Powersony09 Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 Hmmmm, deja sunt destule contradictori, pana la urma nu strica sa incerc, daca nu merge nu merge! Sau deja vati pus pe mistouri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Powersony09 Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 Hmmmm, deja sunt destule contradictori, pana la urma nu strica sa incerc, daca nu merge nu merge! Sau deja vati pus pe mistouri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 da, un ventilator de sursa de calculator mare sa ii pui, mai baga vreo 3-4 cai, dupa aia pui o bujie lunga sa ii cresti compresia, inca vreun cal sau 2 si un aditiv pentru cifra octanica peste benzina de 100, schimba-i toba si mai castigi vreo 3 cai. in total poti ajunge la 12+9=21 de cai! o sa rupfa, mai ales ca are doispemii de turatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 He he.. e ca la femei> cu cat ii dai bujie mai lunga cu atat creste compresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Powersony09 Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 Mati convins cu sfaturile voastre! In concluzie sunteti de rahat si nu sunteti in stare sa dati niste sfaturi bune unui incepator! Va credeti mari si tari ca intre picioare aveti un motor de x cp si defapt pe el sta un .... ! Eu zic sa parasitit forumul decat sa umpleti topicurile cu tot felul de expresi aiurite si offtopicuri angro, daca eram moderator pe acest forum va banam direct! Cu asta am incheiat discutia in topicul acesta! Si cat de curand o sa parasesc acest forum si sincer , de la mine reclama buna nu veti avea, dovezi sunt subiectele mele, care pana acum au intrat fel si fel de "destepti" cu multi cp si care nu stiu nimik, decat sa faca arfirmati gresite si sa isi bata joc de incepatori in domeniu, dar ei nu stiu nici macar cat incepatori! Ma refer la anumite persoane de pe acest forum, nu la toti useri , cas a nu fiu inteles gresit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 B0$$, eu as incepe cu limba romana, clasele I-IV, poate chiar as exagera cu un V-VIII; poate faci un tunning considerabil si ajungi sa poti scrie o propozitie intreaga in preafrumoasa noastra limba materna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Ai grijă la accelerație să nu îi cadă relanteul în baie. e veche asta chivule cu relatiul in baie ... ca si cu stersul pistonului cu betisorul de urechi ... cand e curat ai mai multi cai! Mesaj completat B0$$, eu as incepe cu limba romana, clasele I-IV, poate chiar as exagera cu un V-VIII; poate faci un tunning considerabil si ajungi sa poti scrie o propozitie intreaga in preafrumoasa noastra limba materna! dar nu ai vazut ca scrie cu majuscula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 e veche asta chivule cu relatiul in baie ... ca si cu stersul pistonului cu betisorul de urechi ... cand e curat ai mai multi cai! Old school, old school ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Am avut un 50 cc si am incercat toate variantele. O mica crestere de putere am obtinut schimband jiclorul de la 47.5 la 52,alceva nu ai ce sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) ...încă un Power-user ne părăsește (după ce ne beștelește ... nu m-am putut abține!), profund indignat de lipsa de profesionalism și spirit academic al forumului. Suntem închistați în vremuri, nu înțelegem că limba română evoluează... Sînt kzut pe gîndu ri ... ptiu drace, că se ia Editat Aprilie 4, 2011 de nflt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) Uite man aici il faci turbo (nu fac misto) http://www.bestelectricsuperchargers.com/?...CFcfsKgod7hcXDw Sau si mai bine altul asta il duce la 100 HP http://www.cpowert.com/ Dar sfatul meu e sa-ti iei o mobra serioasa daca vrei power si calitate. Daca nu pune la punct motorul cum scrie la carte si gata. Editat Aprilie 21, 2011 de DCSAN20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 bucura-te de ea asa cum ai cumparat-o......cand crezi ca poti mai mult ...o vinzi si treci la ceva mai mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate