Vizitator corleone Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Pana la urma cum e? Va descurcati sa reglati carbelitoarele la mobre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 corleonu, da' zi-mi ceva: tre' sa faci scoala de muzica ca sa poti sincroniza la ureche? ar fi logic, in general artistii is mai aurolaci, ca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 man nu te mai lua dupa dan cata ca nu stie te invata prostii doi se stie ca metoda nu merge la honda e doar pt suzuki kawasaki yamaha si clar ducati ca honda sant motoare bune la care nu merge cu improvizatii din astea romanesti cunosc la utilizator Multumesc de aprecieri ok am sa mai incerc si miine .Nu am tinut furtunele obturate si a tras antigelul usor usor un sus Trebuie sa ai un furtun mai lung, cam de 5m. Sau... ceva platbanda pe ambele parti ale scandurii/sincronizatorului si un surub intre ele, impreuna cu o piulita gen fluture. In felu asta poti limita cat de tare sa traga lichidu in sus pe coloane, ia-o ca si pe un sensitivity level potentiometer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Am facut din nou astazi.Am incercat sa sincronizeze cite doua pe rind .cind credeam ca sint reglate lichidul din tr-un furtun fugea in sus incepeam din nou reglatu si la fel.nu putema sa sincronizeze doua carburatoare in care lichidu sa ramina la acelas nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Hornetu are 4 cilindri? Mai fa un efort si mai ia niste furtun si fa sa ai 4 coloane, doua formate din U si mai cumpara 2 T-uri si le bagi si alea in bucla de la U. Deci o sa ai un sincronizator cu 4 coloane. Tii mobra turata si reglezi pana ce is toate la acelasi nivel si esti gata. Tu oricum ai racire pe apa deci nu ai ce cala. Cum zic, inca un pic de efort si investitie si ai sincronizator care il poti folosi mult timp de acu incolo, si poti regla si alte mobre cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Am patru furtune si teuri le-am luat de la practiker am incercat cu doua furtuna le-am obturat pe cele lante mi-sa parut mai usor sa incerc cu doua .am reusit sa reglez doua cerburatoare si dupa ce am terminat operatiunea pe unul din furtune a inceput sa urce apa..o sa mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 corleonu, da' zi-mi ceva: tre' sa faci scoala de muzica ca sa poti sincroniza la ureche? ar fi logic, in general artistii is mai aurolaci, ca tine. Moldovene, pana la scoala de muzica trebuie sa inveti sa tii surubelnita in mana. Ca una e sa montezi oglinzi chinezesti cu semnalizare pe mobra aia a ta si una e sa reglezi motoare. Pritzepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Moldovene, pana la scoala de muzica trebuie sa inveti sa tii surubelnita in mana. Ca una e sa montezi oglinzi chinezesti cu semnalizare pe mobra aia a ta si una e sa reglezi motoare. Pritzepi? corleonu, nu pricep ca esti incoerent, da' sigur pricepe doctorul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Moldovene, pana la scoala de muzica trebuie sa inveti sa tii surubelnita in mana. Ca una e sa montezi oglinzi chinezesti cu semnalizare pe mobra aia a ta si una e sa reglezi motoare. Pritzepi? Daca eu sint MOLDOVEAN TU ESTI UN TARANOI vezi ce oglinzi chinezesti ai tu pe GPZ tau si mai punei niste suruburi sa nu se dezmembreze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) corleonu, nu pricep ca esti incoerent, da' sigur pricepe doctorul tau. Nu te mai rusina mai Caline ca ti-ai pus chinezarii cu leduri pe mobre, gusturile nu se discuta. Daca eu sint MOLDOVEAN TU ESTI UN TARANOI vezi ce oglinzi chinezesti ai tu pe GPZ tau si mai punei niste suruburi sa nu se dezmembreze Amice, nu te baga intr-o discutie in care nu cunosti despre ce este vorba. Altfel risti sa fii perceput ca un moldovean prost in loc de moldovean. Editat Iunie 30, 2011 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Nu te mai rusina mai Caline ca ti-ai pus chinezarii cu leduri pe mobre, gusturile nu se discuta. corleonule, da' nu stiu unde m-am rusinat eu? sa stii ca pe mine ma rusineaza alte chestii, cum ar fi ca traim pe aceeasi planeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 sunt de parere ca frustrarile le puteti trimite si pe pm. nu dati cu pietre, e doar un gand. on topic:cu cu furtunele cu ulei nu am reusit sa sincronizez carburatoarele chair ca la carte. poate am gresit cu ceva, furtunele o fi fost prea subtirim cn stie...e posibil, dar mai sigur si fara bataie de cap este carbtune. am luat si nu regret. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) stii cum e treaba? e ca si cum s-ar duce corleonu la doctor dupa tratament si i-ar zice "dom' doctor, am facut ce mi-ati zis da' nu mi-a trecut.". da' de fapt el a luat alte pastile si nu le-a luat de 3 ori pe zi ci odata la 3 zile. da' in rest a facut fix ce i-a zis efectul se observa. asa si la tine: daca nu respecti ce ti-au zis unii de pe-aici (nu ma refer la aurolaci) nu o sa-ti iasa ever. furtunul trebuie sa fie rigid si de asta trebuie sa folosesti unul cu pereti grosi si ranforsari. si trebuie sa fie suficient de lung pentru ca aerul sa aiba un efect de amortizor (eu am fol de cel putin 3m). si sa aduci motorul la o turatie suficient de mare (si constanta) ca sa aiba sens indicatiile. btw sa stii ca offtopicul de aici e la fel de inutil ca unu' care vine si zice "am incercat si nu merge" cind de fapt merge foarte bine. Editat Iunie 30, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 corleonule, da' nu stiu unde m-am rusinat eu? sa stii ca pe mine ma rusineaza alte chestii, cum ar fi ca traim pe aceeasi planeta. Daca-ti bagi destula dinamita sub cwr poti sa parasesti planeta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 @CalinD-eu nu am zis ca nu merge, am zis ca nu am reusit eu...de fapt am reusit dar nu perfect, am explicat de ce:furtunul a fost prea subtire si cum invarteam surubul cateva grade uleiul o lua razna, era prea 'sensibil' sa zic asa. dar nu am sustinut ca nu functioneaza, mai citeste odata postul! succes-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Nu are nici o treaba ca sint subtiri furtunele la min sint groase si abia pot sa le indoi.Prerea mea mai bine ceasuri .Si nici cu ceasurile nu o sa poti regla perfect .Sau poate nu stim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Absolut orice are parti mecanice sau electrice o sa induca erori. Furtunu e sfant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Dane, vorba aia cu predicatul in desert o stii? sau pe aia cu facerea de bine? lasa-i sa-si ia ceasuri de pe Louis, n-o sa fie nici pe departe sincronizat motorul dar ei o sa fie fericiti ca arata ceasurile identic corleonu, tocmai mi-am dat seama ca tu de fapt esti la un nivel inferior aurolacului dar asa ceva nu a existat pina acum. drept pentru care trebuie inventat si il numesc corleon. om > aurolac > corleon. vezi ca o sa te contacteze niste neni de la NASA ca sa te studieze ca cea mai primitiva specie de viata din Univers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 corleonu, tocmai mi-am dat seama ca tu de fapt esti la un nivel inferior aurolacului dar asa ceva nu a existat pina acum. drept pentru care trebuie inventat si il numesc corleon. om > aurolac > corleon. vezi ca o sa te contacteze niste neni de la NASA ca sa te studieze ca cea mai primitiva specie de viata din Univers. Calinushe, sigur esti moldovean? Ca nu esti amuzant deloc, am avut colegi de munca moldoveni dar cu aia radeam bine de tot, tu esti jalnic. PS: Mecanica ai mai invatat? Ai reusit sa vopsesti cadrul ala? Ca pana si pt atata lucru a trebuit sa intrebi pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 "membru cu Koaie" LOOOOOOOOL sa stii ca pina acum nimeni n-a fost preocupat de ce-i place unui parameci ca tine, de ce as fi eu? cit despre mecanica, spre deosebire de tine ma murdaresc pe miini cind si daca am chef, tu esti uns de vaselina cind vor altii cu Raba aia ce-ai mai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 "membru cu Koaie" LOOOOOOOOL Vrei sa le vezi? sa stii ca pina acum nimeni n-a fost preocupat de ce-i place unui parameci ca tine, de ce as fi eu? Iar te dai in spectacol, ai mai invatat mecanica? cit despre mecanica, spre deosebire de tine ma murdaresc pe miini cind si daca am chef, tu esti uns de vaselina cind vor altii cu Raba aia ce-ai mai facut? Vad ca te pricepi la vaselina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 corleonu, citind ultimul tau post imi dau seama ca nici macar euglena verde nu poate fi amuzata de o conversatie cu tine. ti s-au terminat resursele care oricum erau vagi dintotdeauna si ca sa vezi ce fac acuma: te adaug pe ignore list. de acum o sa te certi singur. mars potaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 corleonu, citind ultimul tau post imi dau seama ca nici macar euglena verde nu poate fi amuzata de o conversatie cu tine. ti s-au terminat resursele care oricum erau vagi dintotdeauna si ca sa vezi ce fac acuma: te adaug pe ignore list. de acum o sa te certi singur. mars potaie :lol: esti tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 si ca sa vezi ce fac acuma: te adaug pe ignore list. Acum chiar esti amuzant, "te-am adaugat pe ignore list"... Adica tu nu o sa mai intri pe topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 corleone Asta vine si se lauda ca repara motoare eu ma joc pe la el cindf am timp si daca nu ma descurc caut unul ca tine sa il faca la loc ce am dereglat :banana:De unde esti de la tata repari si tractoare./te-ai uitat la GPZvezi ca ai mai pierdut citeva suruburi pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate