MotĂśrizer Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Am cautat pe forumul asta (poate nu cum trebuie) ceva legat de aceasta persoana si n-am gasit, pe mine personal m-a lasat ca la dentist. http://fiindcapot.blogspot.com chiar merita sa cititi blogul ei, eu abia astept sa vad documentarul facut de discovery „Oricine poate fi erou“ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Am cautat pe forumul asta (poate nu cum trebuie) ceva legat de aceasta persoana si n-am gasit, pe mine personal m-a lasat ca la dentist. http://fiindcapot.blogspot.com chiar merita sa cititi blogul ei, eu abia astept sa vad documentarul facut de discovery „Oricine poate fi erou“ Da un search dupa userul Kelevra si o sa te elucidezi. Adventure motorcycling in adevaratul sens al cuvantului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 Da un search dupa userul Kelevra si o sa te elucidezi. Adventure motorcycling in adevaratul sens al cuvantului . merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 tipa e tapana. eu am citit ce scria prin motociclismo, niste articole pe unde a umblat: himalaia, tara de foc. bravo ei ca reuseste sa-si gaseasca resurse pentru a face calatoriile astea. si ce posteaza pe blogul de care amintesti mi se pare ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Postez nu pentru ai scadea din merite Elenei Miscodan ci pentru cei care vor sa citeasca aventurile unei alte DOAMNE de FIER: Sherri Jo's "Because I Can!" World Tour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Da, kelevra aici, ca mi-am uitat parola intiala a trebuit sa fac alt cont. kelevra a fost ultima incercare,tot ce ceream era "luat" Primul meu thread a fost o invitatie adresata tuturor pentru a merge in Hymalaia. Al doilea despre Patagonia. Imi pare rau ca nu s-a "inghesuit" nimeni. Ma bucur insa ca aventurile mele au ajuns pana la voi, si sper din tot sufletul ca data viitoarea cand apare un incepator cu vise mari sa insipre suficienta incredere incat sa traga macar inca pe cineva dupa el. Poate eu nu am fost suficient de convingatoare... Va doresc asfalt uscat si sa nu renuntati niciodata la visele de calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 cănuță om sucit, nu căruță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Da, kelevra aici, ca mi-am uitat parola intiala a trebuit sa fac alt cont. kelevra a fost ultima incercare,tot ce ceream era "luat" Primul meu thread a fost o invitatie adresata tuturor pentru a merge in Hymalaia. Al doilea despre Patagonia. Imi pare rau ca nu s-a "inghesuit" nimeni. Ma bucur insa ca aventurile mele au ajuns pana la voi, si sper din tot sufletul ca data viitoarea cand apare un incepator cu vise mari sa insipre suficienta incredere incat sa traga macar inca pe cineva dupa el. Poate eu nu am fost suficient de convingatoare... Va doresc asfalt uscat si sa nu renuntati niciodata la visele de calatorie Bravo, fata! Tine-o tot asa! Am citit plimbarile tale-n Himalaya si-n Patagonia si mi-au placut! Esti bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 multam fain de incurajari tuturor. planuiesc in curand (la anu', anul asta ma concentrez un pic pe cariera - ce cliseu )un Peru sau Bolivia. In jur de 3500 euro fara avion. Apoi va fi probabil Namibia (undeva la 8000...de aia o tot aman ) Daca e cineva interesat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Da, kelevra aici, ca mi-am uitat parola intiala a trebuit sa fac alt cont. kelevra a fost ultima incercare,tot ce ceream era "luat" Primul meu thread a fost o invitatie adresata tuturor pentru a merge in Hymalaia. Al doilea despre Patagonia. Imi pare rau ca nu s-a "inghesuit" nimeni. Ma bucur insa ca aventurile mele au ajuns pana la voi, si sper din tot sufletul ca data viitoarea cand apare un incepator cu vise mari sa insipre suficienta incredere incat sa traga macar inca pe cineva dupa el. Poate eu nu am fost suficient de convingatoare... Va doresc asfalt uscat si sa nu renuntati niciodata la visele de calatorie cum ziceam, bine ca ti-ai indeplinit visele, planurile ... da, ti-am citit articolele in motociclismo si apoi blogul m-am spart de ris la chestia cu medicamentele homeopate etc! oricum mai posteaza si pe aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 o sa incerc...acum am o perioada mai agitata tocmai am schimbat tara, meseria, etc...banalitati. chiar, am nevoie de un sfat: vreau o turing-enduroaica. de fapt le-as vrea pe toate. ma ajutati cu niste sfaturi? am de gand sa merg prin jur, dar si ture mai lungi. am rezervatie naturala langa oras cu trasee pentru motorete. sunt in dilema. da' rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Mie mi-a placut aventura din Himalaya mai ales pentru ca a folosit o motocicleta clasica - un Royal Enfield antebelic pe care indienii inca il mai fabrica. M-am plictisit de "aventurieri" cu BMW-uri de ultimul tip sau alte high-tech GPS-super-touring-uri; adevarata aventura retro... Superb, curajos, fara sponsori colorati si surprinzator de non-kitsch... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Mie mi-a placut aventura din Himalaya mai ales pentru ca a folosit o motocicleta clasica - un Royal Enfield antebelic pe care indienii inca il mai fabrica. M-am plictisit de "aventurieri" cu BMW-uri de ultimul tip sau alte high-tech GPS-super-touring-uri; adevarata aventura retro... Superb, curajos, fara sponsori colorati si surprinzator de non-kitsch... si unii dintre noi astia cu BMWuri de ex EU ma plictisesc de unii care .....BALESC la excursiile altora si comenteaza aiurea ma bucur ca ti place sa fii alaturi de cei AVENTUROSI.... dar nu imi pare OK sa te iEi de altii care fac eXcursii cu ce au sau unde vor boala vesnica a ROMANULUI sa vada ce face tot timpul capra VECINULUI daca nu am o moto de acum 50 de ani si nu am ajuns in himalaya "cu avionul" sa dau pe excursie 8000 euro ca sa plimb moto 200 km NU MERIT SA "FIE UNUL" PLICTISIT DE MINE E CA LA tv NU.TI PLACE TOPICUL SCHIMBI "CANALUL" APRECIEZ EFORTURILE PE CARE UNII LE FAC PENTRU PASIUNEA LOR EX DE FATA ...ELENA DAR SI NOI ASTIA ASA CU BMW SI GPS FACEM EFORTURI PENTRU PASIUNEA NOASTRA ...MOTOCICLISMUL..... UNII PE ASFALT ALTII PRIN PADURI INSA REPET INAINTE DE A TE UITA LA CAPRA VECINULUI PRIVESTE IN OGLINDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 o sa incerc...acum am o perioada mai agitata tocmai am schimbat tara, meseria, etc...banalitati. chiar, am nevoie de un sfat: vreau o turing-enduroaica. de fapt le-as vrea pe toate. ma ajutati cu niste sfaturi? am de gand sa merg prin jur, dar si ture mai lungi. am rezervatie naturala langa oras cu trasee pentru motorete. sunt in dilema. da' rau. Depinde cat de inalta esti, daca ai macar 1,70 iti recomand honda transalp sau africa twin. te duci cu ele unde vrei. In ce tara esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 o sa incerc...acum am o perioada mai agitata tocmai am schimbat tara, meseria, etc...banalitati. chiar, am nevoie de un sfat: vreau o turing-enduroaica. de fapt le-as vrea pe toate. ma ajutati cu niste sfaturi? am de gand sa merg prin jur, dar si ture mai lungi. am rezervatie naturala langa oras cu trasee pentru motorete. sunt in dilema. da' rau. la experienta ta, nu stiu daca vreun sfat de aici te va ajuta. daca esti in alta tara, cred ca daca te duci la orice dealer mai serios are toata gama in stoc. mergi si te urci, compari etc. eu de aici de unde sint, stiu ca daca mergi la budapesta, de ex. gasesti absolut toate modele, la dealer-ul marcii care te-ar interesa. nu e ca prin romanica... chiar daca ai plecat, sper sa mai auzim povesti din peregrinarile tale, aici sau prin reviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 daca esti in alta tara, cred ca daca te duci la orice dealer mai serios are toata gama in stoc. mergi si te urci, compari etc. eu de aici de unde sint, stiu ca daca mergi la budapesta, de ex. gasesti absolut toate modele, la dealer-ul marcii care te-ar interesa. nu e ca prin romanica... da, cu siguranta... afara toata lumea sta cu motocicletele pregatite sa le incerci tu la experienta ta, nu stiu daca vreun sfat de aici te va ajuta. Da, toti care sunt pe forum activi merg numa in juru blocului cu mobra, n-are nimeni experienta, asa e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 da, cu siguranta... afara toata lumea sta cu motocicletele pregatite sa le incerci tu Da, toti care sunt pe forum activi merg numa in juru blocului cu mobra, n-are nimeni experienta, asa e.. daca ai probleme spune ! eu unul am fot la budapesta la salon moto si aveau de ex. la honda inclusiv crosrunner-ul, vtr 250 etc, de care in romania nu ai auzit. la bucuresti la salon nici macar nu a fost dealer honda, asa ca ... cu privire la experienta, eu am considerat ca tipa cunoaste destul. nu inteleg de ce te inflamezi... daca ai de dat sfaturi da-le da ca nu, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 daca ai probleme spune ! eu unul am fot la budapesta la salon moto si aveau de ex. la honda inclusiv crosrunner-ul, vtr 250 etc, de care in romania nu ai auzit. la bucuresti la salon nici macar nu a fost dealer honda, asa ca ... cu privire la experienta, eu am considerat ca tipa cunoaste destul. nu inteleg de ce te inflamezi... daca ai de dat sfaturi da-le da ca nu, nu. Ma inflamez pentru ca vorbesti gratuit. Ai fost la salon si stii... moama frate. Salonu e salon, e altceva. Sunt oameni care locuiesc in alte tari de ceva timp si stiu... asculta ce zic, nu te repezi. Dealerii ofera numai motociclete noi pt teste, si nu toti, depinde de dealer. Din ce spui tu rezulta ca toti dealerii iti ofera test-ride la orice model cand vrei tu, ceea ce nu e adevarat. In plus ea nu a precizat ca vrea moto noua. De unde poate testa un transalp din 98 la dealer? Unde?? Btw, am mers cu honda crossrunner, am avut una o zi, oferita de dealer in Olanda. Dar nu e o regula, cum spuneam. Si fata a intrebat de experienta cu ENDURO TOURING, ceea ce probabil nu a avut, nu stie modele etc, si asteapta sfaturi de la cei ca mine, care au mers mult cu asa ceva, am avut Transalp600 4,5 ani, deci stiu cu ce se mananca mai bine decat ea, nu crezi? Sau un posesor de Africa sau de Vstrom sau mai stiu eu ce. Asta a intrebat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markko40 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) o sa incerc...acum am o perioada mai agitata tocmai am schimbat tara, meseria, etc...banalitati. chiar, am nevoie de un sfat: vreau o turing-enduroaica. de fapt le-as vrea pe toate. ma ajutati cu niste sfaturi? am de gand sa merg prin jur, dar si ture mai lungi. am rezervatie naturala langa oras cu trasee pentru motorete. sunt in dilema. da' rau. Eu am un Kawa ZZR 1200 dar visez demult la un BMW R 1200 GS. Din punctul meu de vedere, adik strict subiectiv, este mobra cea mai completa imbinand intr-un mod fericit autostrada cu drumurile mai putin amenajate! Desigur ca fiecare procedeaza in functie de gust si a fost pana la urma o parere personala! Editat Iulie 12, 2011 de markko40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Ma inflamez pentru ca vorbesti gratuit. Ai fost la salon si stii... moama frate. Salonu e salon, e altceva. Sunt oameni care locuiesc in alte tari de ceva timp si stiu... asculta ce zic, nu te repezi. Dealerii ofera numai motociclete noi pt teste, si nu toti, depinde de dealer. Din ce spui tu rezulta ca toti dealerii iti ofera test-ride la orice model cand vrei tu, ceea ce nu e adevarat. In plus ea nu a precizat ca vrea moto noua. De unde poate testa un transalp din 98 la dealer? Unde?? Btw, am mers cu honda crossrunner, am avut una o zi, oferita de dealer in Olanda. Dar nu e o regula, cum spuneam. Si fata a intrebat de experienta cu ENDURO TOURING, ceea ce probabil nu a avut, nu stie modele etc, si asteapta sfaturi de la cei ca mine, care au mers mult cu asa ceva, am avut Transalp600 4,5 ani, deci stiu cu ce se mananca mai bine decat ea, nu crezi? Sau un posesor de Africa sau de Vstrom sau mai stiu eu ce. Asta a intrebat... cred ca tu te arunci si nu intelegi nimic. nu ai citit ce am scris. nicaieri nu am scris ca ti se ofera ce model vrei, cind vrei la test ! asta vezi ca am scris eu? ca tu inlegei altceva, asta e chiar altceva. nici la salon la budapesta nu ti se ofereau la test. ca sa precizez, am scris doar ca au modelele pe stoc si le poti vedea, pipai, ceea ce in romania este putin probabil... nu am vazut acolo afise de gen: nu atingeti marfa expusa. deci nu-mi rastalmaci ce am scris. iar ca sa vezi ca citesti din doua in doua rinduri, fata are v strom, dupa cum scrie in profil. q.e.d. postarea cu privire la experienta se referea la altceva si eu nu-ti traduc limba romana. orgoliile de acest gen, nu ma impresioneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 La profil scrie ca are SV.. Asta ai scris, tu, prin "merci si te urci" am inteles "testat". Asa urcatul cu ea in showroom nu stiu la ce ajuta, poate doar sa-ti faci poze cu ea... daca esti in alta tara, cred ca daca te duci la orice dealer mai serios are toata gama in stoc. mergi si te urci, compari etc. eu de aici de unde sint, stiu ca daca mergi la budapesta, de ex. gasesti absolut toate modele, la dealer-ul marcii care te-ar interesa. nu e ca prin romanica... chiar daca ai plecat, sper sa mai auzim povesti din peregrinarile tale, aici sau prin reviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 M-am plictisit de "aventurieri" cu BMW-uri de ultimul tip sau alte high-tech GPS-super-touring-uri.. Mama lor de bemveisti aroganti, o sa dau cu pietre dupa iei cand ii mai vad cu gps-urile-super-turing arogante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Propun sa facem excursii numa cu MZ si Minsk, daca nu, nu suntem eroi, suntem doar suckers pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Am cautat pe forumul asta (poate nu cum trebuie) ceva legat de aceasta persoana si n-am gasit, pe mine personal m-a lasat ca la dentist. http://fiindcapot.blogspot.com chiar merita sa cititi blogul ei, eu abia astept sa vad documentarul facut de discovery „Oricine poate fi erou“ bai galusca 3 pagini deja unii se iau de cardane si de lanturi la gat si NICI MACAR O POZA nu mai deschide topicuri din astea tembele la IMAGINI DIN CALATORIILE PE 2 ROTI VREAM SA VAD SI EU pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate