Serban.S Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Tulburator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 E trist,f f trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Doamne...m-au trecut toti fiorii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Daca treaba asta poate fi documentata, firma respectiva e responsabila pina in pinzele albe pentru nenorocirea intimplata. ...nu firma aia mi-a omorat fratele... IMI VINE SA URLU!!!! Si nici pana in ziua de azi nu a inceput urmarirea penala impotriva soferitei!!!! Editat Aprilie 4, 2012 de Catalina Vutescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 ...nu firma aia mi-a omorat fratele... IMI VINE SA URLU!!!! Si nici pana in ziua de azi nu a inceput urmarirea penala impotriva soferitei!!!! momentele ca astea te fac sa te lasi de motociclism! sincere coondoleante Catalina!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 ...fara cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Am citit cu mare atentie mesajul primit de la aceea doamna. m-au trecut fiori, mi-au curs lacrimi, am simtit durere si ura in suflet. nu pot sa realizez ca aproape se face anul si nu stim cu cine stam la masa, cu cine ne luptam, cu cine trebuie sa luptam.....insa oricum pot spune ca in afara de Dumnezeu sunt pregatit sa ies la lupta cu oricine si cu toata puterea mea......am sa aduc dreptatea la suprafata..... APROAPE DE VOI - melodia lui raducu preferata. pentru melodia asta, preferata lui Raducu , am indurat 2 ani la rand ploaia de la Intrunirea de la Predeal doar de dragul lui.La acel moment nu apreciam si nu intelegeam nimic din aceasta melodie.Acum insa......ma cutremura. o ascult permanent si o fredonez mereu cand ma urc pe mobra. Raducule....sa ai grija de noi frate, de acolo de sus, vegheaza-ne. Editat Mai 16, 2012 de dublu JACK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 (editat) Nu vreau sa ridic postul pe prima pagina, ci imi este foarte dor de Raducu. Citesc si recitesc posturile lui de pe forum, ascult melodiile cu care ma zapacea de cap.. Una din ele, si pentru voi: Knockin' on heavens door. Chestiile astea ma mai tin pe linia de plutire pana cand voi vedea ca incepe procesul. Deocamdata, numar. Peste 10 zile se implineste 1 an de cand o soferita cu capul in nori dar cu foooooooooarte multi bani si pile mi-a omorat fratele. Sa ascultam muzica pana cand legea isi va face treaba corect. Lui Raducu stiu sigur ca i s-au deschis portile raiului... http://www.youtube.c...feature=related Editat Iunie 16, 2012 de Catalina Vutescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Ce pot zice.. nu-mi vine sa cred ce a patit Raducu, Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitkat_2202 Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Nu vreau sa ridic postul pe prima pagina, ci imi este foarte dor de Raducu. Citesc si recitesc posturile lui de pe forum, ascult melodiile cu care ma zapacea de cap.. Una din ele, si pentru voi: Knockin' on heavens door. Chestiile astea ma mai tin pe linia de plutire pana cand voi vedea ca incepe procesul. Deocamdata, numar. Peste 10 zile se implineste 1 an de cand o soferita cu capul in nori dar cu foooooooooarte multi bani si pile mi-a omorat fratele. Sa ascultam muzica pana cand legea isi va face treaba corect. Lui Raducu stiu sigur ca i s-au deschis portile raiului... http://www.youtube.c...feature=related Catalina, suntem alaturi de tine, de voi, cei care i-ati fost aproape... Stiu ca perioada urmatoare va fi si mai grea... Va doresc sa aveti muuuuulta putere ... nu stiu ce sa zic mai mult, decat ca vom fi si noi cu sufletul alaturi de voi si fizic atat cat ne veti permite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 A trecut un an ... iar tu ,Raducule ,in inimile noastre vei fi vesnic prezent. Cuvintele , sau lacrimile pe chipurile noastre raman nimic ... Tu esti aici si refuzam sa credem altceva . Noi Te vom iubi mereu si nu te vom uita niciodata . in memoriam: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 --> --> --> --> respect --> --> --> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 asta da prieteni adevarati,bravo voua,palaria jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 --> --> --> --> respect --> --> --> M-am pacalit iar, am avut impresia ca daca e agitatie pe postul asta a postat el. Se pare ca inca nu mi-a iesit din cap ca nu mai posteaza pe aici, mai ales ca atunci cand avea o treaba pe forumul asta de obicei imi trimitea PM... Se pare ca a trecut circa un an de cand nu mai vine sa discute cu noi si sa ne faca pe toti sa ne simtim bine indiferent cat de urati sau de antipatici suntem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 (editat) Pe 29 iunie 2011 la ora 03.35 A.M. Raducu si-a inceput calatoria printre stele. Insa important este ce a lasat in urma lui pentru fiecare dintre noi: bucurie, veselie, inteligenta, toleranta,dorinta de a cunoaste si de a intelege CUM FUNCTIONEAZA ... orice, placerea de a calatori, de a cunoaste oameni noi, de a-i tine aproape pe ceilalti, si cel mai important, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti fara sa ceri ceva in schimb. Aici am un filmulet de la cursurile pentru motociclisti de la Oradea (cred), din 5 iunie 2011. A batut atata drum pana acolo pentru ca "nu conteaza de cat timp conduci, important e sa cunosti cat mai mult" http://tvs.ro/evenim...tociclisti.html Va multumesc pentru ca nu l-ati uitat... Editat Iunie 29, 2012 de Catalina Vutescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Raducule, stiu ca citesti acum ce se scrie pe aici. Eram in thassos, unde iti placea tie sa mergi cu motorul, cu claudia. Zambeai cu tigara in mana si cu berea in cealalta, te uitai cu jind dupa cate o barca cu sau fara motor, faceai poze cu veferica p evreun tarm stancos, sau pur si simplu stateai la soare. Am baut acea bere cu noduri ... pentru tine. Am varsat pentru Poseidon bere in apa, sa aiba grija de tine. ...Nu mai esti acum aici. dar vei fi mereu pentru cativa din noi. Te pup mah!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 A trecut anul si inca nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi acel OM mic si plin de viata. eu nu am baut nici bere si nici nu am varsat bere in apa, insa pot spune ca atunci cand am realizat ca s-a implinit un an de cand Raducu s-a stins si nu mai "agaseaza" am plans cu mucii pe piept. asa cum zici si tu circel......raducu o sa ramana multa vreme in sufletele noastre. si io te pup mah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Doar , pentru tine , prieten drag http://www.youtube.com/watch?v=IxhL_YjSPao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Doar , pentru tine , prieten drag http://www.youtube.com/watch?v=IxhL_YjSPao Ultima data l-am vazut la voi. Toata lumea se distra si el a avut timp sa-mi instaleze Igo pe telefon...asta era Raducu. si-a trait viata frumos, drept si echilibrat...a stiut sa fie prieten si la bine si la rau, si cand toti erau si cand nu mai era nimeni Ne lipsesti, piticule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 " Da ,duamna !" .................... in martie se termina montajul filmului! Subiectul e Cu/ Despre ,dragoste si motociclisti! (un soi de club,remember?) mai departe nu mai spun.....urmariti filmul...e cu dedicatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Videoclipul a fost eliminat de utilizator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Da , din pacate nu a avut autorizarea echipei ( a regizorului ) , asa ca voi pune un link : http://www.ultimul-zburator.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Asa. Si ce legatura are filmul asta cu topicul lui Raducu? Ai gasit locul potrivit sa ii (iti) faci un pic de reclama? trike, trike.... ce-ti mai place sa pozezi in ceea ce nu esti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 s-ar putea sa fie o legatura...imi dau cu presupusul, adica zic si eu...o legatura cu ce inseamna motociclism, prieteni, caderi si inaltari si ma opresc aici nu vreau sa deschid o avanlasa de offtopicuri pe topicul asta...desi piticul sigur s-ar amuza sa le citeasca si e bine ca inca suntem pe topicul asta, ca inca ne aducem aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate