Gath Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Zundapp. Ma gindeam in balarii si am scris dkw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) Zundapp. Ma gindeam in balarii si am scris dkw. EMW vroiai sa zici , nu? Editat August 31, 2010 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Nu, omu se refera la Zundappu de 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Care e treaba cu EMW-ul din poza? La ce bani este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 1300 iuroi la propitar plus 2 bergenbier f.a. pt je. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 buna ziua navigand pe net an dat de urmatoarea moto voskhod k 175 a din 1960 este de vanzare. as lua-o eu dar e prea departe de mine va pun niste poze pe care mi le-a trimis propietarul din timisoara si o adresa de mess adresa de mess sau mail pentru relatii : rusu_alex_victor pozele: ; ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Asta daca v-ati intrebat vreodata cum arata o jawa inainte sa se transforme in pamant bogat in fier.Nu am legatura cu poza dar mi-a parut ceva mai hard pentru retina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 P-asta am postat-o, că nu mai Âştiu? Are acte, nr noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 bai tata, ai acces la dosarele securitatii? de unde le mai scoti? stiu si eu ca sunt destule, dar nu se stie despre ele am avut ocazia sa dau peste motociclete la vecinii unora care nu stiau ca omul cu pricina ar fi avut vre-o motocicleta, dar la cate scoti tu pe saptamana.......ceva e putred in Danemarca super tare tine-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Nu e nimic putred in Danemarca, se traduce prin umblat pe la dracu in praznic, cheltuit banii familiei pe motorina si bani contra informatii. Mai scot anul asta ceva mare nemtesc, poate si ceva frantuzesc si apoi ii mai lasam si pe altii sa caute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 O noua achizitie facuta in zona Sibiului la un pret de fier vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Unii au mancat cu polonicul...bravo baieti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 arata cam rau dar la pretul ala se merita din plin, este mult de munca.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 ÂŞi totuÂşi - pentru necunoscători - ce-i ăla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 ÂŞi totuÂşi - pentru necunoscători - ce-i ăla? Cred ca un DKV nz de 350 daca nu ma ansel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Nu e nimic putred in Danemarca, se traduce prin umblat pe la dracu in praznic, cheltuit banii familiei pe motorina si bani contra informatii.Mai scot anul asta ceva mare nemtesc, poate si ceva frantuzesc si apoi ii mai lasam si pe altii sa caute. Daca reusesti si ala mare frantuzesc abia astept sa vad poze si sper si live. Mi se pare la fel de tanc ca si bmw si zundapp. Multa bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 ÂŞi totuÂşi - pentru necunoscători - ce-i ăla? sal. Un DKW -eu ar trebui sa fie dar cu ce are lipsa si modificarile facute nu mai stiu ce este. Am nevoie de multe piese dar in timp sper sa le gasesc , nu ma grabesc deocamdata , dar daca gasesc ceva piese pt moto nu o sa le ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 aici sunt cateva poze cu motociclete de la o persoana din simleul silvaniei /index.php?showtopic=574873 detali au mai fost postate si la pagina 42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 sal.Un DKW -eu ar trebui sa fie dar cu ce are lipsa si modificarile facute nu mai stiu ce este. Am nevoie de multe piese dar in timp sper sa le gasesc , nu ma grabesc deocamdata , dar daca gasesc ceva piese pt moto nu o sa le ratez Niste poze cu modelul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Niste poze cu modelul original Nu este nici un DKW. Este mamica IJ-ului 49. Este prima motocicleta fabricata de rusi cu piese (partial) nemtesti imediat dupa ce au remontat fabrica , furata din germania , la Ijevsk. Se numeste IJ 350 insa are lipsuri cu duiumul , multe inlocuiri de prost gust si adaugari ce nu-si aveau rostul. Priviti inca o epava care , la fel ca cea pe care ai gasito, are multe inlocuiri : Editat Septembrie 1, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 cum ti-ai dat seama ca e ij 350?tare as fi curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 si eu am devenit curios in situatia asta Adi . rezervorul clar aste de dkw un capal lateral stanga de pe motor are inscriptia dkw, mai multe amanunte dupa ce o sa-l examinez mai atent. o furca paralelogram o am eu de mult timp, se pare ca i-a venit randul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 sa inteleg ca nu are acte de nici un fel si nici propietarul nu stie ce este? Sa semene asa de mult o moto ruseasca cu una nemteasca incat sa nu fie de recunoscut....poate daca rezervorul e de dkw o fi dkw atunci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) e posibil sa ma insel. singura chestie care m-ar putea contrazice e placuta de identificare de pe cadru. DKW NZ 350 nu a avut capacul dinamului cromat. niciodata. in nici un an de fabricatie. lungimea tobelor, roata fata la care s-a pastrat doar spitele si butucul si nu in cele din urma forma cilindrului. pun o poza cu un DKW NZ 350. spuneti-mi voi diferentele Editat Septembrie 1, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Nu la tine facceam referire Eugen ci la Lolo ID care e foarte sigur ca e rusesc.Ij-ul 350 a fost mult mai rar la noi ca Dkw-ul 350.Eu unul nu am vazut inca pe nimeni sa se laude ca ar avea unul.La cate modificari i-au fost aduse e imposibil sa zici din cateva poze ce este. Cauta seriile de pe cadru si motor si cautam prin arhive.Deasupra de seria de pe cadru ar trebui sa aibe stantat seria de arme Wa. xxx si vulturul cu svastica. Uite si cum o poti localiza. index.pdf nz350_frame_plate_information.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate