throttle Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 tinem legatura ptr weekend-urile viitoare. mai mult ca sigur mai planuim ceva. deci? acum ramane ptr duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Change of plans! S-ar putea sa vin si eu Duminica cu voi pe tura! Sambata aparent va ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 spitze, il asteptam pe nea alexandruflorin sa ne zica ce are in cap, de unde si pe unde sa o apucam duminica dimineata lista e deshisa! cu cat mai multi cu atat mai multa forta de impins la mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Bine,mergem duminica,de-abia se mai usuca terenul dupa ploaia de maine,eu nu stiu traseul si nici nu e nevoie,intrebam pe acolo, Eu zic ca ar fi bine sa plecam Duminica pana in 9 de la academia de politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Salutare! Ma inscriu si eu la tura de duminica! Ramane zona Penteleu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Duminica pana in 9 sa fie (sper ca reusesc sa ma trezesc) deci...sunt si eu pe lista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 propun un 8.30 la Academie, cu plinurile facute, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 da,da! mi-am pus deja ceasul sa sune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Merg de azi sa fac plinul! Ne vedem la 8:30 la Academie. SUN_83 are numarul meu de telefon, daca nu ne gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iulie 30, 2011 Autor Share Postat Iulie 30, 2011 ba baieti, mi-am dat seama ca nu stiu la care Academie va referiti... aia de la Baneasa? sau aia de pe la Eroilor (militara)? care e traseul ? o luam prin Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Academia de politie de pe DN1 colt cu Privighetorilor (intrarea catre gradina zoologica), iesirea din Buc spre Ploiesti, sper ca am fost destul de clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iulie 31, 2011 Autor Share Postat Iulie 31, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Eu ma intalnesc cu cineva la ora 9 la mol pe dn 1,hm voi plecati la 8 juma.daca intarziati poate opriti si pe acolo sa fiu sigur ca ies si eu cu cineva la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Ne-am intors din tura. Unii intregi, altii cu entorsa la glezna. :-) Trimiteti pe PM adresele de email sa va dau acces la folderul cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 1, 2011 Autor Share Postat August 1, 2011 ouch.. aia ie, daca nu te inveti minte si ii dai forja maxima la coborare ai bagat-o in ghips? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Ne-am intors din tura. Unii intregi, altii cu entorsa la glezna. :-) Trimiteti pe PM adresele de email sa va dau acces la folderul cu poze! Noua nu ne pui niste poze aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Ne-am intors din tura. Unii intregi, altii cu entorsa la glezna. :-) Pana unde ati ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 ouch.. aia ie, daca nu te inveti minte si ii dai forja maxima la coborare ai bagat-o in ghips? Nu e in ghips. Merg pe el, dar simt ca s-a intins ceva acolo. O sa merg sa-mi fac o radiografie sa fiu sigur. O sa lucrez la dat gaz pe coborari in mediu controlat (circuit de motocross) dupa care pun antrenamentul in practica in turele urmatoare. ;-) Pana unde ati ajuns? Pana la statia meteo. De acolo doar Zidaru a incercat sa urce si aproape a reusit. Noua nu ne pui niste poze aici? Acum abia le transferam intre noi. Dupa alegem unele si le urcam si aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 1, 2011 Autor Share Postat August 1, 2011 da, pune "piciorul" si fa-ti o radiografie ca sa fii sigur. sa ne chemi cand ai etapa la motocross sa iti evaluam evolutia,iti dam examen si pe urma, in functie si de nrul de beri date, mai vedem daca te mai luam la ture :cheers: p.s. esti dragut cu urcarea aia, da' zi oamenilor adevarul, ca am imbratisat pietrele de pe drum dupa nici 10m de panta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Pana la statia meteo. De acolo doar Zidaru a incercat sa urce si aproape a reusit. Multam! Ultima panta pana la statia meteo e tot cu bolovani si nisip/praf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Multam! Ultima panta pana la statia meteo e tot cu bolovani si nisip/praf? Drumul e impartit in doua parti (oarecum) egale: - "Forestier", format predominant din balti adanci cu noroaie - Urcari (de inclinatie medie si mare), formate din pietre mari si ceva nisip Nu e o tura de adventure, pentru ca nu are o destinatie atractiva. E o tura interesanta de antrenament pentru hard-enduro totusi, avand suficiente obstacole de dificultate medie/mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Am incercat sa ajung la statia meteo acum doi ani si tocmai atunci bagasera baietii buldozerul pe ultima portiune de panta de pana-n statia meteo. Poza de mai sus este locul unde am renuntat la urcare, la doar cateva sute de metri de destinatie. Traseul nostru a plecat din Varlaam, pe Basca Mare, apoi pe drumul forestier Cernat si de la stana tot in sus. Te-am intrebat despre zona pentru ca eram curios daca s-a mai amenajat drumul in ultimii doi ani. Se pare ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 (editat) Poze...participanti, sper ca ati primit invitatia lui Mihai...sa-i dam curs!!! La cat mai multe coclaureli! Evitati weekend-ul viitor...o sa fie "naspa"... sunt plecat in concediu....!!! Editat August 1, 2011 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Poze...participanti, sper ca ati primit invitatia lui Mihai...sa-i dam curs!!! La cat mai multe coclaureli! Evitati weekend-ul viitor...o sa fie "naspa"... sunt plecat in concediu....!!! Mda, vad ca nu s-a schimbat mare lucru. Doar drumul pe vale s-a mai stricat. Noi n-am mai razbatut exact in locul unde e nenea din a patra poza. Multam pentru poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Multam! Ultima panta pana la statia meteo e tot cu bolovani si nisip/praf? Nu puneai si tu poza cu KLE-ul... O sa zica lumea ca bembeu' a fost cel mai jmeker... Deci portiunea aia ultima dinspre statia meteo nu era pregatita de amenajare, ci a fost lasata fix asa, cu nisip. Naspa. Bravo celor care au reusit sa ajunga pana sus. Editat August 2, 2011 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate