Garcya Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 M-am decis ca sa prezint si eu, intr-un final, cel de-al patrulea motor pe care-l detin si pe departe cel mai iubit si de care sunt cel mai mandru. Am achizitionat Hornet si pentru faptul ca majoritatea kilometrilor ii fac in oras, iar manevrabilitatea lui este excelenta si consumul OK pentru un motor de 600. L-am luat in 2010 cu 14.900 km si 7 ani vechime, de la un prieten. O adevarata afacere, motorul era ca nou si acum este la fel. Fiind totul stock, iar mie cum imi place sa am grija de un lucru pe care am dat bani munciti si nu primiti de la mami si tati, am decis sa mai investesc in el: Crash pad-uri LSL Kit xenon Scarite fata - spate LSL Protectie radiator Toba carbon BOS Oglinzi cu semnalizari led si cu o vizibilitate mult mai buna decat cele originale! Bujii NGK iridium Si mai multe pentru aspect... Va prezint o mica filmare onboard si ceva poze mai jos ( Pentru filmarea HD vezi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Frumoasa,cred ca toata viata mea o sa-mi placa Hornet-urile.O motocicleta pur si simplu buna.E cum zicea Clarkson despre Golf GTI : "it's all things to all men" S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Foarte frumoasa. Imi place hornetu pt aspectu classic. Intrebare : cat consuma? si care a fost pretu' ei? ms . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 2200 a fost anul trecut in septembrie. undeva la 5-6 % consuma. @Method si tu la fel, sa stapanesti viespea sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 2200 a fost anul trecut in septembrie.undeva la 5-6 % consuma. @Method si tu la fel, sa stapanesti viespea sanatos! Mi se pare un pret corect. avand in vedere ca este din 2003. consumu mi se pare cam mare. dar asa sunt toate naked .. au motor sport. si consum destul de mare. Mesaj completat ps: imi place video pe care leai facut. se vede si clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Immortal22 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) ,,iar mie cum imi place sa am grija de un lucru pe care am dat bani munciti si nu primiti de la mami si tati, am decis sa mai investesc in el"- I know the feeling.. Foarte frumoasa si accesorizata cu bun gust ...Foarte frumos se aude prin dealurile resitei toba..Felicitari pentru achizitie.Cand am vazut video'ul mi-a adus aminte de filmuletele lui downshift83... Ps: cu ce ai facut filmarea? Editat Martie 30, 2011 de Immortal22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 Nu stiu filmuletele acelea, ar trebui ? sunt pe youtube? recomanzi? Filmarile, toate sunt cu GoPro Hero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Immortal22 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) Este un VLog tinut in trafic ....Pe un kawa si din cand in cand mai da cateva sfaturi.nu cred ca e ceva de esenta dar uneori cand nu ai ce face merita sa arunci un ochi e destul de funn tipu Editat Martie 30, 2011 de Immortal22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) @ MassimoWest : Hmm,si a mea consuma tot asa la mers frumos.Pai cat te astepti sa consume un 4 in linie cu 100 de cai?E totusi un 600,o motocicleta in toata puterea cuvantului.De ex un CB500 care e la jumatatea Hornetului ca si cilindri si putere,consuma cu 1L mai putin.Hornetul nu prea consuma gazul de pomana,iti da ceva de banii aia si mi se pare un consum rezonabil. Editat Martie 31, 2011 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Frumoasa foc viespea ta ! Se vede ca ai mare grija de ea ! Multi km fara incidente iti doresc ! Asfalt uscat si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 frumoasa motocicleta , s-o stapanesti sanatos , buna calitate a clipului , dar nu-mi place mersul cu viteza inconstanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 frumoasa, sa o stapanesti sanatos. eu am un frate mai varstnic si tot albastru....dar fara tobaaaa (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 2200 a fost anul trecut in septembrie.undeva la 5-6 % consuma. @Method si tu la fel, sa stapanesti viespea sanatos! Ce seamănă cu a mea Nu Âştiu cum de reuÂşeÂşti să scoți consumurile alea. Sunt înafara oraÂşului ? Eu sub 7 n-am scos în oraÂş. Cam între ce turații o ții? ÂŞtii cumva câți litri de benznă sunt pe rezervă ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 frumoasa motocicleta , s-o stapanesti sanatos , buna calitate a clipului , dar nu-mi place mersul cu viteza inconstanta Mergeam ca sa il astept pe prietenul meu care este la inceput. frumoasa, sa o stapanesti sanatos.eu am un frate mai varstnic si tot albastru....dar fara tobaaaa (( Pai si de ce nu-i pui o toba? oricare ar fi ea. Ce seamănă cu a mea Nu Âştiu cum de reuÂşeÂşti să scoți consumurile alea. Sunt înafara oraÂşului ? Eu sub 7 n-am scos în oraÂş. Cam între ce turații o ții? ÂŞtii cumva câți litri de benznă sunt pe rezervă ? Pai in afara orasului, bineinteles. Nu am stat niciodata sa vad cat consuma nici un motor ce l-am avut, mai ales prin oras. Oricum si in oras sau afara merg pe la 5-7k in turatii. Azi am mai facut o iesire, urmeaza videoclipurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Mergeam ca sa il astept pe prietenul meu care este la inceput. Nu mi-o lua in nume de rau , dar am un pitic care nu-mi da pace si nu suport sa merg cu cineva care merge inconstant daca vrei sa ma torturezi ma pui in dreapta in masina sau in spate pe moto si mergi incet sau inconstant intr-o ora is gata ma dau jos din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 Ehh nu-i nimica, iti spuneam motivul. Nici mie nu-mi place dar na, trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Deci ar trebui s-o țin mai sus în ture eu. Deobicei o țin sub 5000 că mă cam deranjează vibrațiile de la turația asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 La filmarea de azi testand viteza maxima in prima treapta: 110 km/h si 13.000 rpm Si din pacate la final, un prieten a blocat roata la motor si a cazut, cam prostesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Urâtă trânta. A pățit ceva la picior ? L-a prins puțin sub scuterică. Când s-a ridicat pe o roată, în primul clip ți-a derapat roata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 Din fericire nu a patit nimica grav, intradevar i-a prins piciorul sub si daca te uiti mai atent motorul trece peste amandoua picioarele. A fost la spital, nu are nimica rupt, doar rani in coate si la genunchi! Nu mi-a derapat nimica, nici nu am realizat ca ma ridic pe o roata! cand era deja roata sus am observat, de aia am si intrerupt gazul. Nu le am eu cu astea si nu am nevoie de peripetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Am impresia ca singura protectie pe care o purta era casca, dar care nu s-a atins deloc de asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 Exact, doar casca... Daca te uiti mai atent, isi da cu casca de asfalt. Ne-am uitat noi cu "incetinitorul" si oricum casca e julita. Se vede si cum ricoseaza din asfalt cand are loc impactul. Daca avea cele mai SLABE protectii nu avea nici o zgarietura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Pff,ce aiurea a cazut.Daca te uiti la clip si nu iti zice nimeni despre ce e vorba zici ca a facut-o special .Eh,nu par sa aiba mari sechele nici el nici scuteroiul.Mai dar multi mai sunteti voi pe la Resita cu motoare,imi place.Pe aici pe la Hateg suntem vreo cativa speriati,pe-acolo e mai atmosfera,se mai strange lumea,mai iese de-o plimbare,faina treaba @ Chivu : Rezerva din cate stiu eu are 3L Editat Martie 31, 2011 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 @Method la voi ii frig, de aia Suntem destui, chiar foarte multi sa zic asa raportat la oraselul nostru. Noi oricum iesim doar cei din club in prncipiu. Vitezistii cu iesirile lor, noi cu touringul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Din fericire nu a patit nimica grav, intradevar i-a prins piciorul sub si daca te uiti mai atent motorul trece peste amandoua picioarele.A fost la spital, nu are nimica rupt, doar rani in coate si la genunchi! Nu mi-a derapat nimica, nici nu am realizat ca ma ridic pe o roata! cand era deja roata sus am observat, de aia am si intrerupt gazul. Nu le am eu cu astea si nu am nevoie de peripetii Te-am întrebat că a mea țin minte că a mea nu s-a ridicat din gaz până acum, dar nici nu accelerez în prima treaptă blană. O să încerc azi @ Chivu : Rezerva din cate stiu eu are 3L Deci la modelul 03 sunt 14 litri până la rezervă. Vreau să Âştiu pentru că mă mai ajută la anumite chestii. Am tot căutat pe net informații referitoare la capacitatea rezervorului dar n-am găsit mare lucru. Mesaj completat Cu toba sport se aude motorul la viteză mai mare? Peste 130-140 în treaptă mare. Cu cea de fabrică nu prea se mai aude nimic. Editat Aprilie 1, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate