Silviu_O Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Prima mea MOBRA (Papusa lu TATA) Frumos! Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necarenatul Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Prima mea MOBRA (Papusa lu TATA) Foarte tare arata. Sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Prima mea MOBRA (Papusa lu TATA) foarte bine arata, s-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) Alaltaieri, pe la 6 seara, mai sa fac atac de cord pe undeva peste drum de Rolling, pe Cetatii. Am vazut un Gs1200 Adventure galben, cu nr. rosii de TM. Stiti cumva cine este? Daca citesti postul asta : - Sa il stapanesti cu placere ! Un motor de vis... Editat Iulie 16, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuCox86 Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Da Multam fain . Asfalt uscat Ne vedem pe StraĂe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ma plictiseam .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ce m-as plictisi si eu ca tine! intrebare: codita la cafe racer nu trebuie sa fie cat mai apropiata ca forma cu rezervorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 codita am facut-o cum am vrut eu . nu ma interesat cum sunt restu si inca 2 care le-am distrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowlzx Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Frumoasa motocicleta. Sa o stapanesti sanatos! Multumesc, mai permisul mai trebuie acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necarenatul Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Multumesc, mai permisul mai trebuie acum Un mic amanunt destul de important... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircca Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 NSU MAX - 250 fabricat in 1957 (Powered by frubar.net) NSU Pretis - 175 fabricat in 1967 (Powered by frubar.net) Pe amadoua le-am vandut acum doua luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Prin Resita si prin Timisoara, bicicleta mea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Salutare, sunt in cautare de motocicleta si-mi place Kawasaki KLE500. Este cineva sa aiba asa ceva si sa fie dispus sa-mi arate motocicleta si eventual un scurt test drive? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxx Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 (editat) Salutare,sunt in cautare de motocicleta si-mi place Kawasaki KLE500. Este cineva sa aiba asa ceva si sa fie dispus sa-mi arate motocicleta si eventual un scurt test drive? Merci. daca vii in Timisoara se rezolva Tel. 0745269251 Editat August 23, 2010 de sxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
photon Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 salut, pun si eu doua poze cu vacutza mea de la transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) pun si eu o poza cu autobuzu meu Editat August 28, 2010 de scutareasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KitteKat Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Frumos autobuzul. Sa-l stapanesti sanatos ! Pun si eu doua poze, ca doar si eu sunt mandra de al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) Frumos autobuzul. Sa-l stapanesti sanatos ! Pun si eu doua poze, ca doar si eu sunt mandra de al meu frumoase sunt modelele astea, imi place ca, sunt voluminoase si foarte stabile...cat despre funcționabilitate cred ca nu au moarte...mai cunosc o tipa cu un vfr la fal ca ale noastre...la fal ca si mine ar calario toata ziua... sa ai parte si atentie maxima si fara evenimente.numa bine Editat August 28, 2010 de scutareasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3SkyLin3 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 (editat) Am aruncat si eu cate o privire pe cate o pagina si n-am prea vazut scutere...asa k hai sa ma bag si eu in seama cu al meu;))old look vs new look:) ps, e de vanzare(srry pt offtopic) Clean= new, k nu am stiut cum sa le delimitez, greu cu tehnologia asta:) bfta all:) Editat August 29, 2010 de Blu3SkyLin3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 fzr 1000 1991 Mesaj completat scuze am uitat poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 fzr 1000 1991Mesaj completat scuze am uitat poza frumos FZR-ul , sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 frumos FZR-ul , sa-l stapanesti sanatos mersi alex , un pic cam batranel dar merge bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Prin Resita si prin Timisoara, bicicleta mea : Pozele astea le-o facut Terapie asa in ceata? Viespea mea: Editat Septembrie 28, 2010 de Garcya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casi Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Extraordinar de frumos motorul! Felicitari Robyb daca tu l-ai facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate