala!! WTF!!! P.S: Celelate pareri au aparut din cauza comentatorilor digi, acesta fiind principala motivatie a mea, pentru un abonament la motogp.com La cum i-au mers lucrurile, nici in 2011 nu cred ca s-a prea uitat. Anul asta o sa se uite la WSBK si BSB si, de ce nu, poate chiar la RoSBK Referitor la depasire, trebuia sa spui: "inca o depasire care sfideaza logica" . Cat priveste abonamentul, mai ai rabdare.. poate piratam pe undeva . Nu de alta dar sa nu iti para rau dupa bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) La cum i-au mers lucrurile, nici in 2011 nu cred ca s-a prea uitat. Anul asta o sa se uite la WSBK si BSB si, de ce nu, poate chiar la RoSBK Au schimbat motoreta, au facut publicitate, l-au lasat pe Checa sa vada ce e cu harbu ala, sper naibii sa aiba cu ce sa mearga anul asta. VReau sa-l revad in actiune. Referitor la depasire, trebuia sa spui: "inca o depasire care sfideaza logica" . Am cam ramas speechless.. Pana acum am in cap depasirea lui Troy Bayliss(4 rideri intr-o curba), da asta vb ta..a sfidat logica.. si fizica! Cat priveste abonamentul, mai ai rabdare.. poate piratam pe undeva. Nu de alta dar sa nu iti para rau dupa bani. Daca gasim un Eurosport British sau un BBC, parerea mea e ca "ne-am scos"..Anyway.. nu mai vreau sa aud de retarzii aia 2 de la digi. Prea smecher dealu ala Irish Road Racing (Iron wet balls) http://www.youtube.com/watch?v=4vBCfteYVzk http://www.youtube.com/watch?v=bQ3ZA2icu54 O cursa careia n-ai cum sa i faci un rezumat. Editat Ianuarie 24, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Spies in action... http://youtu.be/u3F_41AXRrY Editat Ianuarie 25, 2012 de fenegyerek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Favorita mea http://www.youtube.com/watch?v=FxcYiCj8D98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 WOW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Au schimbat motoreta, au facut publicitate, l-au lasat pe Checa sa vada ce e cu harbu ala, sper naibii sa aiba cu ce sa mearga anul asta. VReau sa-l revad in actiune. Am cam ramas speechless.. Pana acum am in cap depasirea lui Troy Bayliss(4 rideri intr-o curba), da asta vb ta..a sfidat logica.. si fizica! Daca gasim un Eurosport British sau un BBC, parerea mea e ca "ne-am scos"..Anyway.. nu mai vreau sa aud de retarzii aia 2 de la digi. Prea smecher dealu ala Irish Road Racing (Iron wet balls) http://www.youtube.com/watch?v=4vBCfteYVzk http://www.youtube.com/watch?v=bQ3ZA2icu54 O cursa careia n-ai cum sa i faci un rezumat. Nu imi fac mari iluzii in ceea ce priveste Ducati, anul asta. Ei se lauda ca au reusit sa creasca puterea motorului, ca au schimbat ciclistica, bla, bla.. Stim insa cu totii ca nu este suficient sa ai mai multa putere, ci trebuie sa si pui eficient, la asfalt, puterea aia. O logica de bun simt imi spune ca, intr-un timp atat de scurt, nu aveau cum sa "calibreze" toate variabilele ca sa obtina o motocicleta performanta, care sa se bata de la egal la egal cu Honda. Imi doresc sa ma insel, dar nu cred... Cred ca nici Troy Bayliss, daca il intrebi, nu stie cum a facut depasirea aia.. Anul trecut am incercat sa dau peste un Eurosport British sau BBC, insa de fiecare data imi spunea ca nu pot sa il accesez in zona noastra.. Poate vom avea mai mult noroc anul asta. Pana la urma, important este sa vedem cursele.. mai putin important este comentariul. Cine doreste documentare suplimentara, are netul la dispozitie. Din lipsa de alte posibilitati, in 2010 am vazut curse cu comentariu in limba...chineza. Suna bestial.. trebuie sa incerci On Topic: Uite cam cum se mergea in anii 80 pe Laguna Seca: http://www.youtube.com/watch?v=J7_WAeCe8oE&feature=related Motoare de 500, 2T, electronica 0, piloti adevarati, nu operatori de centrale de management al puterii, spectacol garantat... Unde mai vezi astazi asa ceva? http://www.youtube.com/watch?v=J7_WAeCe8oE&feature=related Editat Ianuarie 26, 2012 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Din lipsa de alte posibilitati, in 2010 am vazut curse cu comentariu in limba...chineza. Suna bestial.. trebuie sa incerci Cand ai o pasiune, inveti si chineza Faza naspa e ca unele curse le gasesti facute streming pe net(BBC/Eurosport), dar pe cateva am fost nevoit sa le vad la digionline. Aia 2 nu au pic de feeling moto, imi aduc aminte de accidentul lui Sic.. la aprox. 1 min si-au dat si ei seama ca nu e vorba de Aoyama.. Unul dintre ei parca e var cu Miki Alexandrescu.. On Topic: Uite cam cum se mergea in anii 80 pe Laguna Seca: http://www.youtube.com/watch?v=J7_WAeCe8oE&feature=related Motoare de 500, 2T, electronica 0, piloti adevarati, nu operatori de centrale de management al puterii, spectacol garantat... Unde mai vezi astazi asa ceva? WOW MARFAAA!! Tin minte ca si Rossi spunea anul trecut ca electronica ajuta prea mult motociclistul iar valoarea lui nu mai este evidentiata. Cine stie.. in curand vom vedea pilotii cum conduc motocicletele din padockuri, de pe telecomenzi. Inca un duel bestial Luca Cadalora & Helmut Bradl Editat Ianuarie 26, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Cand ai o pasiune, inveti si chineza Faza naspa e ca unele curse le gasesti facute streming pe net(BBC/Eurosport), dar pe cateva am fost nevoit sa le vad la digionline. Aia 2 nu au pic de feeling moto, imi aduc aminte de accidentul lui Sic.. la aprox. 1 min si-au dat si ei seama ca nu e vorba de Aoyama.. Unul dintre ei parca e var cu Miki Alexandrescu.. WOW MARFAAA!! Tin minte ca si Rossi spunea anul trecut ca electronica ajuta prea mult motociclistul iar valoarea lui nu mai este evidentiata. Cine stie.. in curand vom vedea pilotii cum conduc motocicletele din padockuri, de pe telecomenzi. Inca un duel bestial Luca Cadalora & Helmut Bradl Nu ai cum sa ai feelingul cursei, daca comentezi cursa din studiou. Din acelasi motiv au si lacune de informare, pentru ca nu sunt la fata locului si nu au informatii calde din padock. Tot informatia de pe net o vehiculeaza si ei. Asa ca trebuie sa le acordam circumstante atenuante. In alta ordine de idei, celelalte posturi, au experti sau invitati, fosti piloti de motomondial sau din alte competitii majore. Oamenii aia cunosc competitia din interior. Randy Mamola era intr-o vreme corespondent Eurosport, daca iti aduci aminte. Nu te-ai prins? Actualele motociclete sunt deja playstation. Se piloteaza mai mult din butoane decat din comenzi. Motoarele "next generation" vor fi pilotate vocal PS. Chineza din comentariile moto este foarte intuitiva. Intelegi tot, crede-ma Editat Ianuarie 26, 2012 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Nu ai cum sa ai feelingul cursei, daca comentezi cursa din studiou. Din acelasi motiv au si lacune de informare, pentru ca nu sunt la fata locului si nu au informatii calde din padock. Tot informatia de pe net o vehiculeaza si ei. Asa ca trebuie sa le acordam circumstante atenuante. XT-ule, de mai multe ori am avut impresia ca au coborat de la un meci de fotbal(ex: Pandurii-F.C. Bacau), direct langa Lorenzo. WTF?!?! In comparatie cu cei de la BBC, Eurosport, RTL, Italia uno, astia iti lasa impresia ca Stoner merge la plimbare, asa cu vreo 100-120. Sursele de pe net le folosesc toti, asa ca ei sunt in timp real (tind sa cred ca ei au abonament la motogp.com ) langa toti, le lipseste feelingul. N-am aplicat pe postul lor pentru ca stiu ca sunt inapoiat, dar cand ii aud parca simt un impuls sa fac asta. Sansele categoric sunt 0, pentru ca am vocea lui Max Cavalera (nu de alta) ON TOPIC : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 XT-ule, de mai multe ori am avut impresia ca au coborat de la un meci de fotbal(ex: Pandurii-F.C. Bacau), direct langa Lorenzo. WTF?!?! In comparatie cu cei de la BBC, Eurosport, RTL, Italia uno, astia iti lasa impresia ca Stoner merge la plimbare, asa cu vreo 100-120. Sursele de pe net le folosesc toti, asa ca ei sunt in timp real (tind sa cred ca ei au abonament la motogp.com ) langa toti, le lipseste feelingul. N-am aplicat pe postul lor pentru ca stiu ca sunt inapoiat, dar cand ii aud parca simt un impuls sa fac asta. Sansele categoric sunt 0, pentru ca am vocea lui Max Cavalera (nu de alta) ON TOPIC : Aha.. Acu imi dau seama de unde a copiat Stoner foto-finish-ul ala cu Spies... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) Red Bull MotoGP Rookies Cup 2011 - Silverstone - Summary Cu toate ca nu este un duel celebru, depasirea pustiului este geniala. La 2:40 este depasirea, iar la 3:10 avem explicatia invingatorului. http://www.motorsport.com/motogp/video/main-gallery/?id=586 Editat Februarie 3, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Intr-adevar o depasire pe care probabil nu o faci de multe ori intr-o cariera. Insa, de remarcat este nivelul acestei competitii pentru pusti si o sa intelegem de ce nu o sa avem in urmatorii 20-30 de ani, piloti care sa ajunga in competitiile majore, cu sanse la podium, daca nu la titlu. Nu numai circuitele ne lipsesc, ci un intreg sistem in care sa fie pregatiti acesti piloti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) CORECT 100% Daca doresti sa faci performanta, trebuie sa incepi din alta parte. Editat Februarie 4, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Bubba Stewart vs. Ricky Carmichael - Bubba a încercat să-l ia prin surprindere, dar nu i-a ieșit -» sau Bubba Stewart vs Chard Reed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate