dexxter Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Am deschis topicul in speranta ca voi putea posta cateva imagini, pana ajunge si Vlad acasa, sa scrie povestea; din pacate, nu pot posta de pe telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Uite ca pun eu primul cateva poze,selectate asa rapid. O sa mai urmeze. Voi atasa mai tarziu si cateva filmulete,trebuie sa tai anumite secvente sa le editez etc. Acum nu am chef sa lucrez la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 cateva aminitiri PLACUTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Hai cu pozele fraticilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Hai cu pozele fraticilor ! N-ati mai rezistat sa fac si io o "poveste" la inceput, ca de fiecare data... Asa va fi doar o insiruire de poze, fara nicio explicatie sau ordine cat de cat cronologica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) locuri in care iti va face placere oricand sa mergi sau sa revii N-ati mai rezistat sa fac si io o "poveste" la inceput, ca de fiecare data... Asa va fi doar o insiruire de poze, fara nicio explicatie sau ordine cat de cat cronologica. da fa fata povestea ca nu.i bai tu nebunuo tu zi mersi ca traiesti eu nu le pun cronologic ca arata nasol asa una dupa alta si vlad.. apropo vezi ce spui pe unde ce si cum am fost ca imediat gasesc preturile mai bune ciorile si merg si ei pe traseul tau la juma de costuri Editat Iulie 4, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) da fa fata povestea ca nu.i bai tu nebunuo tu zi mersi ca traiesti Da fata, o sa fac povestea... dar imi ia ceva timp; nu a fost prioritatea nr. 1 Da, am zis merci ca traiesc inca din 2008 cand te-am cunoscut; si am zis si dupa Tura asta. Si sunt convins ca zic si altii. Editat Iulie 4, 2011 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 viata fara senzatii tari e prea monotona...vlad ...ca si mersul fara sa te lasi pe curbe viata fara un pic de >>>>tresarire""""" parca nu e ...viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Uite ca pun eu primul cateva poze,selectate asa rapid. O sa mai urmeze. Voi atasa mai tarziu si cateva filmulete,trebuie sa tai anumite secvente sa le editez etc. Acum nu am chef sa lucrez la ele. deci voi ati lasat semnele pe la stelvio ieri am fost si noi pe acolo faine locuri mai ales cand e si vremea faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Cu regretul ca topicul asta nu o sa mai arate chiar cum imi doream, adica intai cu povestea excursiei si apoi poze la intamplare, nu o sa deschid alt topic si o sa postez tot aici. Traditional, ne-am intalnit vineri seara la Viena la un restaurant unde toata lumea a facut cunostinta, am mancat si baut prima bere impreuna, am vorbit despre excursie in general si despre traseul din ziua urmatoare. Au lipsit Ianachim si George (Bigfoot) care au preferat sa doarma la Balaton si ne-am intalnit seara urmatoare la Kaprun. Dimineata din pacate am intarziat la intalnire din motive tehnice: motocicleta mea a primit un alt parbriz si un "extender" pt. pedala de frana iar Daniel a trebuit sa-si inlocuiasca bateria. Daniel si Jaro dormisera la mine asa ca am luat pe fuga cate un sandwich si o cafea si in final ne-am intalnit la benzinarie cu restul grupului unde am facut si prima poza. Am plecat apoi tot grupul (11 motociclete) catre primul popas, Kalte Kuchl unde am luat cate un strudel cu branza si sos de vanilie. A urmat apoi oprirea la Mariazell unde am vizitat biserica, deosebita. Am mers mai departe pe la Wildalpen si am facut o scurta oprire in zona parcului natural Gesäuse. Dupa ceva timp am ajuns la Hallstatt, un orasel emblema pt. Austria, declarat ca facand parte din patrimoniul Unesco. Aici ne astepta Stefan, venit de la MĂźnchen ca sa petreaca weekendul alaturi de noi. Intr-un final am ajuns la Kaprun, am luat masa la restaurantul Dorf Krug (de recomandat pt. cine are drum in zona) unde au aparut si Ianachim si George. Duminica a fost zi relaxata, cu un traseu de cca 200km pana in Bavaria, zona Berchtesgaden. Ne-a plouat cam bine pana acolo dar din fericire ploaia a incetat si prima pauza am fact-o la Obersalzberg unde am vizitat expozitia si buncarul de la Dokumentation despre ororile regimului hitlerist. http://www.obersalzberg.de/obersalzberg-home.html?&L=1&cHash=89852a3347 http://en.wikipedia.org/wiki/Obersalzberg Am fost apoi la pensiunea mea preferata din zona respectiva unde am luat o masa copioasa pe terasa. Prietenii stiu de ce La Tura II in septembrie 2009 am stat chiar 3 nopti acolo. Ne-am intors repejor la Kaprun unde ne-am relaxat la noile terme, mai intai la lumina zilei apoi admirand noaptea varful Kitzsteinhorn, inca inzapezit, ce domina zona Zell am See - Kaprun; si tot acolo am luat cina. (va urma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Felicitari oameni buni,ma bucur pentru voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Primul filmulet cu regina alpilor powered by "Duracell" Vor urma si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Primul filmulet cu regina alpilor powered by "Duracell" Vor urma si altele daca ii dau linkul lui maicata ......sigur e ultimul drum cu moto pe care l.ai facut violatorule de viraje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Primul filmulet cu regina alpilor powered by "Duracell" Vor urma si altele Fain Valparola, eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) frumoasa si bestia Editat Iulie 5, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 daca ii dau linkul lui maicata ......sigur e ultimul drum cu moto pe care l.ai facut violatorule de viraje L-a vazut....... dar i-am zis ca tu erai in film nu eu Glumesc. Nu ma stie ca sunt prudent atunci cand nu am unde sa ii dau. Fain Valparola, eh? Toate faine. Passo di Gavia mie mi s-a parut cel mai spectaculos,mai ales ca peisaj mediu inconjurator, dar modest ca asfalt si drum(e foarte ingust). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 si mosulici asa mai domol nu ca DURACELL.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 si mosulici asa mai domol nu ca DURACELL.... Asa, dati-va voi mari cu filmele,ca noi inca suntem in Alpi si ne dam cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Asa, dati-va voi mari cu filmele,ca noi inca suntem in Alpi si ne dam cu motoarele asa uratule rasuceste cutitul in rana.... am pus berea la rece pt "memorie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 asa uratule rasuceste cutitul in rana.... am pus berea la rece pt "memorie" Offtopic, azi am facut Col du Galibier Acum bem un vin alb frantuzesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 Naspetilor, noi suntem la Arad, papam la Vama Veche... Mult bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Offtopic, azi am facut Col du Galibier Acum bem un vin alb frantuzesc Si Col de la Bonette ieri. Si Col de la Bonette ieri. In prima noapte dupa ce ati plecat voi spre Ro, noi am fost la Cremona in Italia unde a fost petrecere toata noaptea la un festival. Ne-am imbatat ca porcii si cand ne-am intors ni s-a nazarit sa bagam motoarele in receptie ca "sa nu ni le fure" . A doua zi operatia de scoatere din hotel: Gata, sorry Vlad, iti returnez topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Si Col de la Bonette ieri. In prima noapte dupa ce ati plecat voi spre Ro, noi am fost la Cremona in Italia unde a fost petrecere toata noaptea la un festival. Ne-am imbatat ca porcii si cand ne-am intors ni s-a nazarit sa bagam motoarele in receptie ca "sa nu ni le fure" . A doua zi operatia de scoatere din hotel: Gata, sorry Vlad, iti returnez topicul... bine ca nu ati vrut sa le spalati.....in cada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 daca ii dau linkul lui maicata ......sigur e ultimul drum cu moto pe care l.ai facut violatorule de viraje @Duracell: pune si tu filmele intr'un format pe care sa'l vad si io pe ifon, pana ajung acasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) @Duracell: pune si tu filmele intr'un format pe care sa'l vad si io pe ifon, pana ajung acasa!!! ce ma ti s.au terminat prezervativele si nu ai ce face seara te uiti pe net Primul filmulet cu regina alpilor powered by "Duracell" Vor urma si altele duracell din spate...... Editat Iulie 5, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate