odhin Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 zvonuri despre noua motoreta ducati cc pe la 1188, 160 de caluti, greutate ceva mai redusa decat 999(adik sub 200 kg), tobe tot sub sha(ce bine!!!!) pret incepand de la 15 mii modelul de baza pana la 25 ptr R. Mai ieftine decat actualele modele dk va fi asha S-a dus valoarea de revanzare a motoretei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Hmmm, un pic cam ... japonez botul ala! Totusi, frumoasa aratare! Care-i sursa pozei? ... S-a dus valoarea de revanzare a motoretei mele Cam asa ceva! Sa pun de-o parte vre-o 5000euroi pentru a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 (editat) Hmmm, un pic cam ... japonez botul ala! asha am zis si eu prima data...dar dk te uiti mai bine forma e aceiasi de la 999 au scos farurile din partea centrala.... chiar 5 mii nu ajung poza am gasit-o pe un forum din State...tot o bursa a zvonurilor Editat Octombrie 17, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 E superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 macarale, macarale...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 OMFG cata BESTIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Imi place. [pentru ca-i rosie ] Altfel, cum are ea rezervoru' e masina profesionista de zdrobit c**e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Imi place. [pentru ca-i rosie ] Altfel, cum are ea rezervoru' e masina profesionista de zdrobit c**e... cica atunci cand calaresti o Ducati iti sta sculata si nu ai cum sa dai cu oole in rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 de ce dreq fac astia motor de 1200 si 160 de cai? asta vechi are 150 si 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Oricum momentan sunt doar zvonuri.Din ce stiu eu fac motoreta de 1200cc pt a indeplini viitoarele norme superbike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 cica atunci cand calaresti o Ducati iti sta sculata si nu ai cum sa dai cu oole in rezervor Bah, pai daca sta sculata atunci ouale sunt si mai expuse, se exercita presiunea bidirectional... @on-topic: am zis-o si o mai zic:indiferent de alte aspecte, au italiencele astea farmecul lor deosebit. Chiar daca nu va fi asta modelul, Ducati va avea un cuvant greu de spus, chiar daca ei nu au impresionat prin cifre(greutate, CP etc) au facut-o prin fapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 de asta ce parere aveti .. numai ca est eundeva pe la 50 mii euroi.... ...se cheama DESMOSEDICI....o bijuterie...dar si conditii exagerate pt achizitia acestei bijuterii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Bah, pai daca sta sculata atunci ouale sunt si mai expuse, se exercita presiunea bidirectional... @on-topic: am zis-o si o mai zic:indiferent de alte aspecte, au italiencele astea farmecul lor deosebit. Chiar daca nu va fi asta modelul, Ducati va avea un cuvant greu de spus, chiar daca ei nu au impresionat prin cifre(greutate, CP etc) au facut-o prin fapte tot off topic (sorry)----- doar daca te asezi pe ele (avand in vedere pozitia oarecum dubioasa din pdv sexual -- asta gandindu-ma la cei care spun ca pe ciopar stai ca la ginecolog iar pe enduro - nu mai stiu cum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 de ce dreq fac astia motor de 1200 si 160 de cai? asta vechi are 150 si 1000 160 va avea modelul de baza, restul "S", "R" urca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 de ce dreq fac astia motor de 1200 si 160 de cai? asta vechi are 150 si 1000 fac de 1200 pt ca din 2008 se schimba regulile in WSBK motoarele in doi cilindri vor avea voie sa ajunga din nou la o capacitate cilindrica mai mare inca nu este cert daca 1100 sau 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) fac de 1200 pt ca din 2008 se schimba regulile in WSBK motoarele in doi cilindri vor avea voie sa ajunga din nou la o capacitate cilindrica mai mare inca nu este cert daca 1100 sau 1200 indif ce cilindree o sa aiba ....nu va fi mai tare ca desmsedici...de fapt desmosedici va fi varful gamei supersport de la ducati "4V" Editat Octombrie 22, 2006 de aliass_pitbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 indif ce cilindree o sa aiba ....nu va fi mai tare ca desmsedici...de fapt desmosedici va fi varful gamei supersport de la ducati "4V"... si Superman e mai tare ca Batman! Supersport si Superbike sunt game diferite, deci compari mere cu pere. Desmosedici se discuta deja din data de 4 mai 2006 aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 apropo de putere/cilindree... In sbk, ducati merge acutalmente cu motoare de 1000 cmc insa are voie sa umble maimult la motor decat cei cu 4 cilindri... (acestia au galerii de admisie cu diametru ca la serie, si mai multe trebi limitate) In 2008 aceste restrictii vor fi general valabile (sau abrogate pt toti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Oricum momentan sunt doar zvonuri.Din ce stiu eu fac motoreta de 1200cc pt a indeplini viitoarele norme superbike. ador faptul ca ducati traiesc pentru curse.laser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 ... si Superman e mai tare ca Batman! Supersport si Superbike sunt game diferite, deci compari mere cu pere. Desmosedici se discuta deja din data de 4 mai 2006 aici. DA in priviinta asta ai dreptare.....jos palaria.... insa oricum ar fi sezonul urmator pariez pe DUCATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 sa vedem intai pretu ca cei de la ducati stiu sa ceara........ da au si scule adica mie imi place cel mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Au aparut pozele oficiale Priviti noul Ducati 1098 Fireblade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Au aparut pozele oficiale Priviti noul Ducati 1098 Fireblade. nu cred nimic din ce apare pe raptors&rockets in sensul ca nici o poza nu este 100% sigura... au baietii nisie photoshopishti... si niste designeri... ca idee ei sunt printre primii care afla ceva (sa mai exact printre primii care afla si zic ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 @E.Z.rider Asa este. Insa aceasta este versiunea finala de 1098. Crede-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 (editat) poze noi: cum arata farurile alea...pure sex... prezentare orificila va avea loc peste patru zile http://blog.ducati.com/post/90/la-nuova-su...1098-godetevela Editat Noiembrie 9, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate