Sari la conținut

Siriu-Cheia


Postări Recomandate

Pentru ca vremea se anunta promitatoare, am hotarat sa fac un drum ceva mai consistent, asa de inceput de sezon, ca incalzire, dupa scurta iesire la Breaza de acum 2 wknd-uri. Zis si facut... Traseul pe care l-am ales pentru aceasta prima iesire a fost: Ploiesti-Plopeni-Padurea Cazacu-Valeni de Munte-Cislau-Patarlagele-Nehoiu-Siriu-Sita Buzaului-Teli-Tarlungeni-Sacele Cheia.

 

Ziua a debutat cu un soare zambitor care promitea o zi frumoasa de primavara mult asteptata... Asa a si fost pana pe la Nehoiu, cand soarele s-a ascuns dupa o perdea de nori cenusii. De la Intorsura Buzaului pana la Teliu, a fost si vant destul de puternic, din fatza si lateral. La Tarlungeni, soarele si-a facut iar simtita prezenta si vantul s-a potolit...

 

Drumul a fost super, peisajul superb, soseaua libera, asfaltul bun, popasul la Il Rifugio bine-venit, masa copioasa... Una peste alta, o iesire reusita: vorba lui Gogu (Steriade :D) "C'etait comme il faut!''

 

Doar la intoarcere, pe seara, dupa Valeni, drumul a fost ceva mai aglomerat si a trebuit sa depasim pe banda continua tocmai sub privirile vigilente ale unui echipaj de politie, care ne-a si oprit (de fapt pe mine, ca eram primul). Dupa ce mi-au verificat actele si mi-au explicat ce fapta odioasa savarsisem, in dispretul codului rutier, mi-au dat actele inapoi si ne-au urat la toti drum bun. (dupa cate se pare, erau fani de-ai nostri si cum sezonal tocmai a inceput, n-au vrut sa ma lase fara carnet, asa din prima) :)

 

Am plecat la drum cu Leaveyou si Viorel (BMVIO)-care ne-a parasit la Cislau, luand-o spre Magura. Noi ne-am continuat drumul pe ruta stabilita si la Siriu ne-am intalnit cu Dan, Marele Cafegiu, pe care am fost incantat sa-l revad dupa iesirea memorabila de la Zetea din august trecut, impreuna cu prietenul sau, care veneau dinspre Buzau, de la Vulcanii Noroiosi. De la Siriu, am contiunuat drumul toti patru.

 

Iata si cele cateva poze facute la Siriu, in prag de primavara: https://picasaweb.google.com/10058508770193...CheiaMar262011#

 

Liviule, sari cu restul de poze, ca pe tine te-a tinut mai mult bateria :baldy:

Editat de Lancelot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Liviu. Am ajuns si noi cu bine.

 

Ruta pentru mine si Vio a fost: Buc - Buzau - Vulcanii Noroiosi - Magura - Siriu - Sacele - Cheia - Buc. Un total frumos de 484.8 km. Cu mici portiuni de drum unde vantul lateral era cam pfutere, vremea a fost foarte buna pentru motoreala deci Dane (@SDS) puteati veni fara probleme. M-am bucurat ca pe Siriu drumul era fara pietris si praf...anul trecut am fost de 2 ori pe-acolo si am avut destule curbe cu emotii din cauza pietrisului.

 

Pozele mai incolo ca acum suntem ocupati cu hidratarea :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faina ieseala!. Mor de ciuda ca nu m-am trezit cu 30 min mai devreme ca sa pot veni.

 

La cat mai multe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa va fie de bine domnilor si la mai multe :baldy:

 

@Coffe Man, Dane, cam regret ca nu am venit cu voi dar mi-a cam fost putin teama de vremea de pe la munte, din cauza asta am ales sa merg spre sud cu Cristi si Catalin (pana la urma tot la Veliko am ajunspost-40304-1301219744_thumb.jpg), oricum ne-a cam batut vantul destul de bine pe la campie,... poate ca pe la munte nu s-a simtit chiar asa rau.

 

@ Lancelot, lasa Liviule ca avem timp de colindat, sezonul abia a inceput, sa fim noi sanatosi :)

 

@Leaveyou, s-o stapanesti sanatos, sa faceti multi km. impreuna si fara evenimente :D ,parca iti sta mai bine pe TDM,....si cumnatul meu si-a tras un TDM 850 dar nu a pucat sa mearga cu el ( ar fi trebuit sa mearga cu noi dar a intervenit ceva in ultimul moment).

 

@ INA, BEA, foarte bine fetelor.

 

Sa ne vedem cu bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa va fie de bine domnilor si la mai multe :)

 

 

@Leaveyou, s-o stapanesti sanatos, sa faceti multi km. impreuna si fara evenimente :baldy: ,parca iti sta mai bine pe TDM,....si cumnatul meu si-a tras un TDM 850 dar nu a pucat sa mearga cu el ( ar fi trebuit sa mearga cu noi dar a intervenit ceva in ultimul moment).

 

Merci mult, Dane!

Astept sa facem o tura si cu cumnatul tau!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am terminat cu hidratarea :)

Noi n-am facut asa multe poze...le puteti vedea aici: https://picasaweb.google.com/dan.rades/Motoreala26032011#.

 

@SDS: si pe noi ne-a cam suflat vantul cam de tare dar pe o portiune destul de mica de drum. Altfel s-a mers f. ok.

Editat de Coffe Man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumoasa si Iesirea voastra ....Poate ma agat si eu de voi la urmatoarea tura .....

Singura problema sa nu lucrez in acel weekend ......

Asfalt uscat !

 

Te asteptam, Master Ioda. Forta fie cu tine! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...