Sari la conținut

Clasice- made in japan

Jean_Taxi
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Hai că m-ați tâmpit cu japonezele voastre. Gata, am două ținte de acum: Honda CB350 sau Honda CB750. Sau intervine hazardul și poate câștig Honda CB360, care e acum la licitație pe ebay.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai că m-ați tâmpit cu japonezele voastre. Gata, am două ținte de acum: Honda CB350 sau Honda CB750. Sau intervine hazardul și poate câștig Honda CB360, care e acum la licitație pe ebay.

As merge pe CB750, dar cel pana in 1979...nu sevenfifty. Gasesti mult mai usor si mai ieftin piese, precum si suport tehnic :)

Banuiesc ca vorbesti despre CB350 twin? Ca vad ca ai in plan si cb360.

Editat de mihai.i
Link spre comentariu

mandre-s amandoua, da parca pe mine 350 m-ar atrage mai mult. Asta asa, sa te ajutam sa te hotarasti mai usor :)

Link spre comentariu

Și pe mine mă atrage mai mult 350. Am găsit un F din 74. dar proprietarul mi-a cerut un preț de am crezut că vreau să cumpăr vreun BMW din 40.

Lângă București este și o Honda Dream C77, trebuie să-i mai fac o vizită proprietarului.

Mă gândeam ieri să-mi fac un cadou și s-o achiziționez pe doamna, dar faptul că nu mai are motorul original m-a făcut să aștept o altă ocazie.

Link spre comentariu

Si pe mine, dar CB350 four:)..twin-ul parca nu e la fel de atragator!

post-43386-0-06910900-1401449156_thumb.jpg post-43386-0-48058100-1401449156_thumb.jpg

As merge totusi pe CB750 four pt ca e ideala pentru drumuri mai lungi, are putere, stabilitate etc..cam tot ce ii trebuie.

post-43386-0-27328400-1401449327_thumb.jpg

Editat de mihai.i
Link spre comentariu

Hehe..te molipsesti usor, usor..ieri na sunat baiatu cu Z650..a venit din strainataturi fara cascavel..da nu l mai da vara asta..misto..banii ii am ..il astept i am zis..alta sa mi placa n am gasit prin zona..iar afara.cu transport si onscriere ajung la peste 2000 epuroi..smf!
Link spre comentariu

Si pe mine, dar CB350 four:)..twin-ul parca nu e la fel de atragator!

attachicon.gif1974-honda-cb350-four-william-jones.jpg attachicon.gifGold_1972_Honda_CB350_twin_right_2.jpg

As merge totusi pe CB750 four pt ca e ideala pentru drumuri mai lungi, are putere, stabilitate etc..cam tot ce ii trebuie.

attachicon.gifHonda CB750 Four K7 77.jpg

ba io zic ca twin-ul parca e ceva mai old school :P

Link spre comentariu

Eu am gasit la cineva un cb 650 din 1980, nu cunosc nimic despre acest model. Voi ce parere aveti?

O parere buna!

Singura parte proasta- nu are kickstart :))

In rest acelasi motor SOHC folosit pe CB750/550/500...bineinteles, cu modificarile de rigoare.

Partea buna la CB650 e faptul ca lantul primar are intinzator (nu ma refer la lantul de distributie), spre deosebire de celelalte modele SOHC, astfel motorul SOHC, deja foarte fiabil a devenit si mai fiabil :))!

Mai multe informatii pertinente gasesti aici:

http://www.sohc4.net/cb650/

http://www.myhonda650.com/

Link spre comentariu

Mi-a trecut dorinta de modificari...am si zis asta, de acum doar kilometrii de drum (sper ). Doar daca nu era 100% originala si completa o modificam.

O pastrez pe cealalta pentru modificari, dar cred ca-i ajunge si la aia mica :) si fondurile s-au cam dus...de acum doar apa cu paine.

Ce sanse erau sa dau in seara aia peste frumusetea asta! De aia e bine sa mai iesi la o intalnire cu motorul :))

Intre 27-29 iunie o punem de un Retro Bike la Nikolovo?

Anul trecut a fost frumos, am fost cu TU-ul, a plouat un pic (mai tare) dar a meritat. /index.php?/topic/696232-retro-bike-party-nikolovo-24-26-mai-2013/page-2

Stii mai multe detalii despre Nikolovo, 22-29 Iunie? Se tine tot acolo? Eu in programul intrunirilor din Bulgaria, am vazut, la ceeasi data Ruse, nu Nikolovo.

Link spre comentariu

Nici nu mai stiu ce sa zic..joi am fost la o intalnire cu cei de la Slowriders si mi-au zis ca ar avea (de fapt a avut loc) in weekendul 30.05-01.06. la Basarbov!

Pe facebookul celor de la Spirit of Fredom nu am mai vazut nimic...

Tot ce stiu e asta 27-29 юни – SPIRIT OF FREEDOM, мото среща – Русе

Rog pe cei care stiu ceva despre intrunirea Retro Bike Nikolovo sa ne anunte!

Editat de mihai.i
Link spre comentariu

A mai aparut ceva: http://olx.ro/oferta/honda-vf-750-ID1Amyn.html#6253569780

Corespunde la bani si estetic.

De verificat tehnic si starea actelor.

E la Arad...

E cam ponosit...estetic..daca il mai iei si la bani marunti..tehnic..rezzulta ca nu se prea merita..:)

Link spre comentariu