Sari la conținut

Purtati Echipamentul De Protectie...


Vizitator TazzY
 Share

Postări Recomandate

Salut baieti... Azi am iesit cu gandul ca ma duc la un suc si atat... Dar gasca a zis sa mergem in parcare sa ne dam.. Numai ca eu, fara echipament, am cazut in stoppie si motorul mi-a cazut fix pe glezna... si am izbit tare coatele de asfalt... Am vomitat instantaneu... Am stat vreo 2 ore pe jos si acum cik sa plec spre casa... Dar cum schimb vitezele... Am plecat cu a 3-a si asa am facut 20km cu semafoare, curbe, stopuri etc... Am ajuns bine si sunt cât de cât ok... Maine cica trebe sa scot ghipsul de pe mine si sper sa nu imi pun piciorul acum...

 

Ceea ce vreu sa va spun este ca atunci cand esiti fara echipament se intampla nenorociri de cele mai multe ori... La mine fiind prima data cand ies fara proteztii... Deci... PROTEJATIVA... FOLOSITI ECHIPAMENTUL.. :ok:

 

Sa ne auzim cu bine... Rolf :angry:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ma (cuvant jignitor)! Se vede ca tot idiot ai ramas. Nu e nimic, eu te suport si asa. Hai sa te faci bine si sa treci pe la mine ca aveam dealuri de sarit, nu parcari din alea plictisitoare.

PS: Cand te intorci in tara ca n-am mai baut de mult cu tine ... ? La vara trec prin Padova, sa-mi arati unde e berea mai rece si mai buna...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Un amic de-al meu cu mai multa experienta in domeniul motoarelor,mi-a spus o vorba mare: Daca te urci pe o parte a motocicletei si te dai jos pe partea opusa sa-ti iei echipamentul de protectie. A folosit in 2 rinduri .... Bafta multa tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...