Gixu. Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 la tura din Elvetia. Oricum, pana in Iulie mai e ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) @Vlad, lasa baiatu' in pace ca a zis ca-mi da o bere . Si am sa ma simt si am sa-i dau si eu una. Si tot asa pana cand... Mai ales ca a intrat in clubul beemerilor... Editat Aprilie 18, 2012 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Bine spus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Vineri, ultima zi plina petrecuta impreuna, a fost dedicata pasurilor din Dolomiti. Arabba este idilic asezata, pe celebra ruta Sella Ronda, formata din pasurile Pordoi, Sella, Compolongo si Gardena. Dupa micul dejun, inainte de plecare, am facut si cateva poze de grup, in parcarea din fata hotelului. Primul nostru interes a fost sa profitam de vremea superba si sa urcam cu telecabina de pe pasul Pordoi pana pe varful Pordoi (Sass Pordoi) la 2950m; telecabina urca in numai 4 minute o diferenta de nivel de 700m. Peisajul... de vis... am crezut ca am ajuns pe luna erati pe marmolata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Primul nostru interes a fost sa profitam de vremea superba si sa urcam cu telecabina de pe pasul Pordoi pana pe varful Pordoi (Sass Pordoi) la 2950m; telecabina urca in numai 4 minute o diferenta de nivel de 700m. erati pe marmolata ? Nu, pe varful Pordoi. Marmolada se vede pe fundal in poza de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Am fost si eu in Pass Pordoi la ski in februarie, super. Acolo sus ii spune "Terrazza delle Dolomiti"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Nu, pe varful Pordoi. Marmolada se vede pe fundal in poza de mai sus. Total adevarat! Merci de ajutor! erati pe marmolata ? Raspunsul l-ai vazut mai sus; vezi insa ca poti da reply la un post si fara a include din nou toate cele 10 poze, simplu stergand linkurile respective. @Vlad, lasa baiatu' in pace ca a zis ca-mi da o bere . Si am sa ma simt si am sa-i dau si eu una. Si tot asa pana cand... Mai ales ca a intrat in clubul beemerilor... Pai cine nu l-a lasat? Din contra, am zis ca ma bucur sa ne vedem; sper sa poata/vrea sa vina avand in vedere ca vom fi acolo doar in zile lucratoare. Editat Aprilie 19, 2012 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Total adevarat! Merci de ajutor! Raspunsul l-ai vazut mai sus; vezi insa ca poti da reply la un post si fara a include din nou toate cele 10 poze, simplu stergand linkurile respective. Pai cine nu l-a lasat? Din contra, am zis ca ma bucur sa ne vedem; sper sa poata/vrea sa vina avand in vedere ca vom fi acolo doar in zile lucratoare. Lucrez in spital, deci nu prea exista zile lucratoare/nelucratoare, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 las' ca te descurci tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate