adiandrei Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 tu nu ai cazut niciodata! raule!... imi place ca ai o atitudine pozitiva si vrei sa inveti! si eu zic, se putea evita usor si eu sunt incepator, acum fac scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriss Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 si eu zic, se putea evita usor si eu sunt incepator, acum fac scoala E usor sa eviti din fata calculatorului . Iti zic eu, daca esti incepator si nu ai mai mers nici macar pe-un scooter prin Bucuresti, exista 95% sanse in prima luna sa ti se intample o patanie d-asta daca o sa fii surprins in trafic ca de fapt lucrurile nu stau ca in carte. Ce nu stiu incepatorii e ca toti vor sa te omoare asa ca esti pe cont propriu, nu trebuie sa ai incredere in nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) E usor sa eviti din fata calculatorului . Iti zic eu, daca esti incepator si nu ai mai mers nici macar pe-un scooter prin Bucuresti, exista 95% sanse in prima luna sa ti se intample o patanie d-asta daca o sa fii surprins in trafic ca de fapt lucrurile nu stau ca in carte. Ce nu stiu incepatorii e ca toti vor sa te omoare asa ca esti pe cont propriu, nu trebuie sa ai incredere in nimeni. am multi kilometri pe 2 roti (undeva peste 15 000 bicicleta si scooter) si in oras am mers destul cu bicicleta difera viteza, greutatea motorului, abilitatea ta de manevra in echilibru in situatia data era de evitat Editat Septembrie 20, 2011 de adiandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nu te ajuta la nimic, nu a fost accident pentru ca nu a existat contact intre motocicleta si masina. Nu exista notiunea de autor moral in legislatia in vigoare, ca sa zici ce el te-a determinat sa cazi. Asta e, trebuia sa incetinesti mai din timp, sa conduci preventiv... N-ai nicio sansa sa recuperezi ceva, esti bun de plata! Ba da..exista notiunea de autor moral si se pedepseste...uite aici : http://www.ziaruldeiasi.ro/local/caz-rar-dosar-penal-pentru-un-sofer-autor-moral-al-unui-accident~ni6eil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Ceea ce tu nu stii este ca in orice instanta de judecata, nu va fi condamnat pentru ca legea nu este facuta de asa natura.. in instanta de judecata se judeca pe legi, dovezi, etc. Nu ai cadrul legal, nu ai condamnare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 bine ca esti sanatos. baga multe plimbari in oras in weekend in special cand e mai liber sa te inveti cu traficul. . Cat de jegosi pot fi unii oameni ? foarte. azi eram la univesitate intre un x5 si o alta masina ...la semafor. asta cu x-u tot vroia sa faca dreapta pe banda mea de mers.si o face tiptil pana a ajuns milimetric de mine. claxonez...nimic. abia dupa ce ii bat in geam gen ''bai ce p.l.m faci intri peste mine chiar nu ma vezi?!!'' ridica mana gen scuze si aia a fost. era incepator si nu stia de ce masina are si oglinzi probabil. un pic mai incolo ii fixex/trag oglinda dreapta unuia cu un suv; o avea pliata.deci ochi-n 4 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Oricum ... se vede clar ca ai 0 deprinderi. D'astea o sa intalnesti in fiecare saptamana. Nu vreau sa fac pe desteptul dar la orice intersectie incetinesc chiar daca am cea mai mare prioritate din lume si sunt pe cea mai departata banda. Si modul de franare te'a dat pe jos, nicidecum viteza. Ce ai facut tu aici, e exact cum ai trece pe zebra fara sa te asiguri chiar daca esti cel mai pieton. Succes mai departe si fi mai prudent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netv Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Ca sa nu mai fac alt topic ... O chestie similara am patit si eu acum 3 saptamani (dupa ce-mi luasem A-ul de 3 zile). Diferenta este ca eu m-am panicat pentru ca nu mai aveam alta banda libera si am apasat DOAR frana spate (da, stiu, stupid). Bineinteles ca am blocat-o si am lasat vreo 3-4 metri cauciuc pe asfalt. Nu am cazut din cauza ca nu eram inclinat la acel moment dar sunt sigur ca as fi culcat-o daca aveam viteza mai mare sau daca eram inclinat (aveam cam 30 km/h). Chestia asta m-a pus rau pe ganduri si am exersat franarea (asa cum trebuie) de multe ori dupa. Ce mi se pare ciudat e ca in poligon mergeam super-bine, franare cum trebuie, viraje ok, peste 45km/h ocoliri, poligon constant sub 2 min, etc (bineinteles, mergeam bine dupa parerea mea exagerat de buna) dar in trafic nu e chiar aceeasi mancare de peste. Norocul meu este ca am aproape 12 ani experienta B (multe sute de mii de km) si chiar daca inca nu pot stapani cum as vrea "monstrul" de 250cmc, macar anticipez situatiile nasoale. Oricum, ce vreau sa zic este ca noi cei incepatori de multe ori ne "incantam" si avem impresia ca avem o indemanare mai buna decat este de fapt si chestia asta ne poate baga in (cuvant urat). Pana acum (mergand aproape zilnic) nu am mai avut niciun alt "incident" la care sa reactionez prost dar mi-au taiat fata cel putin 6-7 masini de atunci (inclusiv un "gipan" cu o blonda care vorbea la mobil si care trecea pe cel mai clar rosu). Asfalt uscat si numai bine ! P.S. primul meu post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 E usor sa eviti din fata calculatorului . Iti zic eu, daca esti incepator si nu ai mai mers nici macar pe-un scooter prin Bucuresti, exista 95% sanse in prima luna sa ti se intample o patanie d-asta daca o sa fii surprins in trafic ca de fapt lucrurile nu stau ca in carte. Ce nu stiu incepatorii e ca toti vor sa te omoare asa ca esti pe cont propriu, nu trebuie sa ai incredere in nimeni. Fac parte din cei 95%. Era o vorba p'aici "nu te gandi ca tie nu ti se poate intampla, ci cand". Mie chiar mi-a fost imposibil sa ma gandesc "cand". Ar fi insemnat sa merg panicat, sa transpir dupa 2 minute, stresat si mai apoi sa aflu ca am diabet. Cand ti se intampla, se intampla, n-ai cum sa mergi gandindu-te la asta. Doar ca, ca si in cazul meu, cand s-a intamplat a fost un soc. In cazul tau, @Adrian C, a fost pur ghinion. Era destul de departe cand a aparut masina, aveai loc si sa eviti etc. Pot fi spuse multe privind clipul. Dar asta este, s-a intamplat, bine ca n-a fost grav. Hopa sus si mergi mai departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate