violetbiker Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 "Inspirati" Vorba unui profesor de sport:inspirati si apoi....expirati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Nostalgii comuniste....la unii le plac gropile. no offence.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 daca proprietarii de oi se numesc ciobani,cum se numesc posesorii(era sa scriu posedatii) de "Vacute"? Cowboys ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Nostalgii comuniste....la unii le plac gropile. no offence.... Sunt doar realisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Sunt doar realisti Si asta este adevarat....din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Nostalgii comuniste....la unii le plac gropile. no offence.... AT SI TA MOTOCILCLETE ADAPTATE LA CONDITIILE DE TRAFIC DIN ROMANIAÂ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Adauga si TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Hop si eu , desi incepator ne-am imprietenit deja! Deocamdata doar off-road... Speiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Hop si eu , desi incepator ne-am imprietenit deja!Deocamdata doar off-road... Speiti O motocicleta deosebita . Sa o stapanesti cu placere si sa iti aduca multe bucurii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 de asta varaaa:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Mama ce de vitezane pe acolo Daca venea vreun TIR ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Mama ce de vitezane pe acolo Daca venea vreun TIR ? ) era inchisa centura in perioada aia:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Mama ce de vitezane pe acolo Daca venea vreun TIR ? ) Era un strike, ca la bowling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adelina Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Hop si eu , desi incepator ne-am imprietenit deja!Deocamdata doar off-road... Speiti s-o stapanesti sanatos si inca odata: Felicitari pt permis! si sa ne vedem cu bine pe...eu pot doar pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 O motocicleta deosebita . Sa o stapanesti cu placere si sa iti aduca multe bucurii ! Multumesc de urari,chiar o stapanesc si am inceput sa fiu dependent de ea,e superba! Ma gandesc sa-i cumpar si un frate,un Intruder 18000 ,cred ca nu-mi pot dori mai mult. Mesaj completat s-o stapanesti sanatos si inca odata: Felicitari pt permis! si sa ne vedem cu bine pe...eu pot doar pe asfalt Si tie draga ,imi pare bine ca ne gasim pe aici,daca iesiti pe undeva spune-mi si mie.Vreau sa-mi cumpar un Intruder 1800 de la Suzuki,dar vreau nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Ma gandesc sa-i cumpar si un frate,un Intruder 18000 ,cred ca nu-mi pot dori mai mult. Daca-i de 18.ooO...pai sa fii sigur ca-i cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adelina Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Multumesc de urari,chiar o stapanesc si am inceput sa fiu dependent de ea,e superba!Ma gandesc sa-i cumpar si un frate,un Intruder 18000 ,cred ca nu-mi pot dori mai mult. Mesaj completat Si tie draga ,imi pare bine ca ne gasim pe aici,daca iesiti pe undeva spune-mi si mie.Vreau sa-mi cumpar un Intruder 1800 de la Suzuki,dar vreau nou. pai noi am iesit duminica trecuta. Nu stiu wk asta daca se organizeaza ceva. Oricum, fii cu ochii pe forum, aici apar "anunturile" Cat despre noua achizitie...sunt convinsa ca daca ceri ajutor aici pe forum vor veni si ceva raspunsuri. Eventual da-mi un call cand te decizi...si te pot indruma catre cineva care sa te-ndrume ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Daca-i de 18.ooO...pai sa fii sigur ca-i cam mult Ok,am gresit 1800 ,mi-a tremurat degetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 cine are motor de stunt in tm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 cine are motor de stunt in tm ? Eu il stiu pe Arpi. Mai e vreunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Timisoara, BMW F650, rosu ca bomba termonucleara. Nu stiu daca e un el sau ea ca inca nu m-am hotarat pana nu-l inmatriculez Inca nu suntem prieteni 100% ca m-a trantit o data... ce-i drept cu ajutorul uneia cu un logan care mi-a taiat calea dar in rest ne intelegem ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Clever : Superba poza pe centura Pentru mine exista doar ultima motocicleta din acel cadru Felicitari posesorului, nu am vazut in Timisoara alta decat a lui Mircea (patronul reprezentantei Ducati Timisoara), e o bijuterie pe 2 roti, daca merg toate bine la anul ce urmeaza imi voi adauga un 1198 in garaj. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KitteKat Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Timisoara, BMW F650, rosu ca bomba termonucleara. Nu stiu daca e un el sau ea ca inca nu m-am hotarat pana nu-l inmatriculez [...] Inca nu suntem prieteni 100% ca m-a trantit o data... ce-i drept cu ajutorul uneia cu un logan care mi-a taiat calea dar in rest ne intelegem ok Frumos/Frumoasa roscata. Daca e o ea, va trebui sa o tii mai curata, asa cum e in poze. Daca e un el, nu-i stres. (Glumesc ) Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt. Asfalt uscat pe cat posibil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_tm Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 cauciucul fata ii pus invers, pe ploaie o sa ai probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate