sangre Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 din cate stiu eu toba la motoarele in 2 timpi este facut in asa fel sa nu permita o evacuare prea puternica a gazelor fierbinti, deoarece eliminarea gazelor prea repede produce si o turatie mai mare a motorului si implicit uzura lui creste...asa ca nu stiu cat de bine s-a precedat in cazul de fata. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 din cate stiu eu toba la motoarele in 2 timpi este facut in asa fel sa nu permita o evacuare prea puternica a gazelor fierbinti, deoarece eliminarea gazelor prea repede produce si o turatie mai mare a motorului si implicit uzura lui creste...asa ca nu stiu cat de bine s-a precedat in cazul de fata. Numai bine! draga Sangre[sau ar trebui sa-ti zic cherida?]ramai te rog la lucruri pe care le cunosti si nu te avanta acolo unde nu te pricepi.camera de expansiune la un motor in doi timpi foloseste legile de propagare a coloanelor de gaz intr-o conducta ptr. a eficientiza evacuarea produselor de ardere din cilindru si a impedica scaparea amestecului proaspat pe toba de esapament.constructia unei asemenea camere de expansiune se face dupa anumite formule matematice care necesita cunoasterea sau estimarea unor anumiti parametri functionali ai motorului ptr. care este proiectata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 frumoasa toba...si arata marfa...plus ca e eficienta ....ia sa nu mai lauzi chinezariile pe topicu ala, mai ales acum ca ai minsk smecher ...bv tie si daca mai ai idei dastea, posteaza minsk smecher , ce mi-ar placea sa mearga ca un fb nou sa nu zdrangane pe el nimic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 UN FB IN PRIMII 1000 DE KM VREI SA ZICI ) LE scuze de caps dar a ramas asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 minsk smecher , ce mi-ar placea sa mearga ca un fb nou sa nu zdrangane pe el nimic .... da ma da macar sa ajunga un fb la varsta alui tau si la km lui si sa zdrangane....si daca zdrangane, in iarna asta ai ce face cauta-l pe hell_boy(acu are ktm)....e si el pe forum, nu prea scrie ca ii e lene....am muncit cu el al minsk de m-am saturat...dar, un tur al tarii,defapt mai multe, o urcare pe la vf babele, plimbare prin nisip in vama, si toate cursele cu acc in blana, 2 pers pe el si bagaj....intreaba pe dracushoru ca stie minsku deci, daca il aranjezi...merita, si nu face probleme...cdi, alarma si clima iti ami tre sa fie regele shoselelor toba o ai...bv tie.... daca tot ti-ai pus pe minsk toba sport, as incerca si eu pe minimobra, poate ating peste 60 fara sa ii dau jos limitatoru ala electronic(cum ziceau altii intr-un alt topic)...da raman la reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 da ma da macar sa ajunga un fb la varsta alui tau si la km lui si sa zdrangane....si daca zdrangane, in iarna asta ai ce face cauta-l pe hell_boy(acu are ktm)....e si el pe forum, nu prea scrie ca ii e lene....am muncit cu el al minsk de m-am saturat...dar, un tur al tarii,defapt mai multe, o urcare pe la vf babele, plimbare prin nisip in vama, si toate cursele cu acc in blana, 2 pers pe el si bagaj....intreaba pe dracushoru ca stie minsku deci, daca il aranjezi...merita, si nu face probleme...cdi, alarma si clima iti ami tre sa fie regele shoselelor toba o ai...bv tie.... daca tot ti-ai pus pe minsk toba sport, as incerca si eu pe minimobra, poate ating peste 60 fara sa ii dau jos limitatoru ala electronic(cum ziceau altii intr-un alt topic)...da raman la reconditionare ce am eu acum pot folosi pe coclauri , sa vedem cum se comporta cu silencer deabia atunci pot sa zic ca mi-a reusit si mai sunt si mai multe aspecte care nu le-am studiat cum ar fi : daca presiunea in toba e prea mare se poate strica pistonul , si altele pe care sper sa nu ma lovesc de ele , nush ce sa zic nush daca ai ce sa scoti dintr-un motor de 50cmc doar cu o toba nu zic ca din minsku meu am facut busa dar se simte oleak si arata altfel ... Sunt de parere ca daca nu ai avea limitatorul electronic s-ar distruge motoru de la o anumita turatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 bafta in continuare cu proiectu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 bafta in continuare cu proiectu asa...ca are nevoie..oricum, le are pustiu...bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 ce am eu acum pot folosi pe coclauri , sa vedem cum se comporta cu silencer deabia atunci pot sa zic ca mi-a reusit si mai sunt si mai multe aspecte care nu le-am studiat cum ar fi : daca presiunea in toba e prea mare se poate strica pistonul , si altele pe care sper sa nu ma lovesc de ele , nush ce sa zic nush daca ai ce sa scoti dintr-un motor de 50cmc doar cu o toba nu zic ca din minsku meu am facut busa dar se simte oleak si arata altfel ... Sunt de parere ca daca nu ai avea limitatorul electronic s-ar distruge motoru de la o anumita turatie Daca minskul tau are 50 cc inseamna ca e naspa rau!!!! mai pune-i vreo doua tobe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Daca minskul tau are 50 cc inseamna ca e naspa rau!!!! mai pune-i vreo doua tobe!!! zicea de minimobra mea ...Belbody...felicitari pt minsku tau...nu il da...fa precum csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 ptr cei care cred ca nu se merita: in pasiune nu conteaza cati bani bagi succes in continuare... am vazut minsk cu elemente de suzuki(cross) si nu il recunosteai. dc ii schimbi si saua si div elemente( aripa spate, fata, telescoape, gume) poti sa iti satisfaci nevoile de dat pe coclauri.la 2T cresti cel mai usor puterea. modifici camerele de baleiaj,carb, dar sa nu mai ai pretentii de consum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 ptr cei care cred ca nu se merita: in pasiune nu conteaza cati bani bagi succes in continuare... am vazut minsk cu elemente de suzuki(cross) si nu il recunosteai. dc ii schimbi si saua si div elemente( aripa spate, fata, telescoape, gume) poti sa iti satisfaci nevoile de dat pe coclauri.la 2T cresti cel mai usor puterea. modifici camerele de baleiaj,carb, dar sa nu mai ai pretentii de consum... frumos vorbit...bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 vezi ca treb modificata si toba finala toba finala, din cate stiu eu, tebuie sa aibe diametreul ultimei sectiuni si lungimea de 10 ori diametrul. de fapt inter 10 si 12 ori... dar nu ai luat in considerare o mica problema temperatura gazelor la orificiul de evacuare va creste semnificativ sper sa nu te bazezi prea mult pe pist + segmenti si sa le schimbi la timp. de aceea te rog sa fii cu ochii pe temperatura apei..in fine...nici nu stiu ce fel de racirre ai, sa fii cu ochii pe temperatura motorului! bafta! am vrut sa-mi modific si eu toba , dar...programul pe care cred ca l-ai folosit si tu nu te lasa sa jonglezi cu dimensiunile, lucu care ma deranjeaza, eu as fi vrut sa urc banda de putere pe la 15.000 de ture... iar calculele mele ..imi dau cu virgula... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 e racit pe aer....nu-i bai....il tine si el in blana...ca asa se simte cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 cati ani ai cs-man ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 cati ani ai cs-man ? din cate arata profilu, sunteti cam de-o varsta... tare pustiu....i-a iesit bine jucaria aia de toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Bravo grasule... Te iert pentru pacatele de la motorock... Ce program ai folosit ? Ala care il are si stressu.. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 programul pe care il am eu il gasiti aici: http://www.iwt.com.au/MOTA.HTM in primcipiu este bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 uita-te in profil Bravo grasule... Te iert pentru pacatele de la motorock... Ce program ai folosit ? Ala care il are si stressu.. ? da-i ma drumu , la intrunire nu se doarme ... programul pe care il am eu il gasiti aici:http://www.iwt.com.au/MOTA.HTM in primcipiu este bun... in principiu e profesional ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 asa mai baieti mai..pai v-ati laudat atat cu programu ala, ne-ati aratat ca toba a iesit marfa...pana la urma v-ati hotarat sa ne aratati si noua... merci...poate imi fac si eu pt a mea o toba daia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 e pe dreq profesional, este o varianta free care iti deschide apetitul pt. asa ceva!! da jos demo-ul si vezi cate se pot face cu un program fain de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 demo,full numai conteaza atata timp cat minsku are toba racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 demo,full numai conteaza atata timp cat minsku are toba racing yeap....that's right Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 e pe dreq profesional, este o varianta free care iti deschide apetitul pt. asa ceva!! da jos demo-ul si vezi cate se pot face cu un program fain de tot! De data asta nu a postat sa faca posturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 asa e mai bine? p.s. rolf mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate