micro Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Amunpriten care a gasit o taba de tunning de R1 si vrea sa o cumpere si sa o puna pe un 125 in 4 timpi.Motorul este nou.Nu cred ca se potriveste.Voi c ziceti e mai bine sa scoate site din toba care o are acum?Mai doreste sa puan un fuiltru de aer KN sport.C modoficari se mai pot face sa figa mai tare.Dca aveti ideei si pt cbr 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Tinand cont ca e 4t nu o sa ii modifice prea mult performantele.....in bine nu cred ca schimba nimic toba de R1 fiind destul de voluminoasa....poate ceva la sound. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 mai bine isi cumpara un motor...adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 De ce ar vrea sa puna dita-mai toba de r1 pe o jucarie, nu inteleg. Banui ca de vazul lumii. Nu reuseste decat sa adaoge greutate inutila pe un motor caruia numai greutate nu-i trebuie. Si nu inteleg cum pune toba pentru 4 cilindri la un motor cu un cilindru? Nu va reusi decat sa inrautateasca performantele motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 mai bine isi cumpara un motor...adevarat adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 poate are 16 ani cu ce sa mearga cu alt motor??cu a1??si mai bine ia unul de enduro decat kktu ala de carenata.....in primul rand ca e greu si nu fuge....nu sta in nici un fel pe cric din prima....finisaje 0. Am vrut si eu sa imi iau un Rieju dar m-am razgandit.....oricum as fi optat pt unul de enduro/supermoto pt ca e mai usor si mai bine finisat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 Atunci c tunnin se frace la o asemenea motocicleta?Inafata de a o vinde si asi lua alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 am vazut o toba borla sudata pe un scuter..se auzea demential.. semnat,puya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Atunci c tunnin se frace la o asemenea motocicleta?Inafata de a o vinde si asi lua alta? Nu stiu ce sa zic.oricum eu nu as pune toba de R1 pe 125,chiar daca as avea motor in 4 timpi:se vede aiurea si pur si simplu e chici-tuning,e si toba destul de grea...Mai bine gaseste o toba de clasa ei,sa caute pe net,nu cred ca cei de la Yoshimura sau LeoVince fac tobe ptr Rieju(Cobra stie cel mai bine) dar sunt sigur ca sunt firme care se ocupa cu asta...Filtrul K&N sunt aproape sigur ca nu se potriveste la acest motor pentru ca ei fac filtre ptr motoare mari,dar sunt si ptr RS...(nu se potrivesc la carburator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Nu stiu ce sa zic.oricum eu nu as pune toba de R1 pe 125,chiar daca as avea motor in 4 timpi:se vede aiurea si pur si simplu e chici-tuning,e si toba destul de grea...Mai bine gaseste o toba de clasa ei,sa caute pe net,nu cred ca cei de la Yoshimura sau LeoVince fac tobe ptr Rieju(Cobra stie cel mai bine) dar sunt sigur ca sunt firme care se ocupa cu asta...Filtrul K&N sunt aproape sigur ca nu se potriveste la acest motor pentru ca ei fac filtre ptr motoare mari,dar sunt si ptr RS...(nu se potrivesc la carburator) ba se potrivesc daca le montez eu ... ce la tine s-a potrivit? apropo,e kici nu chici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 ba se potrivesc daca le montez eu ... ce la tine s-a potrivit? apropo,e kici nu chici este kitch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Nu cred ca inca s-a facut toba pentru acest model.Este destul de nou si inca nu au aparat nici un after market gen toba. Zic si eu,nu stiu! cauta,intreaba,www,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 este kitch bagasem la misto sa vad daca se sesizeaza slice&dice , mi`ai stricat combinatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) bagasem la misto sa vad daca se sesizeaza slice&dice , mi`ai stricat combinatia Al dreaq Paulica(k) te-am crescut de mic... Editat Octombrie 6, 2006 de Slice&Dice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 lasand la o parte faptul ci kitch-ul c utiliatate are mai da ceva putere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 lasand la o parte faptul ci kitch-ul c utiliatate are mai da ceva putere ? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Eu as pune pe ea o toba de Basculanta. Scz. de off topic dar nu m-am putut abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Eu...nu i-asi mai pune toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 macar e in 4t si nu strica nimik daca ii pune alta toba mai mare, e posibil chiar sa ii mai dea ceva putere pt. ca in ultimul timp se fac tobele mai silentioase si cu catalizator si diverse chestii ca sa nu mai polueze, dar eu nu as face asa ceva, modifica toba actala daca vrei, ia una "aftermarket", daca nu gaseste pt. rieju ar putea sa se uite la tobele pt. alte modele de 125cc poate ca sunt compatibile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 macar e in 4t si nu strica nimik daca ii pune alta toba mai mare, e posibil chiar sa ii mai dea ceva putere pt. ca in ultimul timp se fac tobele mai silentioase si cu catalizator si diverse chestii ca sa nu mai polueze, dar eu nu as face asa ceva, modifica toba actala daca vrei, ia una "aftermarket", daca nu gaseste pt. rieju ar putea sa se uite la tobele pt. alte modele de 125cc poate ca sunt compatibile Nu ar fi mai bine sa goleasca toba actuala?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Aia de basculanta merge perfect. Da pe toba mai mult decat pe juma` de motor daca vrea sa ia de R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Aia de basculanta merge perfect. Da pe toba mai mult decat pe juma` de motor daca vrea sa ia de R1. de RABA puteai sa zici mai Costica mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 Bah carcotasi de doi bani eu am deskis opicu asat pt afla ceva informatii,da vad ca unu dintre voi suntreti pielea................caimi iau ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Bah carcotasi de doi bani eu am deskis opicu asat pt afla ceva informatii,da vad ca unu dintre voi suntreti pielea................caimi iau ban shefu shhhhhhh ca te toaca costin asta e intrebare retorica sa nu zic altfel....cum sa intrebi daca poti sa pui toba de r1 pe idiotenia aia de rieju.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Bah carcotasi de doi bani eu am deskis opicu asat pt afla ceva informatii,da vad ca unu dintre voi suntreti pielea................caimi iau ban E grea romana asta. Cum poti sa pui o intrebare de genu frate....sunteti paraleli cu viata. On topic sa isi puna o toba gianelli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate