RaduKu Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 noi plecam la 10 sambata de la lukoil otopeni, cine e doritor e astepatat pana la 10.15...Va asteptam!!!(pana atunci) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 13, 2004 Autor Share Postat Mai 13, 2004 C'mon bikers, let's fucking rock!!! Veniti de vineri (sfatul meu) ca oricum e de bikereala si de rockereala! P.S. Da-ti radarele peste cap bajetii cu "sportsterele" (cat maim multe poze)!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Am rezolvat absolut tot in cel mai mic detaliu foarte bine, am uitat de ploaie! Hai sa fim noi mai tari ca ea si sa o ignoram cu desavirsire, oricum ar fi are sa fie super weekendul, asa ca va asteptam! Asta e ultimul meu mesaj acuma plec acolo sa va astept cu tzuica de revenire dupa drum, si tocmai a iesit soarele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 ... a 'n-nebunit lupul ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messiah Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Cred ca ursul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 plecare la 8 dimineatza la arc, sambata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 La Ploiesti nu ploua, cred ca cineva vrea sa ne induca in eroare..... sa fie oare din cauza faptului ca s-a deschis sezonul de vanatoare la Ursi !?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Sorry ca nu pot veni de azi, plecarea maine dimineata (sambata) la ora 8 la Arc Cya! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Cre' ca-s primu' care-ajunge acasa dupa festival, fiind aproape Impresii pe scurt: prima seara a plouat de-a stins, asa ca activitatea motorizata a tins la zero. A stat lumea totusi pana la 3 dimineata, concertul s-a incheiat cu Partizan. Placut Trooper, Do# si Zebre. IPR ii stiam deja. A doua zi au fost parca mai multe motoare (sau au iesit de pe unde se ascunsesera), concursuri de mers incet, tras cauciucul, stafeta cu invartita pe loc ca la Capalna, trasul de funie, concurs de baut bere. Pe seara a inceput nebunia motoristica in paralel cu muzica: mici burnouturi, wheelies, zgomot mare. Au fost si forumisti, se stiu ei "care este" Per total, mie mi-a placut. La cat mai multe editii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Locatia super, mai ales ca erau leagane si pt copii Mancare destula la preturi rezonabil... motoare totusi putine, poate si din cauza vremii Iarba verde, curat si multi jandarmi! Mi s-a parut ok, mai ales ca a fost primul an !!!! La multi ani organizatorilor Mada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 17, 2004 Admin Share Postat Mai 17, 2004 Va rog scrieti impresiile aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate