Lolo_ID Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 parca tot aduce a ceva NZ de la DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Va rog sa spuneti modelul exact, cum a facut @rove si @jerry. Nu va tin multe zile in suspans, stati linistiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 DKW NZ 350-1 ??? e motor nemtesc, oricum .... fabricat intre '40 si '50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 zundapp k500,k800 sau ks600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) sa fie asta oare? dupa furca nu prea, oricum e o furca paralelogram la cate incercari avem voie? eu sunt la a 3-a , dar ma opresc aici si ultima baniuala : tobe: motocicletaaaaa faraaaa numeeee Editat August 17, 2010 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 motocicleta fara nume nu e un nsu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Dati si voi cu presupusu, cine ghiceste modelul exact primeste poza neprelucrata. Zundapp KS600... ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Trebuie sa ghiciti si unde este abandonata motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Trebuie sa ghiciti si unde este abandonata motocicleta. Intr-o curte, la un mos, care vrea cel putin un apartament pe ea... Daca o bicicleta se vinde cu 10 milioane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 pariez pe R12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Sibiu Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 jerry sunt... in cazul asta noroc ca acesti mosi nu stiu ca exista si biciclete peste 3000 de euro, ca ar face niste preturi de nici leno nu si-ar permite sa cumpere.... lol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Bre, nu o dați în răutăți. Eu am pus fotoÂşopata să mai animăm un pic colțul comunistelor. Dacă începem cu miÂştoul românesc, vă trântesc poza Âşi ne holbăm toți la ea. Moto este abandonată într-o magazie, este in stare bunicică Âşi se cere destul de multiÂşor pe ea. Să sperăm că reuÂşim să o scoatem la lumină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Bre, nu o dați în răutăți. Eu am pus fotoÂşopata să mai animăm un pic colțul comunistelor. Dacă începem cu miÂştoul românesc, vă trântesc poza Âşi gata, ne holbăm toți la o poză Âşi gata.Moto este abandonată într-o magazie, este in stare bunicică Âşi se cere destul de multiÂşor pe ea. Să sperăm că reuÂşim să o scoatem la lumină. Bine, domnule, imi retrag cuvintele rautacioase. Merg in continuare pe Zundapp, cred KS600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) deci e clar BMW (R35 ? de prin 50? ) citez "Sa+mi tii pumnii stransi maine. Poate mai cade cate un bavarez prin gradina. " o fi cel din voluntari? ai luat si Ij-ul? Editat August 17, 2010 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Bai, jucati corect, nu refaceti poza cu mijloace ingineresti. pare a fi un simpson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 arata ca un tablou cu arta abstracta...sincer poza este prea mult modificata, trebuia o secunda mai putin, cum in afara de un far si roata din fata cu greu iti dai sema ca e motocicleta.Oricum parca disting si 2 sei...ar putea fi un awo t sau orice.Din spusele tale cred ca e mai degraba un bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 macar da-ne un pont!.... este vreuna din astea? http://www.vintagebike.co.uk/Bike%20Direct...app%20Index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 daa te-ai gasit si tu...fix zundapuri sa dai exemplu, ar fi tare sa fie dar nu se stie niciodata de unde mai apare unul. Mesaj completat Daca tot suntem la rubrica cu motoare abandonate...m-a uimit anuntul asta: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...954-308372.html e cineva care aduna tot tot...se pare ca mai are ceva si sus in curte din cate vad in poza.Clar acolo se gaseste cam orice piesa, vad ca are cate 2-3 moto din modelele uzuale.E cineva de pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 În anunțul ăla apare și o Jawă roșie. Văd că n-are cilindru, iar carterele cam arată de 1?5. Cine știe mai bine ce capacitate are motorul respectiv? Cred că mi-ar fi Âşi frică să-l sun pe omul ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 În anunțul ăla apare și o Jawă roșie. Văd că n-are cilindru, iar carterele cam arată de 1?5. Cine știe mai bine ce capacitate are motorul respectiv? Cred că mi-ar fi Âşi frică să-l sun pe omul ăla. jawa 2 juma intr-un piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 eu cred ca este un IMS 53 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Mi-a placut asta cu IMS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 eu cred ca este un IMS 53 Nu stiu daca exista mai mult decat o fotografie cu IMS-cea din muzeu(fostul muzeu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 te inseli...pai sunt 2, aia din muzeu si asta de aici.Una peste alta...mihai, ne-ai chinuit destul eu zic daca poti sa pui foto din nou insa de data asta cu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.S.V. Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Pe Sos. Fundeni, vis a vis de spital se afla in curtea unui Remat (pana in semafor).Scuze nu recunosc modelul, nu mai are nimic inafara de ceea ce se vede in poze. MOBRA 50 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate