iorgu Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) Accident Lujerului - Suzuki GSXR 600 portocaliu / negru ... baiatul este ranit dar a supravietuit, din ce mi-a spus colegul meu la telefon a intrat un Tico in el si a fugit de la fata locului. Accidentul a fost chiar pe Uverturii, dupa MCDonals, pe sensul spre Lujerului. Daca e cineva prin zona sa il ajute ... later edit : numarul de inmatriculare B-99-RFW , baiatul a fost luat de SMURD si dus la Municipal , motocicleta e inca la locul accidentului . Editat Aprilie 13, 2011 de iorgu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 motoclistul. e ok.... o mana rupta se pare soferita. tico a fugit si apoi s a intors am ajuns sa ajut dar nu ne lasa sa luam moto pana nu se fac masuratori o sa bage moto baietii la vulcanizarea non stopde langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Accident Lujerului - Suzuki GSXR 600 portocaliu / negru ... baiatul este ranit dar a supravietuit, din ce mi-a spus colegul meu la telefon a intrat un Tico in el si a fugit de la fata locului. Accidentul a fost chiar pe Uverturii, dupa MCDonals, pe sensul spre Lujerului. Daca e cineva prin zona sa il ajute ... later edit : numarul de inmatriculare B-99-RFW , baiatul a fost luat de SMURD si dus la Municipal , motocicleta e inca la locul accidentului . pe ploaia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) @vintze asta e problema ta? Editat Aprilie 13, 2011 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 @vintze asta e problema ta? neah, problemele mele le Âştiu doar eu. Âşi psihoterapeutul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Accidentul e pe virtutii la nr 17,unde e vulcanizarea auto Ereau 2 tipi acolo asteptau si mi-au spus ca nu le da voie politia sa i-a motorul de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 a venit fratele motociclistului urmeaza sa faca masuratori DE RETINUT nu e de mers pe ploaie noaptea mai ales in aglomeratie NU TE VEDE NIMENI GEAMURILE LATERALE UDE OGLINZILE UDE SI MURDARE CALD MUZICA SI PLACUT IN MASINI CINE DRACU SA SE MAI UITE SI LA MOTOCICLISTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Sigur s-a mai intors acelasi sofer daca a fugit de la locul accidentului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Un pic off topic, dar legat de post-ul cu "pe ploaia asta"... nici in masina nu e de mers pe ploaie daca trebuie sa ajungi undeva... asta e... decizia fiecaruia si riscurile asumate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 ploaia nu are nici pe naiba...mergi incet,mergi cu grija,si eviti orice (cuvant urat) din trafic care se crede batman...cred ca m-au depasit pana acasa vreo 30,dar am ajuns safe...leoarca,dar safe..daca nu le ai cu (cuvant jignitor) si vitele din trafic,atunci si ziua in amiaza mare nu te vad astia...(a se nota ca si eu am conserva,si vitele sunt daunatoare pt ambele tabere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Sigur s-a mai intors acelasi sofer daca a fugit de la locul accidentului? Soferita. Se pare ca da. Dar cu taxi-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Sigur s-a mai intors acelasi sofer daca a fugit de la locul accidentului? Nul din baeti mi-a spus ca baeti de la intersectia ciurel au alergat soferita(banuiesc ca se referea la politisti) si s-a intors.Cica plangea pe acolo dupa ce i-a rupt omului mana si a fugit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 eu unul urasca sa merg pe ploaie noaptea mai ales prin oras cand incep masinile sa franeze zici ca am in fata zeci de brazi de craciun picaturile de apa de pe viziera si luminile de la stopuri te orbesc efectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Nul din baeti mi-a spus ca baeti de la intersectia ciurel au alergat soferita(banuiesc ca se referea la politisti) si s-a intors.Cica plangea pe acolo dupa ce i-a rupt omului mana si a fugit normal , e speriata . nici nu stim ce sa intamplat exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 la ce ora s-a intamplat accidentul ? la 9:30 cand am venit spre casa nu se vedea nimic pe strada din cauza ploii. putea sa vina si mama pe trotineta ca tot nu o puteam vedea in oglinzi. si-au pus toti prostii xenon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Un pic off topic, dar legat de post-ul cu "pe ploaia asta"... nici in masina nu e de mers pe ploaie daca trebuie sa ajungi undeva... asta e... decizia fiecaruia si riscurile asumate. O fi fost omu' plecat de acasa de dimineata ,si de-abia acum se intorcea. Mai terminati cu ploaia asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 eu unul urasca sa merg pe ploaie noaptea mai ales prin oras cand incep masinile sa franeze zici ca am in fata zeci de brazi de craciun picaturile de apa de pe viziera si luminile de la stopuri te orbesc efectiv Daca tot ai adus asta in discutie, pentru perioada asta ploioasa ar fi cateva solutii: -spray anti-ploaie pentru viziera -stergator ploaie atasat la deget peste manusa (gasiti pe louis) -intors capul in lateral la viteza (in afara orasului) -ridicat viziera si mers cu 30/h (in oras) A, si atentie mare la sinele de tramvai!! Ontopic: asteptam sa aflam mai multe detalii despre motociclist si despre ce pateste tanti pentru fuga de la locul accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Am avut accident anul trecut exact acolo, foarte multi fac dreapta pe strada aia de pana in vulcaniare, nu pot sa ia curba chiar din scurt (e viraj al 90 grade) si intra putin si pe banda 2 .Eu mergeam intre benzi oarecum, paralel cu masina, tanti a "muscat" un pic din culoarul meu cand a vrut sa faca dreapta.Eu am fost mai norocos, o maneta de frana rupta, fara cazatura, ea un geam de oglinda. Sanatate maxima bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) O fi fost omu' plecat de acasa de dimineata ,si de-abia acum se intorcea. Mai terminati cu ploaia asta . M-ai inteles gresit. N-am nimic cu ploaia... am trecut pe acolo pe motor spre casa de la birou, unde sapa masina gropi sub roti in asfalt... poate n-am fost clar dar ma seaca ca la orice accident cu ploaie apare cate un "pe vremea asta"... poate nu m-am exprimat bine. Mesaj completat Am avut accident anul trecut exact acolo Tot in primavara dar un pic mai inspre iarna? motor galben sau cu galben? Mesaj completat Daca tot ai adus asta in discutie, pentru perioada asta ploioasa ar fi cateva solutii: -spray anti-ploaie pentru viziera -stergator ploaie atasat la deget peste manusa (gasiti pe louis) -intors capul in lateral la viteza (in afara orasului) -ridicat viziera si mers cu 30/h (in oras) A, si atentie mare la sinele de tramvai!! Ontopic: asteptam sa aflam mai multe detalii despre motociclist si despre ce pateste tanti pentru fuga de la locul accidentului. Stergatorul e bun, viziera ridicata la fel. Te ajuta pe tine sa vezi, nu sa te vada masinile. Ref. ce si cum... inca nu aparusera nici oamenii cu masuratul... nu prea se stie ce si cum exact. Pe vulcanizare erau ceva camere, poate or fi prins ele ceva daca motociclistul si soferita nu cad de acord. Editat Aprilie 13, 2011 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Ar trebui sa se inteleaga si inca in termeni f buni pt motociclist,fuga de la locul accidentului e caz penal chiar daca te intorci inapoi. Sanatate riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Acum discutam despre spray-uri de viziere si de calitatea stergatoarelor? Putin respect va rog! Insanatosire riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Ar trebui sa se inteleaga si inca in termeni f buni pt motociclist,fuga de la locul accidentului e caz penal chiar daca te intorci inapoi.Sanatate riderului. O sa se i faca dosar penal automat, indiferent ca se intelege cu motociclistul sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 sanatate riderului sper sa avem parte de mai putine incidente ca anu trecut ps. soferita probabil sa speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Am ajuns exact cand il bagau pe baiat in ambulanta. Am vorbit cu tipii de la vulcanizare au spus ca se ocupa ei de motocicleta pana vine cineva sa o ia. Chiar daca dinamica accidentului nu se stie exact, totusi martori oculari ar fi. O sa se faca bine, are timp sa se mai dea sezonul asta. Cat despre soferita... vorba cui a zis mai sus - dosar penal oricum i se-ncepe. E si spre interesul ei sa se inteleaga cu baiatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Da,i se face dosar penal,dar daca se intelege cu victima,procurorul ii da nup si dosarul se claseaza,daca nu se inteleg,se incepe urmarirea penala impotriva ei si in acelasi timp victima poate s-o dea in judecata si ea pt daune.De aia am zis ca ar trebui sa se inteleaga multumitor pt motociclist,soferita are foarte mult de pierdut daca nu se intelege ea cu el si lasa legea sa-si urmeze cursul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate